Mroczny Rycerz

The Dark Knight
2008
8,0 552 tys. ocen
8,0 10 1 551908
8,0 73 krytyków
Mroczny Rycerz
powrót do forum filmu Mroczny Rycerz
ocenił(a) film na 8
Logan__

Twoja stara!

Po 1: Co w ogóle ma Catwomen do TDK?
Po 2: Taki temat już był.
Po 3: Pomyśl choć trochę przy zakładaniu nowych wątków, zamiast robić niepotrzebny śmietnik.

Logan__

po 1: TU OGÓLNIE CHODZI O BATMANA, JAK SIE JESZCZE NIE POKAPOWAŁEŚ
po 2: weż sie schowaj bo moja przynajmniej pasuje, a twoja to jakaś anty-kobieta

po 3: mądrością to ty nie słyniesz

Logan__

Popieram Myzraela...

Catwoman nie ma nic wspolnego z Dark Knight...jak chcesz sobie pogadac o catwoman to sobie wjedz na jakies forum o komiksach albo chociaz na forum Powrót Batmana a nie zaśmiecaj forum TDK bezsensownymi tematami i mądrościa to ty nie słyniesz a nie Myzrael...

ocenił(a) film na 9
BradMan

popieram :) Po tematy catwomen zapraszam do filmu pitofa o tym samym tytule :)

Logan__

Dodano: 04-09-2007, 23:16 Autor: Q

Co prawda jeszcze "The Dark Knight" nie wszedł do kin, ale już pojawiają się informacje o przeciwnikach Batmana w kolejnym filmie. Według informacji podanych przez Cinema Blend głównym wrogiem Nietoperza ma być Two-Face, ale w filmie powróci także Joker i pojawi się Catwoman.

Jak podaje Batman On Film kolejny film o Batmanie miałby trafić do kin w grudniu 2009 roku.

i co niedowiarki -,-

Logan__

http://www.batcave.stopklatka.pl/ramka.php?subaction=showfull&id=1188940590&arch ive=&start_from=&ucat=8&show=thedarkknight_akt

jak nie wierzycie -,-

ocenił(a) film na 9
Logan__

to zapraszam na forum o kolejnym filmie o batmanie, a nie dark knight:)

a tak na powaznie, jak widzisz mało kogo obchodzą takie spekulacje 2 lat wstecz przed filmem, którego działań do stworzenia jeszcze nie podjęto.

ocenił(a) film na 8
Redgard

To forum to jest jedno wielkie śmietnisko więc mnie już to nie dziwi, że taki pedałek zaśmieca to forum. Tylko pytanie do was: czemu akurat TDK ? Nie możecie se pisać na forum no nie wiem np. Bratz, albo którejś tam części Dziewczyny z drużyny ?

Ultor

Ty myzrael masz ku...wa racje taki temat już był a wogóle po jaki h.....j pisać takie rzeczy to jakiś chory temat z d..py wyssany wraz z balasemmm. Pisz lepiej te swoje scenariuszee .Może wykminisz nowy film o Poterze w którym chary ochrzci sie imieniem szymon. O widzisz jaki dobry pomysł mi wpadł do bani jak jestem skacowanyy całkiem niezły musisz przyznać .Przygody dzielnego szymka potera i jego zaczarowanej różdzki miotły i czegoś tam jeszcze. Musisz przyznać zamykasz oczy i widzisz to i aż ci łzy płyną takie to piękne. Ale h........j wielki tak nie będzie więc rrrrruuuuszaaajj dup.....ko do lekji bo jutro klasówka. Jak pójde na wywiadówke i będziesz miał pały to ci naleje pasów na goły tyłek

RAPTORZIOM

heheh lepiej bym tego nie napisał :D szymonpotter weź k...a spier....j jak cie grzecznie proszą..

użytkownik usunięty
Logan__

Dlaczego robicie tutaj taki balagan?

zebyś sie pytał.... ciekawe kto pierwszy zaczał robic bałagan na tym forum i na forum o harrym potterze? TY!!!!!!!!!!!!!! więc zrób nam tą przysługe i sie zamknij :D heh :D choc w sumie teraz jestes spokojny :| hyh :D moze sie uniosłem zabradzo ? jezeli tak to przepraszam :| i nie krzycz na mnie oki ?

użytkownik usunięty
BradMan

Ja wcale nie krzycze.

