Sory nie lubie zakładac nowych tematów. Ale dzisiaj miał byc podobno nowy trailer batka. Może mnie ktoś oświecić co i jak i czemu nie ma nic. Przy okazji można tu wrzucić link z trailerem żeby temat nie polecial darmo. Pozdrowienia ze słonecznej Brandemburgii przesyła Wojtuś z babcią i wujkiem Heńkiem
wybieram telefon do przyjaciela (sammyego jakinsa)on powinien wiedziec bo jest najbardziej na bierzaco z nowym batkiem.
Z tego co mi wiadomo to jak narazie to nie ma konkretnej daty nowego trailera, dzisiaj tzn. jakoś teraz na targach ShoWest w Las Vegas swój panel ma WB i będzie prezentacja tzw. exlusive footage, czyli fragmentów z największych nadchodzących hitów studia WB w tym TDK. Nie wiadomo co wycieknie, bo pokaz jest zamknięty, na pewno coś na 99% opis tego co widzieli naoczni świadkowie, jak to było na Wizard w sierpniu bodajże...lub mniej prawdopodobna, choć bardziej ciekawa możliwość, że wycieknie jakiś "bootleg", czyli nagrany kamerka, czy komora materiał...Na pewno coś sie szykuje, a trailer nr3, powinien wyjść do końca marca zgodnie z kampania na IBIHD.com :)Pozdrowienia dla babci i wujka Heńka...
To ja uzupełnię. Pojawiły się informacje jakoby na ShoWest pokazano fragmenty filmu, wcześniej nie widoczne, ale było tego niewiele. Trailera wciąż nie ma i tak naprawdę do końca nie wiadomo kiedy będzie (mówi się o maju, ale nie pamiętam z premierą jakiego filmu miałby pójść). Co do materiału z ShoWest widać na nim Denta na tylnym siedzeniu samochodu, prawdopodobnie poparzonego, ale fragment był zbyt krótki by stwierdzić to na pewno. No i z filmem "10.000 B.C." leci trailer nr2, czyli ten, który puszczano przed "Jestem legendą".