Film niby ma fajne efekty ale w fabule w ogóle nie wiadomo o co chodzi. Zresztą nie ma się co dziwić bo nakręcił go ten sam kompozytor co Incepcję, która też jest bełkotem o niczym. Ogólnie to są raczej filmy dla psełdo mądralów, kujonów i hip-hopowców. Dla prawdziwych twardzieli jak metale, którzy lubią mocne kino nie ma tu czego szukać. Niestety...
Jeżeli nie załapałeś fabuły to coś ewidentnie z tobą nie tak. Incepcja była świetna a sam reżyser ma w swoim dorobku inne równie dobre filmy, więc polecam się z nimi zapoznać a nie pisać pierdoły.
Albo mi tu trollisz albo jesteś skończonym kretynem co nie nie kuma ambitnych filmów z nieprzeciętną fabułą. . .
Nieźle się mylisz. Jeśli uważasz, że fabuła jest zagmatwana, to naprawdę coś musi być z Tobą nie tak. Jest dopracowana, ciekawa, po prostu dobra. Może nie oglądałeś filmu za uważnie, może nie byłeś skupiony, nie wiem... Może po prostu obejrzałeś Mrocznego Rycerza na odczepne.
A incepcja zasługuje na laury.
Fabuła jest dobra, ale jednak na końcu trochę za bardzo jest zagmatwana i mało klarowna. Motyw śmierci Gordona raczej zbędny, myślę, że gdyby przyspieszyć tempo w ostatniej trzeciej części filmu to może dałbym 10, a tak jest 9,5.
jak sam twój nick wskazuje masz coś nie tak chyba z psyche skoro fabuła tego filmu jest dla ciebie niezrozumiała... Jak dla mnie jest to genialny film, a Nolan przywrócił Batmana do łask i nadał mu nowy, niesamowity wymiar. Przez poprzednie części Batman zaczynał być archaiczny, śmiesznawy i groteskowy - u Nolana jest intrygujący, mroczny i dwuznaczny. Uwielbiam! No i Joker.... mhmmm od czasu Nicholsona nie było ciekawiej wykreowanego antagonisty Batmana niż właśnie nowa wersja uśmiechniętego "pajaca" :) Już cała "chodzę" na myśl że nowa odsłona filmu tuż, tuż.....
Chyba sam jesteś hip hopowcem skoro nie załapałeś fabuły półgłówku. Jeszcze rozumiem, nie załapać Incepcji, ale Mrocznego Rycerza?
Oba filmy zresztą genialne.
PS. Maczeta, Ludzka Stonoga, Pirania 3D, Transformers. Filmy które oceniasz na 10, to faktycznie filmy dla ciebie. Tego się trzymaj i to oglądaj, bo wyższa półka to nie twoja bajka. :)
A i jeszcze jedno. Harry Potter, Tranformers i Zmierzch które tak uwielbiasz - to jest kino dla prawdziwych metali i mężczyzn!
Szybkie porównanie - odpowiedź na pytanie "dlaczego PsychoGrzesiek" ocenił tak nisko Batmana:
http://imageshack.us/photo/my-images/840/84196425.jpg/
Ludzka Stonoga 10/10
Mroczny Rycerz 4/10
Jak się nie rozumie fabuły Incepcji, albo MR to się ogląda Atak Krwiożerczej Małpy
A podobno filmy Nolana (Batmany, Incepcja) to zwykłe blockbustery dla młodzieży, jednak po przeglądnięci komentarzy na forach tych filmów wychodzi na to że to bardzo skomplikowane filmy są.
To że jesteś tępy to nie moja wina "Dla prawdziwych twardzieli jak metale" hehehe
kompozytor ... nie wie o co chodzi ... że fabuła ... człowieku, skąd ty sie wziąłeś ...
hahahaha Ludzie ale wy jesteście naiwni przecież to jest czysta prowokacja ,totalny TROLLING jak już mówił MrChiohio
no, nie dość, że nakręcił go ten sam kompozytor co incepcję, to jeszcze ten sam scenarzysta napisał muzykę i większość głównych ról zagrali ci sami reżyserzy...
a co do fabuły, cóż, nie wszystko jest Human Centipede, któremu dałeś 10/10.. czyli dla prostych umysłów... uuu.. poleciałem z umysłami.. dla prostych organizmów