Mroczny Rycerz

The Dark Knight
2008
8,0 552 tys. ocen
8,0 10 1 551908
8,0 73 krytyków
Mroczny Rycerz
powrót do forum filmu Mroczny Rycerz
ocenił(a) film na 10
Logan__

Willem Dafoe lub Joaquin Phoenix... Ale po zdjęciach z Ledgerem, a także plotkach i raportach z planu, wierzę, że może być on znakomity...

Logan__

no Ledger tak. po fotach szczególnie

Logan__

Do roli jokera najlepiej według mnie pasuje szymek poter

Logan__

a do głonej roli w filmie "alfrd skrzyżowany z pingwinem" pownien brać raptoziom

Logan__

widze ku...wa że jesteś mistrzem ciętem riposty. Po prostu nie moge sie pozbieram tak mnie zatkało. Jak tylko pojawi sie ta rola do pfrbps cokolwiek tam napisałeś to ja biore

Logan__

Moim zdaniem zaden aktor nie przebije roli Jacka Nicolsona. Uwazam ze glupim pomyslem było powracanie do tej postaci, po tym jak Nicolson po prostu zagarł ją w niesamowicie genialny sposob, niestety ale najbardziej prawdopodnie porownujac nowego jokera ze starym wyjdzie porazka!

Joker jest tylko jeden!

Logan__

"ziom"-tytuł o którym zapewne marzysz. pewnie najwyżej do 3 gimnazjum chodzisz. i wez sie schowaj. nie widzisz, że wszyscy cie ignorują????

Logan__

Nooo teraz to już jest riposta. Widzisz jak chcesz to potrafisz. Zaczynam powoli czuć pewien dreszczyk na plecach. Co by nie mowili chcce ci powiedzieć że prawdziwy twardziel z ciebie przez duże O. Co wy tak z tymi gimazjami,a wiele ile dzieci z chęcią poszło by do gimazjum ale nikt im nie dał szansy. Bo szymcio poter zaczarował świat swoja magiczna różdżką. jak ja chodziłem do szkoły do nie był gimnazjum. nie chce ci znów dopi...alać chociaż wiesz że potrafie bo zaczną onas ludzie we wsi gadać. Mi takie rozrywki nie potrzebne. Co do tego jokera to tak sobie myśle że jak nie szymek poter a ni jego pra pra babka to kto? hmmm.
Z jokerem jest tak że każdemu podoba sie inny. Na przykład taki Bane czy strach na wróble wiemy że ten pierwszy jest nabitą świnia i ma zryty beret a drugi ma jeszcze bardziej zryty beret i jest straszny. Joker jednak odbierany być może na pare sposobow w jednych komiksach jest bardziej upiorny inni lubią bardziej śmiesznego. W tym wszystkim jest dobre to ze oba filmy ten stary i ten co będzie po begins będą inne. Nie będzie można powiedzieć ze ten joker lepszy albo tamten bo obaj będą grali jakby po innych prochach - łapiecie. Zupełnie inne klimaty są w tych filmach dlatego nie da się ich porównywać. Oglądałem kiedyś taki stary amerykański horror i nagle szymek wpadł do pokoju mówie szymek co jest a on na to przyniosłem chipsy nie a tak na poważnie to był taki horror i tam takie szaleńca grał straszny brzydal z dużą kifą. No tak sie bałem gościa że poematt czeski. Musze sobie przypomnieć ten film a do tego czasu pewnie szyymuńko przygotuje na mnie jakąś bombe niespodziankową. Szymek nie atakuj mnie prosze cie nie zniose tego

Logan__

nawet tego nie przeczytałem, twój wysiłek poszedł na marne.

ocenił(a) film na 10
Logan__

Według mnie numer jeden do roli Jokera jest Cillian Murphy.

ocenił(a) film na 8
Sub_Zero

Niestety, po zagraniu doktorka w "jedynce", głupio by było gdyby teraz zagrał Jockera:) Ale zgadzam się, że pasowałby idealnie!:)

ocenił(a) film na 10
Mims

Hmm a moim zdaniem najlepszy bylby Jack Nickolson ze swoim JOKEROWSKIM, wielkim usmiechem;) Tak jak w starych Batmanach;)

ocenił(a) film na 9
Logan__

Jim Carrey
;D

Logan__

Myślałem,że to jakieś ciekawe forum i wezmę udział w dyskusji, ale patrząc na idiotyczne wypowiedzi niektórych osób, pozwolę sobie na niewypowiedzenie się.

użytkownik usunięty
Demonologic

do roli Jokera? z naszych polityków to może najlepiej nadawałby się premier Donald:), a na Two -Face'a może nasz eks-prezydent Alex, hehehehe:)

Pozdro;)

ocenił(a) film na 7

A Kaczyńscy zagrali by dwa pingwiny :))))))))))))))))))))))))))))

taomoguei

ale się usmiałem bez jaj, a co do rozmowy to JAck przedewszystkim i Jin też był dobry.

użytkownik usunięty
DonSychol

"A Kaczyńscy zagrali by dwa pingwiny :))))))))))))))))))))))))))))"

no, zgodzę się z tym:) który z braciszków pasowałby bardziej? nie jestem pewien bo nie odróźniam jednego od drugiego:) Ale każdy z nich powinien mieć dorobiony ten długi nochal:) De Vito go dorbili to czemu nie mogliby dorobić Kaczyńskim, hehehehehe:):)

Ktoś tu mówił a Dafoe i rzeczywiście, jak go sobie przypomnę w "Dzikości serca", to jestem pewny żeby był bez problemu większym psycholem niż Nicholson, ale dajmy Ledgerowi szansę ;)