Mroczny Rycerz

The Dark Knight
2008
8,0 552 tys. ocen
8,0 10 1 551858
8,0 73 krytyków
Mroczny Rycerz
powrót do forum filmu Mroczny Rycerz

Jak macie pomysły to piszcie kogo byście chcieli zobaczyc i kto by pasował do Bale'a. Ja uwazam ze po tragicznej Katie Holmes kazda inna bedzie lepsza. Mój typ. hmm moze... no nie wiem serio, ale powinna byc piekna jak poprzednie tj. nicole kidman, Michelle Pfeiffer, kim basinger itp. Prosze o wasze typy :)

ocenił(a) film na 8
Wypasiona_Foczka

hmm tak mi do głowy przyszły teraz
- Charlize Theron
- Kate Beckinsale
fajnie by przy bale'u wygladaly
a wy piszcie wasze!

ocenił(a) film na 8
Wypasiona_Foczka

Tylko Katie Holmes ... Jeśli ją dali do B:B to tylko ona może być dziewczyną Bruce'a :)

ocenił(a) film na 8
Master

katie moze byc twoja dziewcyna albo dłnsona z dałnson's krik czy nawet toma krusa ale przenigdy ! slicznego christiana : D

ocenił(a) film na 10
Wypasiona_Foczka

Ja osobiście jestem przeciwny zamianom aktorek odgrywających ważne role filmowe, ale jeśli już, to ja bym widzial w roli Rachel, Natalii Portman(V jak Vendetta), może Jessice Albe(Sin City), Alexe Davalos(Kroniki Riddicka), Jacqueline Obradors(Odwet), Kate Beckinsale(Underworld)

ocenił(a) film na 8
Mateo_SF

Jak dla mnie dziewczyna Batmana powinna byc bardzo kobieca. Wszyscy typuje Natalie Portman lecz wg mnie ona jest zbyt "dziewczęca" moze wypasc wizualnie, podobnie jak Katie Holmes, poprostu nie pasowac do filmu. Tak samo jest z Jessica Alba jest zbyt "słodziutka". Co do reszty to nie widziałam ich "w akcji" ale sadzac po zdjeciach nie sa zbyt ładne :/.

ocenił(a) film na 10
Wypasiona_Foczka

No bez przesady, może i Jacqueline i Alexa mają beznadziejne zdjęcia ale wpisz sobie te nazwiska w grafice w googlach albo obejrzyj Kroniki Riddicka albo Odwet, a Kate Beckinsale jest bardzo kobieca i bardzo ładna. Pozdrawiam.

P.S. co do Jacqueline to cofam, to ładna kobieta ale latynoska więc może niepasować do Bale'a

ocenił(a) film na 8
Wypasiona_Foczka

Brytyjska aktorka Emily Blunt jest kolejną kandydatką do objęcia roli po Katie Holmes u boku Mrocznego Rycerza.
by onet.pl

ocenił(a) film na 8
Wypasiona_Foczka

Według Latino Review, jedną z kandydatek do objęcie roli Rachel Dawes jest Maggie Gyllenhaal. Już wolę McAdams do tej roli :P

Wypasiona_Foczka

Ja tam bym widział w tej roli:
Jessice Albe
Kate Beckinsale
i Kate Holmes...z nowych bo michelle i nickole wątpie żeby się zgodziły...

ocenił(a) film na 8
Matt_19_

"Serwis Latino Review podał, opierając się na swoich dwóch sprawdzonych źródłach, że aktorka Maggie Gyllenhaal zagra Rachel Dawes w kontynuacji obrazu "Batman Begins", "The Dark Knight"."

A więc wszystko już jasne :) Jakby ktoś nie wierzył w wiarygodność tego serwisu to napisze, że jako pierwsi napisali o roli Brandona Routha w Supermania i Heatha Ledgera w Batmanie. Więc to już raczej pewne :D