Ile osób tak jak ja nie wytrzyma i puści sobie przed premierą TDK w Polsce Batman Begins na DVD? Coś mi mówi, że zrobie sobie nie jeden prywatny seans :) Tak samo było po pierwszym zwiastunie(tym z rozpadającym się logo Batmana) musiałem jakos odreagować emocje :) Chwała Nolanowi za duzo nawiązań do komiksu. Mam nadzieję, że w TDK będzie ich jeszcze więcej, i oby Nolan nakręcił trzecią część. Swoją drogą mamy tutaj pewien paradoks. Burton chciał nakręcić trzeciego Batmana(mowa o tym w materiałach dodatkowych w Powrocie Batmana) Warner mu nie pozwolił. Teraz Warner jest zachwycony TDK i nie wyobraża sobie, aby ktoś inny jak Nolan nakręcił trzecią część Batmana, ale(ponoć) Nolan nie jest zainteresowany trzecim Batmanem. Paradoks prawda? Mam nadzieję, że bardzo dobre wyniki kasowe przekonają Nolana do zmiany decyzji i nakręci trzeciego gacka. TDK w kinie zobaczę chyba nie jeden raz :) Zapowiada się kapitalnie. Polska premiera DVD filmu w grudniu :) Osobiście bardziej jesli chodzi o filmy o Batmanie odpowiada mi wizja Nolana niż Burtona(jego Batmany tez są bardzo dobre, ale tam Batman zabija)
"Ile osób tak jak ja nie wytrzyma i puści sobie przed premierą TDK w Polsce Batman Begins na DVD?" 

Na DVD sobie nie puścisz bo DVD wyjdzie pewnie na święta. Zapewne więc mówisz o nędznym pirackim divixie. Musiałbym na głowę upaść żeby film na który tyle czasu czekam po raz pierwszy oglądać w marnej jakości na kompie zamiast iśc na niego najpierw do kina. 

* na kompie czy na odtwarzaczyu DVD, w przypadku wersji nagranej w kinie ma to taki sam sens, czyli żaden :P
Giefberg Giefberg CZYTAJ DOBRZE !!!! Batman Begins na DVD !!! 

BATMAN BEGINS a nie TDK !!! wstydu nie masz ????? heh
"Ile osób tak jak ja nie wytrzyma i puści sobie przed premierą TDK w Polsce Batman Begins na DVD?" 

>"Na DVD sobie nie puścisz bo DVD wyjdzie pewnie na święta. Zapewne więc mówisz o nędznym pirackim divixie. Musiałbym na głowę upaść żeby film na który tyle czasu czekam po raz pierwszy oglądać w marnej jakości na kompie zamiast iśc na niego najpierw do kina."< 

Giefberg nie chce Ciebie obrazać, ale chyba masz kłopoty ze zrozumieniem tekstu. Pisałem, żeby zobaczyć oryginalny film który wydali na DVD Batman Begins- pierwszą część nowej serii przed pojawieniem się drugiej w Polskich kinach, czyli The Dark Knight. Unikam jak mogę pirackich wersji, i nie rozumiem jak fani Batmana mogą ogladać pirackie wersje nagrywane z kina i umieszczane w internecie, a potem iść do kina. Przeciez to psuje wrażenie. Mogę Ci powiedzieć, że nie widziałem 6 minutowego prologu który kilka miesięcy temu pojawił się w internecie, a to tylko dlatego, że był nagrywany z kina. Teraz ponoć jest już w wersji DVD, ale nigdzie nie mogę go znaleźć. To samo tyczy się zwiastunów. Fani byli zachwyceni pirackimi kopiami, a ja wolałem poczekac na pojawienie się w internecie na jakiejś stronie promocyjnej filmu. Czasami byłem zły na WB bo musiałem czekać nawet tydzień po pojawieniu się pirackiej kopi w internecie. A tak na marginesie nie tknąłbym pirackiej wersji nagrywanej z kina nawet gdybym musiał czekać na premierę TDK w Polsce 6 miesięcy. Piraty psują zabawę i tyle. 
Pozdrawiam.
A ja Batman Begins mam na VHS z niecałe 6 zł kupiłem w realu ale tym razem kupie TDK sobie na DVD 

Pozdrawiam
link do niezlej kopi prologu , zgrywanej z bluraya jest pod koniec tematu "3ci zwiastun"...
W życiu.Ja kupiłam sobie przed premierą ostatniej części Gwiezdnych Wojen piracką wersję Zemstę Sithów - koszmarne polskie napisy zaraz po ruskich,zły dżwięk i obraz zdecydowanie średni i zbyt ciemny,więcej nie powiem.The Dark Knight jest zbyt ważnym filmem,by sobie psuć przyjemność z jego oglądania na piracie.