Zgodnie z informacjami, jakie podaje, znana z wcześniejszych przecieków, informatorka Miranda Fox, oczekiwany z ogromną niecierpliwością pierwszy teaser trailer "The Dark Knight" jest już gotowy i wkrótce mają zostać podane konkretne wskazówki na temat jego debiutu. Teaser ma trwać aż 90 sekund i zawierać kilka linijek dialogu na tle montażu klipów zarówno z "Batman Begins" jak i "The Dark Knight".
Parę dni temu ktoś opublikował także domniemany opis tego teasera, który w nieznanych okolicznościach bardzo szybko został usunięty. Według niego teaser rozpoczyna się od ukazania się zamazanego loga Warner Bros., po czym słychać głos Michaela Caine'a: Pańska nowa osobowość ma wielki wpływ na mieszkańców Gotham City. Taki, że nie byłby pan sobie go w stanie wyobrazić. Policja. Przestępcy. Szaleńcy. Dobro...i zło. Podczas tego dialogu pokazane jest Gotham City od najlepszej strony, karta Jokera; widać również wiele cieni, zniszczoną okolicę, Arkham Asylum, Bruce'a i Rachel razem oraz Batmana z pokrwawionymi rękawicami na tle strug deszczu. Jest też wiele szybkich urywków m.in. szkolny autobus wdzierający się do banku, Batman wyrzucany siła wybuchu przez szybę, dwoje ludzi walczących na miecze, Batman uderzający Jokera (nie widać jego twarzy). Na końcu pojawia się znane logo Batmana, ale w jego tle nie ma niebieskiej eksplozji, jak to pokazuje obrazek ze strony oficjalnej. Jest tylko tytuł filmu.
Jak już wiadomo, zwiastun raczej na pewno nie trafi do kin 13 lipca razem z filmem "Harry Potter i Zakon Feniksa". W takim razie kiedy i przy okazji jakiej premiery będziemy mogli go zobaczyć? Na to pytanie już niedługo otrzymamy odpowiedź. Póki co, trzeba uzbroić się w cierpliwość.
Zrodlo: http://www.batcave.stopklatka.pl/index.php?subaction=showfull&id=1183274822&arch ive=&start_from=&ucat=8&
kilka dni temu w imieniu portalu i innych użytkowników została skierowana do ciebie prośba byś nie tworzył co raz to nowych tematów na forum ? propozycja była taka byś założy jeden temat i tam dodawał nowe informacje, w innym wypadku twoje posty miały być kasowane ? propozycja została przez ciebie odrzucona i co więcej zamieściłeś na forum kilka spamów z wulgarnym słownictwem, dlatego twoje posty znikają... lubisz to czy jednak przyjmiesz pierwszą propozycję... na odpowiedź czekam do jutra, potem wszystkie twoje posty w dalszym ciągu będą usuwane:/
Tyle, że Santa Maria założył/a jak na razie tylko jeden temat w porównaniu do ciebie... LOL, i ty mówisz o obiektywizmie. Vimo ma całkowitą rację!
DARK KNIGHT ja nie będę z tobą dyskutować, byłą na to szansa ale dodając wulgarne wpisy odebrałeś ją sobie - jaką podejmujesz decyzję? czy założysz jeden temat np. NEWSY i tam i tylko tam będziesz wklejał pozostałe informacje, czy mam regularnie kasować twoje wpisy a od czasu do czasu także konto?
nie rozumiesz że innym użytkownikom nie odpowiada taki sposób dodawania informacji
masz jeszcze chwile na przemyślenie - i albo przyjmiesz propozycję jednego tematu albo wszystko będzie kasowane
demokracja polega na tym że mamy wpływ na to co chcemy a czego nie, w jednych dzidzinach jest to bardziej ograniczone w innych mniej - użytkownicy zgłaszając ciebie do moderowania "wybrali" - po za tym zwracali bezpośrednio tobie uwagę że to im nie odpowiada
twoje wulgarne wpisy zamkneły dyskusje już dawno - masz wybór, zgadzasz się na podane warunki lub żegnam
Nie wiem czy powinienem, ale zwyczajnie odpieprzcie się już od tego Dark Knight'a, bo piszecie jak mędrzcy zza Siedmiogrodu, którzy pozjadali wszystkie tęgie umysły tego świata, a żal wbija się w człowieka, że oto Wy panowie jesteście najmądrzejsi i każdy lepszy od drugiego... To już niestety taka mentalność i nieuzasadniona pycha, marnych. To, że kiedyś wypisywał bzdury nie znaczy, że będzie tak robił stale i za wszystko co napisze rzucicie się na niego. Tu akurat podał odpowiednią informację i dzięi mu za to.
A ty Vimo nie wypisuj tu o szansach lub ich utracie, bo każdy ma prawo tu pisać!
A......i......jeszcze...jedno......
