Maggie Gyllenhaal nie pasuje mi kompletnie na Rachel Dawes, dla mnie o niebo bardziej była przekonująca Katie Holmes niż ona. Piszcie co wy o tym myślicie.
Że co,proszę? Katie Holmes niby lepsza?Ja wiem,że gusta bywaja różne, ale prawda jest taka że Batman Begins oglądałoby się o wiele lepiej bez niej,była irytująca i drewniana,jest bardzo nieudolna aktorką,na dodatek o przeciętnej urodzie :(
Wizualnie kwestia gustu...aktorsko Holmes jest tragiczna, ten jej glupiutki usmieszek i wyraz twarzy. Maggie jest znacznie lepsza aktorka, co na pewno udowodni w TDK.
Delikatnie mówicie o urodzie. Powiedzmy sobie prawdę Katie Holmes jest piękna, Maggie nie bardzo. Za to Maggie jest lepszą aktorką niż Katie, która chyba przez urodę jest aktorką.
" Powiedzmy sobie prawdę"
prawda jest jak dupa, każdy ma swoją. A moja jest akurat całkowicie przeciwna twojej.
Maggie jest boska, do tego wybiera odważnie swe role - byla juz m.in. masochostka, kucharka z tatuazami, a holmes kojarzy sie ze sztywniackim jeziorem marzen, dajcie spokoj....
Według mnie do roli Rachel w Batman Begins i The Dark Knight idealna byłaby Emily Blunt lub Eva Green.Obie te aktorki są dość atrakcyjne i utalentowane,i pasują do mrocznego stylu filmów o Batmanie,no,niestety Nolan zadecydował inaczej...Ale i tak już wolę Maggie od tej Holmesówny.