Skąd oni wytrzasteli taką nijaką szaroburą kobiete dla batmana przeciez to jakies nieporozumienie jest, w poprzednim batmanie tez byla jakas taka jakoby jej nie było i tu tez jak sie oglada trailer (o czym gdzies juz chyba pisalem) to jej nie widac wogole znika, niema jej, albo moze jest ale tylko zeby była a tak naprawde to najlepiej zeby wcale jej nie bylo bo w sumie i poco? nierozumiem takich zabiegow filmowych ... moze ktos mi wytlumaczy poco wprowadzac szarą postac do filmu, czy poto zeby nie przycmila pierwszoplanowych bohaterow, zeby nie odwracala uwagi od batmana? on i tak jest w masce ... naprawde tesknie za kim basinger i za kobieta kotem ... czemu czemu czemu, to niesprawiedliwe ... mam nadzieje ze nie zepsuje filmu ... ale batman jakos ma w sobie cos z bonda ... bez ładnej kobiety bedzie rozpacz
No możei masz rację, ale ja chciałam się zapytać z zupełnie innej beczki. Czy wie ktoś może co się stało z wystrojem filmwebu, czy to tak a stałe czy to może wina mojej przeglądarki internetowej??? :( ...
Może dlatego, że to nie James Bond? A wogóle mnie się nie wydaje żeby była nijaka...
ty masz problemy natury psychicznej gosciu... wez SE przeczytaj co napisales i sie zastanow nad sobą...
rozumiem ze jestes zakochany w tej aktorce ... no moze rzeczywiscie to szczal w dziesiątke ... sie okaze
shamar nie przejmuj sie z tego podobno sie wyrasta ... a tak szczerze to chyba Kim Bassinger ... bo w 1 batmanie i wogole 1 batman był chyba czyms kultowym ... natomiast Michelle Pfeiffer miala niesamowicie przesysowana postac, wyjatkową, skomplikowaną i mega komiksową ... bo batman to jednak jest komiks nie mozna o tym zapominac i gdzies miedzy wybuchami i poscigami to sie moze zacierac ... podsumowujac Kim była "dziewczyną batmana", natomiast Michelle czymś wiecej bo juz zasilała "szeregi dziwaków" ... co dla mnie jest najpiekniejsze w batmanie
Maggie Gyllenhaal to świetna aktorka ale do tej roli faktycznie pasuje jak pięść do nosa ;-) coś ten nowy Batman nie ma szczęścia do kobiet.
Jak dla mnie Maggie zdaje się być trafnym wyborem, gorsza niż Holmes być nie może, a duży plus za to że jest w miare "normalna" tzn super hot-laska z okładki playboya tylko normalna kobieta.
nie chciałabym żeby to zabrzmiało jako zarzut w strone Batmana ale dla mnie kobiety w tych filmach głównie mają się "pojawiać" i "szlycznie" wyglądać (wyjątek to kobieta kot). Maggie jest świetną aktorką ale wizualnie poprostu (zaznaczam, że mnie) nie pasuje, nie pasuje do Batmana i Bale'a, tak poprostu. Może i była szansa żeby stworzyć dzięki Gyllenhaal jakąś ciekawszą postać ale w zwiastunie mi na to nie wygląda niestety (i materiału chyba na to brak).
"ale dla mnie kobiety w tych filmach głównie mają się "pojawiać" i "szlycznie" wyglądać" 

A dla mnie nie :P 
A ocenianie postaci Maggie po zwiastunie jet cóz, trochę przedwczesne, zwłaszcza że zwisatuby skupiały się jednak na innych postaciach.
Babki w tych filmach to i tak zazwyczaj tylko tło. Ważne jest natomiast żeby to tło nie irytowało - tak jak np Holmes w ostatnim filmie. Idę o zakład że Maggie Gyllenhaal nie wypadnie gorzej od gwiazdki Dawson's Creek.