Mroczny Rycerz

The Dark Knight
2008
8,0 552 tys. ocen
8,0 10 1 551979
8,0 73 krytyków
Mroczny Rycerz
powrót do forum filmu Mroczny Rycerz

pisac swoje zdania na ten temat :)
osobiscie mysle ze iron man bedzie lepszy :)

użytkownik usunięty
mistrz439

prędzej świnie będą latać :)

Mroczny rycerz vs iron man ????

HAHAHAHA................................według mnie odpowiedz jest jesna i tylko jedna - THE DARK KNIGHT !!!!!!!!!

ocenił(a) film na 8
BradMan

Moim zdaniem te dwa filmy będą hitami 2008 roku i stawiam je na 1 miejscu,ale nie wiem który będzie lepszy. Trzeba je najpierw obejrzeć,a później oceniać. Na pewno wybiorę się na te filmy do kina.

ocenił(a) film na 8
CinemaMen

w sumie zaliczaja sie do podobnego gatunku filmowego ale tak naprawde to beda dwa calkiem rozne filmy!!!iron man zdecydowanie dla mlodszych widzow zadnych rozrywki za wszelka cene(nawet kosztem fabuly:))) a dark knight dla troche starszych,wiadomo ze to bedzie cos powazniejszego i napewno przyciagnie do kina wiecej ludu a recenzje zapewne tez zgarnie lepsze niz iron:))) pozyjemy,zobaczymy:)))

osobiscie stawiam na DARK KNIGHT:)))))

ocenił(a) film na 10
CinemaMen

wg mnie tego pytania wogole NIE MA wiec nie zostawie odpowiedzi...

ocenił(a) film na 10
mistrz439

Tak jak mówi WOJTACHNIO(jeśli jest błąd, to sorki...), Mroczny Rycerz będzie filmem poważniejszym, skupionym bardziej na psychologicznej stronie bohatera. Nie zaprzeczam, być może w Iron Manie będzie coś głębszego (vide problemy Starka z alkoholizmem), ale na pewno nie w takim stopniu jak w Mrocznym. Iron Man będzie bardziej rozrywkowy. Więc mój głos idzie na Mrocznego Rycerza. Pozdrawiam.

mistrz439

Dark Knight będzie troszkę bardziej zblizony do realizmu niz Iron...
i porusza psychologie bochaterów.
To zdecydowanie film dla starszej publiki.
Natomiast Iron to typowa młodzierzówka... dużo akcji... fabuła pewnie jak w Transformers :p

ocenił(a) film na 8
Jake_Smile

i widze ze wszyscy sie rozumiemy:)))))))))))))))))