Mroczny Rycerz

The Dark Knight
2008
8,0 552 tys. ocen
8,0 10 1 551908
8,0 73 krytyków
Mroczny Rycerz
powrót do forum filmu Mroczny Rycerz
ocenił(a) film na 9
Wojtek_dpo

piąty przez dziesiaty badziewiak. posklejane urywki batmana z lat 60. Zwiastun może i nowy, ale ze starych śmieci:]

ocenił(a) film na 10
Redgard

co do cholery tu kur.. zamieszczasz głupku jak chcesz to sam se oglondaj takie badziewia a na forum tego nie zamieszczaj pojeb.. a jak już musisz zamieszczać to nie pisz że to jest nowy zwiastun tylko powiedz że to przeróbka .

ps. przepraszam za wulgarność al sie wkurzyłem

ocenił(a) film na 10
Nightwing

O to wlasnie chodzilo.A jak jestes napalonym cieciem bez poczucia humoru to poskarz sie mamie.

ocenił(a) film na 10
Wojtek_dpo

no może troche byłem wulgarny ale napisz że to przeróbka doskonałego zwiastunu filmu na beznadziejny stary film

ocenił(a) film na 10
Nightwing

Widac nie zrozumiales.Ta przerobka jest genialna.
"Come on.Hit me!!!"
Czaisz?
Pozdrowki

ocenił(a) film na 10
Wojtek_dpo

nie nie czaie jest beznadziejna!!!!!!!!!!!!!!!! TO MOJE ZZDANIE

ocenił(a) film na 10
Nightwing

jest bezndziejna jak ty!!!!!!!!!!!! bo za dużo już se pozwalasz

ocenił(a) film na 10
Nightwing

Buehehehe.
Pozwalasz sobie Ty, bo rzucasz epitetami.
Po drugie naucz sie pisac.
Po trzecie.
Czytaj ze zrozumieniem.

ocenił(a) film na 10
Wojtek_dpo

Takie sraluchy jak Ty zawsze biorą takie rzeczy na poważnie.Dla każdego fana Batmana ta parodia jest genialna.

ocenił(a) film na 10
Wojtek_dpo

Wiesz co ci powiem jesteś strasznie płytki . Już niemasz sie do czego przyczepić to patrzysz jak piszem i mnie krytykujesz . Powiem ci po prostu że jesteś głupi.

ocenił(a) film na 10
Wojtek_dpo

Ja się nie przyczepiam.Ja po prostu jestem głupi.
Zastanawiam się czy Twoi rodzice zabiorą Cię na The Dark Knight.
Módl się.

ocenił(a) film na 10
Wojtek_dpo

Zamknij dupe GNOJU . Mam wystarczająco lat żeby iść z kolegą na ten film śmieciu. ty ile masz lat 12?? Co gnoju?

ocenił(a) film na 10
Nightwing

A może 8 i rzucasz do mnie takimi tekstami bo tobie rodzice pewnie ci niepozwalają ohhh biedactwo :(

Nightwing

za bardzo sie irytujesz ziomeczku. Wyluzuj troche

ocenił(a) film na 10
Nightwing

Pprzeczytaniu Twoich tekstow jestem pewien,ze nie placisz za internet a Twoi rodzice byliby rozczarowani tym co tu wypisujesz.Gdybys jeszcze mial powod.Niestety nie.Masz tylko ADHD ;)

ocenił(a) film na 10
Wojtek_dpo

Słuchaj doskonale wiem co to jest ADHD bo znam takiego chłopaka co ma ADHD . A jezeli jestes naprawde dorosły to jestes po prostu niedorozwiniety bo tak dorosly czlowiek sie nie zachowuje

ocenił(a) film na 9
Wojtek_dpo

Darth Homer weź ty wyluzuj co to za jakieś dzikie odpowiedzi. :) Mi się tem temat podobał dopuki ko nie zeszmaciłeś postami. Zostawiłem jeno wyjaśnienie i git. A ty dyskusje prowadzisz. NIe oczekuje wiele po człowieku, który ma w ulubionych wszystkie części pottera, wszystkie części Strasznego filmu łacznie z 5, nawet jurasic park4 chociaż wg. mnie jeszcze go nie ma. X-menów, pare cześci Anakondy, czy nowy film różowa pantera i piszesz, że lubisz eragona i opowieści z narnii.

Eeeee człowiek z tak bogatą i ambitną listą filmów powinien mieć choć odrobinę dystansu, nawet do takich tematów.

ocenił(a) film na 10
Redgard

I co przyczepiasz sie bo lubie Pottera już naprawde nie masz sie za co przyczepić . Specjalnie patrzyłes jakie mam filmy w ulubionych żeby mi dokopac. Moge zobaczyc jakie ty masz fimy w ulubionych ale mnie to nie interesuje . I teraz wszyscy sie do mnie czepiace w nastepnym poscie przeprosilem ze byłem wulgarny .Nie popatrzycie jak on mnie wyzywa o srachuly że mam ADHD .

ocenił(a) film na 10
Nightwing

A co do pottera to mówie wszystkim gówno mnie obchodz co sobie myślycie o mnie . Bardzo lubie Potter przeczytałem wszystkie książki o nim i idę na premiere 7 tomu o 23 00 i co przyczepisz sie do mnie że ide na premiere HP 7

ocenił(a) film na 10
ocenił(a) film na 10
Wojtek_dpo

Zastanawiam się czy Darth Homer to taki Jasiu Smietana Filmwebu.
Z każdym postem mam coraz większe wątpliwosci czy Homer pisze na serio.

ocenił(a) film na 10
Wojtek_dpo

Jesteś debilem

ocenił(a) film na 10
Nightwing

Żal mi ciebie

ocenił(a) film na 10
Nightwing

Jestes bardzo troskliwy.Dziekuje.