Hahahahahahahaha......Hahahahahahahaha......Hahahahahahahahahaha......Hahahahaha hahaha......Hahahahahahahaha......Hahahahahahahahahaha......Hahahahahahahaha.... ..Hahahahahahahaha......Hahahahahahahahahaha......Hahahahahahahaha......Hahahaha hahahaha......Hahahahahahahahahaha......Hahahahahahahaha......Hahahahahahahaha.. ....Hahahahahahahahahaha......Hahahahahahahaha......Hahahahahahahaha......Hahaha hahahahahahaha......Hahahahahahahaha......Hahahahahahahaha......Hahahahahahahaha haha......Hahahahahahahaha......Hahahahahahahaha......Hahahahahahahahahaha...... Hahahahahahahaha......Hahahahahahahaha......Hahahahahahahahahaha......Hahahahaha hahaha......Hahahahahahahaha......Hahahahahahahahahaha......Hahahahahahahaha.... ..Hahahahahahahaha......Hahahahahahahahahaha......Hahahahahahahaha......Hahahaha hahahaha......Hahahahahahahahahaha......Hahahahahahahaha......Hahahahahahahaha.. ....Hahahahahahahahahaha......Hahahahahahahaha......Hahahahahahahaha......Hahaha hahahahahahaha......Hahahahahahahaha......Hahahahahahahaha......Hahahahahahahaha haha......Hahahahahahahaha......Hahahahahahahaha......Hahahahahahahahahaha...... Hahahahahahahaha......Hahahahahahahaha......Hahahahahahahahahaha......
Zgadzam się z Jokerem. Z bzdurami należy walczyć, ale ta informacja była jak najbardziej w porządku.
A offtopic the best. Hahahaa :D
skoro jeszcze rozmawiam z DARK KNIGHT to znaczy że dostrzegam wartość dodawanych informacji, problem polega na tym że potrafił w ciągu kilku dni dodać ich taką masę że na forum nie było nic innego tylko to... a na prośbę innych użytkowników o zmianę sposobu ich dodawania, odpowiadał, nazwijmy to delikatnie, arogancko...
i właśnie dlatego by wszystkie informacje jednak znalazły się na forum jest prośba do niego by dodawał je przynajmniej po kilkanaście w jednym temacie a nie zakładał ich setki...
więc może wy zwolennicy DARK KNIGHT namówicie go do akceptowanej przez większość formy dodawania informacji
Joker; ty oczywiście jesteś eurydyta i raczyłeś nas zaszczycić złotą myślą na ten temat. Dzięki a teraz do rzeczy;
"To, że kiedyś wypisywał bzdury nie znaczy, że będzie tak robił stale i za wszystko co napisze rzucicie się na niego."
Zauważ, że już niejednokrotnie prosiliśmy DARK KNIGHTa aby przestał, ten natomiast wiele obiecywał i niewiele z tego wyszło. Robił dalej to samo a co najważniejsze gdy znów zwracano mu uwagę najeżdżał na użytkowników coraz bardziej. Vimo ma całkowitą słuszność w tym co robi, chwała mu, że zechciał się zainteresować tą sprawą.
BTW; A z tym swoim "Hahahaha" tylko sie żałośnie ośmieszasz, oczywiście znów będziesz zgrywał idiotę, że ktoś włamał ci się na konto - hmm może to drugie konto DARK KNIGHT? a może rozdwojenie jaźni? :) Czas pokaże.
Nie muszę się tłumaczyć z mojego cyt."Hahahaha", bo historia jest dłuższa niż mogłoby się wydawać, a ty Myzrael jesteś zwykłym chamem i prostakiem jakich wielu, który wogóle nie myśli zanim coś napisze... Proponuję abyś poważnie się zastanowił do kogo piszesz i co, bo w tym wypadku, to jak piszesz, świadczy o tym, kim jesteś. Jeżeli obrażasz z taką łatwością, świadczy to tylko o twojej głupocie i braku kultury...
Powtarzam raz jeszcze...
Każdy ma prawo tu pisać, co chce i jak chce, a Wy nie jesteście od decydowania czy może...
http://www.superherohype.com/news/topnews.php?id=5947 - potwierdzono promocje Dark Knight na Wizard World Chicago, ktory bedzie mial miejsce od 9-12 Sierpnia.
Mozemy sie wiec spodziewac pierwszego Teasera. I byc moze jakiegos klipu jak w przypadku 10cio minutowego do Begins.
PROSBA DO VIMO.
Skoro masz "leb do weryfikacji" to prosilbym Cie abys wszedl na strone HP i usunal wiekszasc tych samych wiadomosci. Wiadomosc nie chciala mi wejsc wiec pare razy nacisnalem "Wyslij" i to byl blad. Sorka. Prosze Cie, usun to. Dzieki z gory.
"To, że kiedyś wypisywał bzdury nie znaczy, że będzie tak robił stale i za wszystko co napisze rzucicie się na niego."
Po pierwsze: Nie on, tylko ona xD
Po drugie: http://www.filmweb.pl/topic/663762/Batman+vs.+Predator+and+Alien.html czy ten temat jest potrzebny ? Jeszcze tak niedawno poruszaliśmy sprawę Batman: Dead End
Po trzecie: O tym twoim HahAh sie nie będę wypowiadał.
