Mroczny Rycerz

The Dark Knight
2008
8,0 552 tys. ocen
8,0 10 1 551858
8,0 73 krytyków
Mroczny Rycerz
powrót do forum filmu Mroczny Rycerz

"Batman begins" byl wg mnie najlepszym do tej pory filmem z Mrocznym Rycerzem i wierze ze i "The Dark Knight" nie zawiedzie;-) Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 9
Samotnik

no, zgadzam sie z tobą w 100% !! i mnie jeszcze cieszy fakt ze katie holems nie wystąpi w the dark knight, nie znosze jej.

ocenił(a) film na 8
kosmitka_

Dla mnie właśnie to był beznadziejny wybór. Według mnie Katie i Maggie wcale nie są do siebie podobne, a to juz trochę psuje oglądanie. Nie powinno się zmieniać obsadę - to jest moje zdanie !

ocenił(a) film na 10
Ultor

Ale jednak trzeba przyznac ze Katie Holmes byla najslabsza z calej obsady filmu. Dziewczyna Batmana to powinna byc tajemnicza, pociagajaca kobieta jak Michelle Phiefer w BATMAN RETURNS, a Katie Holmes to dla mnie taka wieczna nastolatka. A slyszalem ze to Tom Cruise jej nie pozwolil zagrac w THE DARK KNIGHT. A Maggie wg mnie potrafi grac nie-slodkie dziewczyny. Pozdrawiam!

ocenił(a) film na 9
Samotnik

no też slsyzlam że tom zabronił grac katie bo miały tu być rozbierane sceny hyh.

kosmitka_

wątpie, by taki był powód, gdyż film ma być w PG-13 więc na "super" rozbierane sceny "nie ma co liczyć"... Myśle, że po prostu była najsłabszym aktorskim ogniwem filmu więc Nolan po prostu postanowił nie skorzystać z jej warsztatu w The Dark Knight

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem