Mroczny Rycerz

The Dark Knight
2008
8,0 552 tys. ocen
8,0 10 1 551858
8,0 73 krytyków
Mroczny Rycerz
powrót do forum filmu Mroczny Rycerz

Jak mylicie czy w następnym odcinku, po Dark Knight Nolan wprowadzi Cat WOmen do swojej trylogii? a jezli tak to jaka akorka ma na tyle potencjał zeby ją zagrać?

użytkownik usunięty
mieszkoxxx

ja w to wątpię. Catwoman jest zbyt fantastyczną postacią jak na realistyczną wizję świata Batman'a, którą nam chce zaprezentować Nolan.

Pozdrawiam;)

ocenił(a) film na 9

Śmiem twierdzić, że Catwoman jest najbardziej realistyczną i możliwoą do odtworzenia w nolanowskim uniwersun postacią;) Babka, podobnie jak nieoperz, po prostu cierpiała na rozdwojenie osobowości, któe nabrało na sile/pojawiło się w momencie upadku z wysokości. Kewstia 7 żyć to doprawdy sprawa formalna i można ją rozwiązać na wiele sposobów. Pojawienie się tej postaci, a szczególnie relacji jej z Brucem Wayne'em z pewnością ubarwiłoby film! A co do aktorki... osobiście nie mam pomysłu;) W głowie wciąż mam idealną kreację Catwoman w wykonaniu Michelle i trudno mi znaleźć godny substytut;)

użytkownik usunięty

Catwoman nie jest w ogóle fantastyczną postacią, chyba że ktoś zna tylko tą wersję z filmu Burtona, który pozmieniał co się dało i z Catwoman zrobił postać fantastyczną.

ocenił(a) film na 8
mieszkoxxx

oby nie. bez zadnych catwoman, robinow i juz na pewno batgirlow batman bedzie lepszy...
tylko batman vs the bad guys ;)

użytkownik usunięty
kucyk

kucyk zgadzam się

Dokładnie. Też jestem przeciwny Robinowi i Catwoman w nowych wersjach filmowych.
Robin rozwalił jeszcze bardziej batki Shumachera, a co do kotki to wątpię żeby komuś udało się przebić Michelle Pfieffer z B:R. A już próby Halle Berry lepiej przemilczeć.

użytkownik usunięty
Krolik_Pudding

czytałem wiele komiksów o "Gacku", ale rzadko kiedy występowała w nich Catwoman. Ja również jestem przeciwny temu żeby w Batman'ach Nolan'a występowały takie postaci jak Robin, Batgirl, Catwoman, Riddler. Uważam że gdyby tam wystąpiły to filmy byłyby bardzo groteskowe.

Pozdrawiam;)

ocenił(a) film na 9

Ejjj bo ktos się juz tu zapędził, źle mnie zrozumieliście, nie miałem na myśli zeby Nolan robił szopke w stylu shumachera z batmanem pedałem i całą bandą dzieciaków, tylko ciekawy jestem jak w jego wizji wygladała by catwoman? czy w konwencji fame fatal jak u Burtona ... czy przerobiłby ją na jakąs "super kicie" owijająca sobie dookoła ogona kazdego gościa :p .. . miauuuuuuuu!

ocenił(a) film na 8
mieszkoxxx

Na konwencie komiksowym Comic Con w San Diego aktorka Kate Beckinsale, która promuje tam swój najnowszy film "WhiteOut", zasugerowała dziennikarzom i zebranym tam fanom, że chętnie wcieliłaby się w rolę Seliny Kyle, vel Catwoman w kolejnym filmie o Mrocznym Rycerzu. Beckinsale tłumaczyła, że powodem dla niej jest już tylko to, że:

(...) mam już odzież na czarny lateks...

Aktorka wspomniała również, że jest wielką wielbicielką Michelle Pfeiffer jak i jej kreacji w "Batman Returns" Tima Burtona:

"Myślę, że Michelle Pfeiffer była niesamowitą Catwoman. Chciałabym móc nadać tej postaci pewnego poważnego aspektu."

Przypomnijmy, że według przecieków, wzmianka o Selinie Kyle ma już pojawić się na końcu "The Dark Knight", także jest duże prawdopodobieństwo, że postać tą zobaczymy w kolejnej części, o ile ta zostanie nakręcona. Dodajmy także, że blisko dwa lata temu chęć zagrania Catwoman wyraziła Christina Rici.

Teraz tak myśle, że Backinsale mogłaby zagrać Catwomen, nieźle wyglądała w lateksie w serii Underworld, nabierze większego sexapilu i zmysłowości i mamy kapitalną kandydatkę.
Do roli Catwomen rozpatrzyłbym jeszcze Charlize Theron. W filmie Aeon Flux wyglądała bosko, fakt film za dobry nie był, ale "wzrokowo" mogłaby się nadać ;) Pozdrawiam.

Flaj

noi nie musiałabyć sie uczyć akrobacji bo już potrafii co nieco haaaa

RAPTORZIOM

catwomen nie pojawi sie nigdy a jak sie pojawi to ją tak wyrucham że nie będzie wstanie wyjść na plan

ocenił(a) film na 9
RAPTORZIOM

Co to za napalony Łoś? :p .. . heheheh czyli lepiej dla ciebie Łosiu zeby się pjawiłą na planie :D .. . nie no laska nie ma nic do gadania dopuki Nolan nie napisze 3 scenariusza!

mieszkoxxx

Nie nazywaj mnie łosiem. Bądź poważny chyba że jesteś 11 letni mokrym fanem. Troche powagi. Nie chcemy sie denerwowac i wychodzić na zewnątrz załatwiać sprawy za klubem. Nie no napewno nie chcemy. Kurwa troche szacunku.

RAPTORZIOM

I sie nie dopierdalaj do moich opisów. Obrażać to sobie możesz swoich koleszków ale nie mnie.