P.S

Brytyjskie media poinformowały o tragicznym zdarzeniu do jakiego doszło wczorajszego popołudnia na planie najnowszego filmu o Batmanie. Podczas zdjęć do filmu "The Dark Knight" w reżyserii Christophera Nolana niespodziewanie doszło do groźnego wypadku, w którym zginął jeden z członków ekipy filmowej. Specjalista od efektów specjalnych podążał samochodem marki 4x4 za Batmobilem na torze wyścigowym niedaleko Chertsey, w hrabstwie Surrey, w Anglii, kiedy jego samochód rozbił się o drzewo. Podejrzewa się, że mężczyzna próbował znaleźć rozwiązanie, jak sfilmować scenę pościgu, co kosztowało go życie. Anonimowa ofiara, mąż i ojciec dwójki dzieci, zmarł na miejscu wypadku. Sprawą zajęły sie już Policja i Agencja ds. Bezpieczeństwa i Ochrony Zdrowia w Miejscu Pracy.

Nikt z członków obsady nie był w pobliżu, kiedy wydarzyła się tragedia.

Źródło: CONTACT MUSIC

ocenił(a) film na 8

No i po cholerę tą informację tu dajesz skoro to temat o Catwoman. A jeszcze tak niedawno mówiłeś "czemu zaśmiecacie". Sam zaśmiecasz :/

użytkownik usunięty
Ultor

"No i po cholerę tą informację tu dajesz skoro to temat o Catwoman. A jeszcze tak niedawno mówiłeś "czemu zaśmiecacie". Sam zaśmiecasz :/"

Poniewaz gdybym dal to na nowym temacie to znowu cos by nie gralo.

P.S.

Ciezkie z was umysly na tym forum (tyczy sie to niektorych uzytkownikow)

ocenił(a) film na 8

DARK KNIGHT czy ty naprawdę nie potrafisz pomyśleć?

Na forum jest tyle różnych tematów, specjalnie stworzonych do różnego typu newsów.
Ba! Jest nawet jeden temat specjalnie dla Ciebie - założony przez mieszka abyś kopiował/a sobie wszystkie newsy z batcave. Ale oczywiście Ty, strugasz ignoranta, bo tak jest lepiej nie? Jesteś przez to trendy i w ogóle "rispekt ziom"...

ocenił(a) film na 10
Flaj

Wszyscy jesteście posrani, chłopak zadał proste do bólu pytanie, czy ciężko wymienić jakąś aktorkę, jakąkolwiek niż równać go z błotem. I potem powstają stówyrazowe posty jaki to on głupi że zakłada taki temat zamiast napisać... "moim zdaniem powinna zagrać" Kate Beckinsale. Pozdrawiam założyciela tematu i pozostawiam swój typ.

P.S. Ewentualnie chętnie bym tam zobaczył Charlize Theron.

Logan__

MATT 60- jedyny mądry użytkownik na TDK. a ty ratoziomie to chyba bratem tomaszka jesteś.

PS.

Ja nie komentujejak ktoś głupi temat zakłada, jak np. rptoziom do moderatora

<głupstwo>

Logan__

tutaj są takie jaja jak berety po prostu

użytkownik usunięty
Logan__

Hmmmm..., widzę że dzieciaki się obrzucają błotem, a co do pytania. Gdyby można było odmłodzić Michelle, to by nie było problemu, a tak...Ciężko powiedzieć. W każdym razie na pewno nie Hally Berry. To już przerabialiśmy z marnym skutkiem.