Naprawde niespodziewalem sie w najśmielszych marzeniach ze "casanova" stworzy tak genialna postać.Wiem ze stwierdzeni etakie po samym zwiastunie może bys troche na wyrost,ale chyba w tym przypadku nie moge si emylic i bedziemy mieli do czynienia z perełka jesli chodzi o ekranizacje komiksów
Co "casanova"?! A innych filmów z Heathem nie widziałeś? Ja od razu wiedziałam, ze sobie chłopak poradzi:P Czekam niecierpliwie na jego Jockera:)
moze i genialna stworzyl ale jak na razie po zwiastunie to uwazam ze duzo lepiej wypadl jako Bob Dylan w I'm Not There.
Ja tam byłem pewien -po jego roli w "Brokeback Mountain" -że może zagrać wszystko. Był tam GENIALNY. Najlepsze, że się skazał na porównania z Nicholsonem -i może wyjść na tych porównaniach b. dobrze. Może nawet jakieś nagrody będą? :)
Alez oczywiscie Mims ze ogladałem inne filmy z jego udzialem,chodziło mi o to ze nie sadzilem ze moze zagrac tak mroczna postac.A to ze wspomnialem Casanove nie znaczy ze mialem cos złego na mysli:) no i rzeczywiście brawa dla niego,za to ze zdecydowal sie w ogole na ta role.W końcu Legenda Nicholsona nadal trwa
Wiem Palpatine, wiem:)
Dzieniek, wszystko ok:) Poprostu, jak to kiedyś powiedziałam na jego forum, i jak tu ktoś nawet wspomniał- po Tajemnicy... Heath może zagrać wszystko, więc Twoją uwagę o Casanovie odebrałam jako lekki przekąs i trochę się nastroszyłam, ale widzę, że niepotrzebnie, więc wybacz:) Pozdrawiam:)
Pewnie masz racje i Heath wypadnie swietnie w roli Jokera, w koncu pokazal juz na co go stac jako aktora.
W trailerze w scenie przesluchania Jokera obok Grodona stoi zapewne Dent czyli Eckhart. Ale czy nie wydaje sie wam bardzo podobny do Ralpha Fiennes'a??? A moze ja mam po prostu jakies zwidy :)
ja się raczej skrzywiłem podczas oglądania tego trailera i uznałem, że Burton to był jednak mistrz..
Wreszcie pokazali klimat filmu i postaci na powaznie!!! Joker jest jakim go widzialem czytajac komiksy!!!
Oczywiscie, ze wiem jak wyglada Eckhart. Napisalem tylko, ze w trailerze wydawal mi sie bardzo podobny do Fiennesa. Do tego stopnia, ze ogladajac trailer (a nie wiedzialem wtedy jeszcze ze to Eckhart zagra Denta) pomyslalem, ze on go wlasnie zagra.
No Joker miodzio po prostu! :) Sam trailer jako taki niewątpliwie daje radę, choć nie grzeszy może oryginalnością - ot, solidna robota. Ale film zapowiada się świetny. I Joker rządzi - zwłaszcza pierwsza scenka, w której się pojawia - na komisariacie. Ta jego mina - niby polewkowa, ale aż ciary przechodzą... Poza tym ten głos i śmiech - rewelacja! Heath wykonał kawał dobrej roboty. Zapowiada się elektryzująca kreacja. Najgorsze, że jeszcze tyle czasu do premiery :(