Mroczny Rycerz

The Dark Knight
2008
8,0 552 tys. ocen
8,0 10 1 551949
8,0 73 krytyków
Mroczny Rycerz
powrót do forum filmu Mroczny Rycerz

niechce mi się przepychac z niektórymi ograniczonymi "znawcami kina"
co to komentują dla samego faktu.

sam ogladam dośc zanczną ilość filmów i umiem nakręcić się na jakiegoś aktory(sorrka, ale kobiece role mnie nie porywają).

czasami zobacze Denzela washingtona w men on fire i tak sie nakręcam, ze oglądam większośc jego filmów, potem kevin spacey, czy christian bale.

i wtedy nadzesł trailer nr - Mrocznego rycerza.
Hetah był absolutnie mi obojętny, ogólnie nawet nie znałem typa,
choć nieświadomie widziałem jego większośc jego filmów, ale zobaczyłem
go w roli jokera. jeśli facet utrzyma taką gre przez cały film,
jeśli będzie tak porywający jak przez te sekundy w trailerze...... damnn!!!!

i taka rada. zamknij oczy wyobraż sobie film: obędny rycerz,Tajemnica Brokeback Mountain itp, a następnie obejrzy trailer Mrocznego, koncentrując sie na hetah`cie. Tak to ten sam koleś. dziękuje posprzatane ;)

użytkownik usunięty
czeslaw_adam

Czesław świetnie powiedziane, ja też sie tak nakręcam..... u mnie byli Kevin Spacey, Denzel, Jeffrey Wright, Benicio del Toro, Toshiro Mifune. Chyba tylko de Niro był zawsze i pozostanie. Heatha zaczęłam poznawac dokładniej od czasu Two hands- znakomitego australijskiego filmu i nadal poznaję. Myślałam, że widziałam już Jego najlepsze sceny ( np z Candy, Monster's ball, scena ze Zjadacza grzechów, kiedy umiera Mara- PRAWDZIWA BRAWURA- kilka minut ekstremalnie silnych emocji ) ale trailer Dark knight mnie totalnie rozwalił. Słyszałam już głosy, że to będzie wielka rola, ale nie wierzyłam. Heath jako Joker??? Pfff. A jednak. Koleś jakby wyszedł z piekielnego psychatryka. I jeśli tak zagrał przez cały film to wystawił sobie wspaniały pomnik.

Chociaż staram sie wierzyć, że śmierć Ledgera to jakiś żart, makabryczny żart w stylu Jokera.