1. Skąd się pojawił Joker ,przybył tak nagle bez powodu i zaczął swoją gre w Gotham City?
2. Za co Dent ,tak nienawidził Gordona? (bo tu się troszkę pogubiłem)
3. Dlaczego Rachel ,nie była z Waynem ,nie kojarzę jej z Batmana Początek ,a tu gadki że kiedyś byli razem ,nie będzie z nim dopóki jest Batmanem.
1. Tak samo można spytać skąd wziął się w komiksie - skąd wziął się pomysł na komiks?
2. Obwiniał Gordona za śmierć Rachel (Gordon pracuje w policji, a to przez tą policjantkę Ramirez Rachel i Harvey znaleźli się przy beczkach z ropą)
3. Dokładnie nie pamiętam, ale Rachel chyba uważała, że Batman jest potrzebny miastu, a Bruce nie może poświęcić się jednocześnie ratowaniu Gotham i miłości do Rachel.
1.Joker być może działał już wcześniej tylko w mniejszym stopniu. Teraz pojawił się jako prawdziwy morderca.
2.Dent nie lubił Gordona najpierw za to że w policji była korupcja i przekręty. Później kiedy stał się Two-Facem nie nawidził go za to że nie uratował Reachel.
3.Reachel nie była z Brucem, bo zwyczajnie zaczęła chodzić z Dentem, tak wyszło : )
3. Rachel była z Waynem jeszcze zanim stał się Batmanem, mowa jest o tym w Batmanie: Początku, gdzie rolę Rachel grała Katie Holmes
Dzięki wam obejrzałem już MR dwa razy tylko miałem nieścisłość z Dentem i Gordonem. I koniecznie muszę sobie przypomnieć Batman Początek ,bo oglądałem go z 8 lat temu kinówke i nic nie pamiętam z niego co utrudniło mi nieco oglądanie i zrozumienie MR P.
1. Zakończenie Batman Begins wspomniało o Jokerze (http://www.youtube.com/watch?v=2ycgsDIQVDs), ale nic więcej nie wiem :)
3. Rachel (w pierwszej części grana przez Katie Holmes) nie była z nim, ponieważ odkąd odkryła prawdę o Batmanie stwierdziła, że Wayne, którego kochała, dawno "zniknął". Takie pierdu pierdu bez konkretnego powodu :)