Już wiele zachwytów było i jest nad rola Heath Ledgera ale naprawde dla mnie to jest najlepsza cześć batmana i w głównej mierze spowodowane jest to wlaśnie postacia
Jokera . Widziałem Jacka Nicholsona w roli Jokera ale jakoś nie przekonał mnie a tutaj Heath Ledger był tak wiarygodny w tej roli że dla mnie nikt inny nie moze już go zagrać
tak znakomicie.Szkoda ze w 3 czesci go niema bo naprawde było by to świetne dla tego filmu i całej fabuły.
100 % zgody. Dla mnie to najlepszy fabularny Joker Ever. Szkoda mi tylko Heatha Ledgera bo był w nim potencjał i mógł nas jeszcze zaskoczyć.
Zgadzam sie myśle ze gdyby zagrał w 3 czesci to jeszcze by nas zaskoczył
Bo on w tej roli był bardzo spontaniczny i duzo sie do niej przygotowywał
Np Scena z klaskaniem kiedy ironicznie klaska gdy Gordon dostaje awans. czysty spontan a scena świetna to pokazuje jak bardzo oddał sie tej roli po prostu wiedział ze Joker tak moze zaregowac
Właśnie czytałam że dużo się do tej roli przygotowywał. Wziął sobie ją do serca i z serca nam ją przekazał. Ja osobiście żałuję że nie wystąpił w ostatniej części, bo tak jak mówisz, mógł nas jeszcze pozytywnie zaskoczyć. Mimo że był młodym aktorem, zagrał jak doświadczony profesjonalista.