Zastanawiam się ile osób czytało Mrocznego Rycerza Dennisa O'Neila. Na mnie ta książka wywarła spore wrażenie. Najfajniejsze jest to że jest w niej więcej szczegółowych opisów bohaterów oraz że wyjaśnione jest parę scen z filmu. Jeżeli ktoś czytał to niech napisze czy mu się podobała i co o niej myśli : )
No np. nie wiedziałam kim jest Czeczen i skąd pochodzi, a w książce to było, lub początkowa scena ze Scarecrowem, nie wiedziałam właściwie skąd się tam wziął i to też było dokładnie wyjaśnione. Albo jeszcze zachowanie Denta, podana była jego przeszłość, co mi na przykład ułatwiło porównać jego dawną sytuację... nie wiem jak to ładnie ubrać w słowa... z teraźniejszymi zachowaniami w różnych scenach. I proszę żebyś jak się do mnie zwracał to w formie żeńskiej : )
Mi też właśnie wyjaśniła parę rzeczy. Widziałam jak niektórzy pisali że czyta się ją jak scenariusz i jest tylko na raz. Ja uważam że jest ciekawa i można do niej wracać. Fajnie że tobie też się podobała : )
No właśnie. Co prawda ja czytałam ją dopiero raz, ale myślę że na pewno jeszcze ją przeczytam : )
Spoko, zaufam ci ; ) Ale rzeczywiście, do tej książki chętnie wrócę. Szkoda że to nie może być lektura szkolna ;D
Fajnie by było. Wreszcie byłaby to moja pierwsza lektura którą z chęcią bym przeczytała i to dokładnie ; )