ocenił(a) film na 9
Wojtek_dpo

Homer odpowiedziałeś na poczatku "co do cholery tu kur.. zamieszczasz głupku " w tym samym poście masz czelność przepraszać.
Tak jakby nie można było nie pisać tych obelg:D

NIe mam nic do ludzi lubiących pottera i chodzących ślepo na niego do kin, nie mam też żadnej pretensji do ludzi lubiących klan, atomówki, programy w mtv, tańców z gwiazdami, czy ludzi którzy chcą występować w big brotherze i tych co lubią go oglądać.
Naprawdę nie warto w tym temacie się kłócić, bo robi się przysłowiowy pierdolnik i nie piszę tego postu jako zapchaj dziure, tylko, żeby zakończyć tą "miłą" rozmowę, bo dojdzie do 50 postów z których nic nie będzie wynikało. Naprawdę nie warto tracić czasu, żeby ten temat był numer UNO odświeżany cały czas.

ocenił(a) film na 10
Redgard

A ja sie dobrze bawie.Nie wiem o co Homerowi chodzi.Co go tak rozloscilo?
Fajnie pisze.Taki maly Monty Python.

ocenił(a) film na 9
Wojtek_dpo

tylko wiesz właśnie widzę jakie posty piszę ten człowiek i naprawdę nie warto dyskutować chyba, że dla zabawy:D:D

"gra Shrek Trzeci
czy ktos ma gre shrek trzeci jak tak to jak sie przechodzi poziom w zabawkowni tam gdzie na początku poziomu pokazuje sie pinokio w pudle i woła help (czyli pomocy) bardzo prosze o szybką odpowiedz"

" Znalazłem na eMule taki plik Jurassic Park 4 2007 DVD Rip Divx (2007). Ciekawe czy to 4 część. "

udział w temacie "100 rzeczy, których nauczyliśmy się z sagi o Harrym Potterze"

Eeeeee i on się czepia twojego tematuXD LOL Młody jest można wybaczyć, ale nie trzeba od głupków ludzi wyzywać:]

nie komentuje...

ocenił(a) film na 9
Wojtek_dpo

"Mam wystarczająco lat żeby iść z kolegą na ten film " - padłem poprostu przy tym :D:D:D:D:D:D Limit dolny wieku żeby chodzić z kolegą na film:D LOL

ocenił(a) film na 10
Redgard

Ja mam nadzieje,ze Homer nie odpusci mi...teraz juz nam, bo mam co w pracy robic.Wolna chwila i sprawdzam czy odwiadzal Filmweb.
Napisalem,ze ma ADHD
"Słuchaj doskonale wiem co to jest ADHD bo znam takiego chłopaka co ma ADHD"
A czy ja napisalem,ze nie wie?
Moze juz odpuszcze, bo za duzo sobie pozwalam.

Nie nie odpuszcze.Za duzo radochy.

ocenił(a) film na 10
Redgard

Redgard a czytales to?
"
1.Jak się już z kamerki wrzuci na kompa jak potem zrobic jakies efekty specjalne jakim programem np; wybuchy różne czy ktoś może mi cos polecic a potem jak sie tym programem obsługiwac

2.Jak wgrac film na youtube i Filmweb

3.Jak w filmie sie robi że cos tam lata prosze o szybką odpowiedż

Podkład Muzyczny: Linkin Park What I'ne Dove

zaraz będziecie mnie najerzdżac pewnie jak nie umiem sie brac za robienie filmu to se daj spokuj no ale trudno ale prosze o pomoc
"
Punkt 3 mnie rozwalil

ocenił(a) film na 10
Wojtek_dpo

"a wogule ja nic takiego niemówiłem że mi sie spider-man 3 nie podoba on jest moim prawie najlepszym filmem tylko chciałem żeby w konkursie wystąpili a ten ignece cośtam odrazu do mnie z mordą że ja nielubie tego filmu ja uwielbiam ten film ale jestem większym fanem pottera "

"ej może troche przesadziłem to fakt i podoba mi sie twuj nick podoba mi sie twuj blog ale ty wszystkimi rządzisz wszystkimi albo popatrz co napsałeś naprzykład tutaj inne szanujesz a drugie poniżasz http://www.filmweb.pl/blog/entry/443077/Ulubiona+posta%C4%87... wiec troche cie nierozumiem "

"p.s ja chodze tu od kilku lat "

użytkownik usunięty
Wojtek_dpo

Ejj no, dajcie dziecku spokój, on jeszcze 12 latek nie skończył co wynika z jego adresu mailowego :))) Trzeba go odpowiednio wychować, żeby wyrósł na porządnego obywatela :)

ocenił(a) film na 9

masz racje, tylko po jego innych postach widać, że za każdym razem czy napisze coś przy spidermanie cyz gdzieś na forum to pisze coś nadczym nie pomyśli i po wszczęściu kłotni potem odpowiada, że albo go najeżdzają, albo to nie tak, bo jest wielkim fanem ale woli pottera od spidermana;d różnie
Taki wielki LOL.

ocenił(a) film na 9
Wojtek_dpo

Wojtek, zajebisty zwiastun, hahahaha. Nie wiem jak go obczailes ale genialnie. Btw. ktos sie duzo napracowal zeby zrobic takiego joke'a

ocenił(a) film na 10
pacjent

No wlasnie.Ja sie podnieciłem a tu taki staroc...na szczescie genialnie zmontowany...no i te "Come on!Hit me" Jokera.BAJER

Wojtek_dpo

Tu wogóle w tym temacie to jest niezła rozróba. SZA SZII SZZOO każdy wariuje za dużo kawy i kakawy tak zwany nielegalny CANABISS