http://www.imdb.com/chart/top?tt0468569 

nieźle nieźle.
Coś niesamowitego, ale na mało prawdopodobne by ta lokata się utrzymała... Mimo wszystko ocena 9.7/10 przy 4,591 głosów robi wrażenie!
A na rottentomatoes aż 94% pozytywnych recenzji - na 161 recenzji 151 jest pozytywnych, a średnia ocen to 8,5
właśnie podskoczył z czwartego na trzecie: 
http://www.imdb.com/chart/top?tt0468569
JUZ 3 MIEJSCE DLA WASZEJ WIADOMOŚCI!!! 3 MIEJSCE 
to oznacza, że film utrzyma się w TOP 50!!!
hehehehe u nas po premierze dennego transformers tez utrzymywał sie na początki w pierwszej dziesiątce a pozniej stoczył sie po równi pochyłej aż w koncu łebki i niedorozwoje przestali głosować. Zeby film przeszedł do historii nie wystarczy barany zrobic szopke naszpikowaną efektami ze znikomą wartością merytoryczną zresztą jak film o latajacym facecie wygladajacym jakby codziennie obchodził halowen może stac sie legendą ?????? czy wy macie równo pod sufitem ???????? dobry film musi mieć ponadczasową treść i przesłanie ehhhhh na głupote nie ma lekartswa widze
i tu baranie wpadłeś w bagno. 

1. Film zbiera 95% pozytywnych recenzji co jest absolutnym rekordem 

2. To nie jest szopka z efektami. Nolan przedstawił tutaj zupełnie inny świat niż burton. Wszystko jest prawdziwe, efektów jest mało, scenariusz dopracowany a aktorstwo po prostu świetne. 

3. Jeżeli wolisz takie produkcje jak "przeminęło z wiatrem" to proszę bardzo 

4. Uwielbiam filmy fabularne (marzyciel, american beauty) ale czasami wolę wybrać się na film komercyjny bo mam gwarancje dobrej zabawy. Na TRANSFORMERS bawiłem się przednio bo 'film był całkowicie bezpretensjonalny a ja bardzo lubię Happy Endy bo wychodze z kina szczęśliwy i podniesiony na duchu. Na Batmana pójdę w pierwszej kolejności 

Znienawidziłem Cię jako urzytkownika... jestś denny i płytki. Nie wiesz co to rozrywka. Zakładam, że pochodzisz z rodziny patologicznej lub z Domu dziecka chociaż nawet tam dzici są dużo weselsze
"1. Film zbiera 95% pozytywnych recenzji co jest absolutnym rekordem " 
Bla, bla, bla, możesz se tak gadać, ale to nie zmieni faktu, że jest to zwykła bzdura. Na dowód: 
http://www.rottentomatoes.com/m/1000617-aliens/ 
http://www.rottentomatoes.com/m/terminator_2_judgment_day/ 
"Wszystko jest prawdziwe, efektów jest mało, scenariusz dopracowany a aktorstwo po prostu świetne." 
Czyżby jasnowidz? Zresztą cechy podane powyżej są odczuciem subiektywnym i wciskanie innym mentorskim tonem swej własnej opinii i to przed obejrzeniem filmu jest śmieszne i żałosne. 
Proszę więc zaczekać z wychwalaniem filmu pod niebiosa do czasu obejrzenia, bo sugerując się pozycją na IMDB brzmicie jak banda dzieciaków... no ale to w końcu Filmweb. 
max1241 widze, że masz mały zakres filmowy i nie wpłyniesz na to kto jakie filmy lubi, ale takiego bałwana jak ty to ja na FW nie widziałem, jak można dać filmowi 1 gdy sie go nie oglądało? Szkoda,że Fw schodzi na takie totalne psy jak ty.
aha czyli jak ktos wystawił note 1 jest juz be ale jak dał 10 bez oglądania to juz jest cacy tak ? nie traktuje tego miejsca poważnie bo jak mozna traktowac takie miejsce poważnie, w dupie mam też co ktoś tutaj pisze na mój temat wchdze sobie od czasu do czasu i loguje i pisze z przygłupami od tak dla zabicia czasu hehehehehe
Ci którzy dają 10 też nie są zbyt normalni, w sumie powinni zrobic taj jak na imdb, tam oceniac mozna dopiero po premierze w usa.
miłośniku piłki kopanej o skretyniałym nicku fifa najbardziej mnie urzekły twoje wywody na temat kina amerykanskiego przy którym płakałes jak "bóbr" jak widać dla Ciebie jak i dla reszty miłośników twojego pokroju kino zaczyna sie w ameryce i tam konczy, wiec głabem jestes Ty i jeszcze na dodatek piszesz jakies wywody 
na ten ..Podziemnego Kregu" Dawida Finchera gdyby nie kino NEO-NOIR nigdy by coś takiego nie powstało dlatego najpierw ogladnij troche klasyki dzieciaku NEOSTRADY a pozniej pisz swoje wywody. 

"Podziemny Krąg - aby zrozumieć film trzeba zrozumieć krąg. Trzeba zrozumieć co jest prawdą... film jest tak dobry, że przy jego oglądaniu zapomniałem jak się nazywam" cóz za finezja 
 w opisywaniu swoich przezyć podczas seansu hhehehehehehehe doprawdy wzruszyłeś mnie 
Tylko frajerzy dają ocene filmowi, zanim go zobaczą... 
A TDK na pewno nie jest nieporozumieniem...
Max to właśnie Ty jesteś głąbem, a wiesz dlaczego?? Dlatego że wrzucasz wszystkie filmy do jednego worka i oczekujesz ponadczasowego przesłania, a jesli takowego nie ma to oceniasz film jako denny. Nie potrafisz pojąć tego że filmy fantastyczne ocenia się w innych kategoriach, bajki w innych, wojenne w innych, a dramaty w innych. Oczekujesz ponadczasowych treści od Batmana?? Żal mi Ciebie bo nie potrafisz ocenić w odpowiedni sposób filmów które nie posiadają docenianych przez Ciebie walorów, ale mają wiele innych których Ty nie dostrzegasz. Dobry znawca filmu potrafi odróżnić jego gatunek i nie rozliczać go za brak walorów które do tego gatunku nie pasują. Dzięki Bogu że wszyscy reżyserowie nie kierują się takimi przesłankami jak Ty, bo wtedy kino było by tak monotonne że wole sobie tego nie wyobrażać.