"Każdy ma prawo tu pisać, co chce i jak chce, a Wy nie jesteście od decydowania czy może..."
Po pierwsze (i jedyne): Oj gdyby ktoś inny niż Dark Knightia (np. ja) robił głupie tematy to byś się na pewno wkurzył.
Wiecie wy macie manie prześladowczą.....;// Naprawe odbija wam. wiecie ja kapuje ze zaśmiecanie forum to jest nie za fajnie....ale do kurwy nędzy przeciez to juz nie wasz problem. Tym sie będą przejmowac ci z filmweb.pl...
Ja uwazam ze kazdy z was ma troche racji.
Joker: Bo koles ma racje z tym ze kazdy ma prawo tu wchodzic...z tym sie z tobą zgodze Joker.
DARK KNIGHT: Uwazam ze to jest mała zagubiona małolata ktora pisze to wszytko zeby nas albo wkurzyc albo nam zaimponowac...
i cala reszta tych ludzi co wypowiadają sie w tym temacie: Co wam szkodzi ze sobie wrzuca tematy??? Niech wrzuca jak juz mowilem "to nie wasz problem tylko filmwebu". A jak ja bym tak robil to co tez byscie tak gadali do mnie??.
Zauwazylem ze te fora: Spider-mana, Batmana, Ghost Ridera itp. strasznie na was działają....zmuszają was do agresji i wulgaryzmów. Podam przkład.
Forum Ghost Ridera - film ktory nie zarobila duzo i nie wszytkim sie podoba. Ale jak ktos da mu 9 albo 8 to juz jest wielkie "HALO" bo załozyciel tematu "Ten film to szjs, nie polecam!" jest wszytkowiedzący i zna sie lepiej. Bedzie mowil co ma sie komu podobac....:///Idiotyzm.
Lub tez na forum SM3 jak ktos pisze ze mu sie film nie podobal bo zbyt romantyczny i gorszy od poprzednich, to zaraz jest w jego strone kierowane "spierdalaj, gówno wiesz, tacy jak ty to ludzie o małej inteligencjii". Ja daje GR 9 a SM3 8. I co zabijecie mnie a moze zablokujecie??? Bądzcie bardziej dorosli....Bo wzbudzacie we mnie litosc naprawde mi was zal...jestescie załosni.
Pozdro dla Spider-Carnage i Jokera.
usunięte - ale tam właśnie miałeś/miałaś (?) przykład jak twoje wpisy odbierają inni - widząc taką masę wpisów jednego użytkownika nie odbierają tego że ktoś dodaje fajne informacje tylko że spamuje lub że portal się wyłożył
...więc jak będzie?
idąc sposobem dark knight podaje świetną stronę, genialną wręcz gdzie można znaleźć naprawde sporo o batmanie, kupa stafu:D
www.google.pl
hahahahahahehehehahahhaihihihahaha
chciałem do tego postu założyć nowy temat, ale za leniwy jestem:D:D:D:D:P Hahahahaha
I jakby każdy temat taki założył to byłby tu wielki śmientnik ,gówno. A nie chodzi o to, żeby z jednej strony dawać milion linków i tworzyć kilkanaście tematów, bo sie robi śmietnik, p.ierdolnik. A co do ghost ridera, i sm3 jadą ludzie po was tak kiedy wystawiacie 9, albo 10 i argumentujecie tylko tym, że SUPEERR, albo KOFFAAAM i na dodatek nie popieracie tej oceny niczym. A oceny nie są tu po to, żeby jakiś podnietki bez argumentacji dawały 10:) bo wychodzi tak, że wszystkie średnie i dobre filmy mają ocene 8, doskonałe 9. I poniżej włąsciwie nic nie ma. chyba, że gówno totalne :/
Właśnie kiedy zobaczymy ten amteriał co był na tej zamkniętej konferencji pokazany?? ...
Vimo - postaw sprawę jasno, wiele osób zarzuca temu użytkownikowi Spam, brak kultury i szacunku dla reszty forumowiczów - co jest równoznaczne z chęcią usunięcia go z forum. W ogóle dobrze, że zainteresowała was ( werów filmwebu) ta sprawa - liczę na szybką egzekucje .
ty weno mi powiedz co to nick masz wogóle jest po prostu nie do rozje...ania podejrzewam i wogóle tutaj gadka o trailerze a ty nagle wyskakujesz z jakimś balasem o jakimś użytkowniku troche nie załapałem a może za bardzo upalony jestem
heheh RAPTORZIOM powidasz ze kopcisz :p ... heheh watpie zebys się kiedykolwiek tak ujarał zeby pomuć domy :D ... a wójka władka ty czasem nie znasz? 05:26 na budziku :D
bez urazy ale nie wiem o czym nawijasz ale wporządku . Tak czy siak co by nie mówili jesteś nie do ruszenia. W koncu dzieki tobie przyjeliśmy chrześcijaństwo.