Mroczny Rycerz

The Dark Knight
2008
8,0 552 tys. ocen
8,0 10 1 551908
8,0 73 krytyków
Mroczny Rycerz
powrót do forum filmu Mroczny Rycerz

Sory nie lubie zakładac nowych tematów. Ale dzisiaj miał byc podobno nowy trailer batka. Może mnie ktoś oświecić co i jak i czemu nie ma nic. Przy okazji można tu wrzucić link z trailerem żeby temat nie polecial darmo. Pozdrowienia ze słonecznej Brandemburgii przesyła Wojtuś z babcią i wujkiem Heńkiem

ocenił(a) film na 10
RAPTORZIOM_2

wybieram telefon do przyjaciela (sammyego jakinsa)on powinien wiedziec bo jest najbardziej na bierzaco z nowym batkiem.

ocenił(a) film na 10
Peterson_B

Z tego co mi wiadomo to jak narazie to nie ma konkretnej daty nowego trailera, dzisiaj tzn. jakoś teraz na targach ShoWest w Las Vegas swój panel ma WB i będzie prezentacja tzw. exlusive footage, czyli fragmentów z największych nadchodzących hitów studia WB w tym TDK. Nie wiadomo co wycieknie, bo pokaz jest zamknięty, na pewno coś na 99% opis tego co widzieli naoczni świadkowie, jak to było na Wizard w sierpniu bodajże...lub mniej prawdopodobna, choć bardziej ciekawa możliwość, że wycieknie jakiś "bootleg", czyli nagrany kamerka, czy komora materiał...Na pewno coś sie szykuje, a trailer nr3, powinien wyjść do końca marca zgodnie z kampania na IBIHD.com :)Pozdrowienia dla babci i wujka Heńka...

ocenił(a) film na 10
Sammy_Jankis

To ja uzupełnię. Pojawiły się informacje jakoby na ShoWest pokazano fragmenty filmu, wcześniej nie widoczne, ale było tego niewiele. Trailera wciąż nie ma i tak naprawdę do końca nie wiadomo kiedy będzie (mówi się o maju, ale nie pamiętam z premierą jakiego filmu miałby pójść). Co do materiału z ShoWest widać na nim Denta na tylnym siedzeniu samochodu, prawdopodobnie poparzonego, ale fragment był zbyt krótki by stwierdzić to na pewno. No i z filmem "10.000 B.C." leci trailer nr2, czyli ten, który puszczano przed "Jestem legendą".