Twoja stara!
Po 1: Co w ogóle ma Catwomen do TDK?
Po 2: Taki temat już był.
Po 3: Pomyśl choć trochę przy zakładaniu nowych wątków, zamiast robić niepotrzebny śmietnik.
po 1: TU OGÓLNIE CHODZI O BATMANA, JAK SIE JESZCZE NIE POKAPOWAŁEŚ
po 2: weż sie schowaj bo moja przynajmniej pasuje, a twoja to jakaś anty-kobieta
po 3: mądrością to ty nie słyniesz
Popieram Myzraela...
Catwoman nie ma nic wspolnego z Dark Knight...jak chcesz sobie pogadac o catwoman to sobie wjedz na jakies forum o komiksach albo chociaz na forum Powrót Batmana a nie zaśmiecaj forum TDK bezsensownymi tematami i mądrościa to ty nie słyniesz a nie Myzrael...
Dodano: 04-09-2007, 23:16 Autor: Q
Co prawda jeszcze "The Dark Knight" nie wszedł do kin, ale już pojawiają się informacje o przeciwnikach Batmana w kolejnym filmie. Według informacji podanych przez Cinema Blend głównym wrogiem Nietoperza ma być Two-Face, ale w filmie powróci także Joker i pojawi się Catwoman.
Jak podaje Batman On Film kolejny film o Batmanie miałby trafić do kin w grudniu 2009 roku.
i co niedowiarki -,-
http://www.batcave.stopklatka.pl/ramka.php?subaction=showfull&id=1188940590&arch ive=&start_from=&ucat=8&show=thedarkknight_akt
jak nie wierzycie -,-
to zapraszam na forum o kolejnym filmie o batmanie, a nie dark knight:)
a tak na powaznie, jak widzisz mało kogo obchodzą takie spekulacje 2 lat wstecz przed filmem, którego działań do stworzenia jeszcze nie podjęto.
To forum to jest jedno wielkie śmietnisko więc mnie już to nie dziwi, że taki pedałek zaśmieca to forum. Tylko pytanie do was: czemu akurat TDK ? Nie możecie se pisać na forum no nie wiem np. Bratz, albo którejś tam części Dziewczyny z drużyny ?
Ty myzrael masz ku...wa racje taki temat już był a wogóle po jaki h.....j pisać takie rzeczy to jakiś chory temat z d..py wyssany wraz z balasemmm. Pisz lepiej te swoje scenariuszee .Może wykminisz nowy film o Poterze w którym chary ochrzci sie imieniem szymon. O widzisz jaki dobry pomysł mi wpadł do bani jak jestem skacowanyy całkiem niezły musisz przyznać .Przygody dzielnego szymka potera i jego zaczarowanej różdzki miotły i czegoś tam jeszcze. Musisz przyznać zamykasz oczy i widzisz to i aż ci łzy płyną takie to piękne. Ale h........j wielki tak nie będzie więc rrrrruuuuszaaajj dup.....ko do lekji bo jutro klasówka. Jak pójde na wywiadówke i będziesz miał pały to ci naleje pasów na goły tyłek
zebyś sie pytał.... ciekawe kto pierwszy zaczał robic bałagan na tym forum i na forum o harrym potterze? TY!!!!!!!!!!!!!! więc zrób nam tą przysługe i sie zamknij :D heh :D choc w sumie teraz jestes spokojny :| hyh :D moze sie uniosłem zabradzo ? jezeli tak to przepraszam :| i nie krzycz na mnie oki ?
Ja wcale nie krzycze.
P.S
Brytyjskie media poinformowały o tragicznym zdarzeniu do jakiego doszło wczorajszego popołudnia na planie najnowszego filmu o Batmanie. Podczas zdjęć do filmu "The Dark Knight" w reżyserii Christophera Nolana niespodziewanie doszło do groźnego wypadku, w którym zginął jeden z członków ekipy filmowej. Specjalista od efektów specjalnych podążał samochodem marki 4x4 za Batmobilem na torze wyścigowym niedaleko Chertsey, w hrabstwie Surrey, w Anglii, kiedy jego samochód rozbił się o drzewo. Podejrzewa się, że mężczyzna próbował znaleźć rozwiązanie, jak sfilmować scenę pościgu, co kosztowało go życie. Anonimowa ofiara, mąż i ojciec dwójki dzieci, zmarł na miejscu wypadku. Sprawą zajęły sie już Policja i Agencja ds. Bezpieczeństwa i Ochrony Zdrowia w Miejscu Pracy.
Nikt z członków obsady nie był w pobliżu, kiedy wydarzyła się tragedia.
Źródło: CONTACT MUSIC
No i po cholerę tą informację tu dajesz skoro to temat o Catwoman. A jeszcze tak niedawno mówiłeś "czemu zaśmiecacie". Sam zaśmiecasz :/
"No i po cholerę tą informację tu dajesz skoro to temat o Catwoman. A jeszcze tak niedawno mówiłeś "czemu zaśmiecacie". Sam zaśmiecasz :/"
Poniewaz gdybym dal to na nowym temacie to znowu cos by nie gralo.
P.S.
Ciezkie z was umysly na tym forum (tyczy sie to niektorych uzytkownikow)
DARK KNIGHT czy ty naprawdę nie potrafisz pomyśleć?
Na forum jest tyle różnych tematów, specjalnie stworzonych do różnego typu newsów.
Ba! Jest nawet jeden temat specjalnie dla Ciebie - założony przez mieszka abyś kopiował/a sobie wszystkie newsy z batcave. Ale oczywiście Ty, strugasz ignoranta, bo tak jest lepiej nie? Jesteś przez to trendy i w ogóle "rispekt ziom"...
Wszyscy jesteście posrani, chłopak zadał proste do bólu pytanie, czy ciężko wymienić jakąś aktorkę, jakąkolwiek niż równać go z błotem. I potem powstają stówyrazowe posty jaki to on głupi że zakłada taki temat zamiast napisać... "moim zdaniem powinna zagrać" Kate Beckinsale. Pozdrawiam założyciela tematu i pozostawiam swój typ.
P.S. Ewentualnie chętnie bym tam zobaczył Charlize Theron.
MATT 60- jedyny mądry użytkownik na TDK. a ty ratoziomie to chyba bratem tomaszka jesteś.
PS.
Ja nie komentujejak ktoś głupi temat zakłada, jak np. rptoziom do moderatora
<głupstwo>