Według tego raportu nowy pojazd Batmana, najprawdopodobniej motor, zostanie ujawniony przez WB podczas Licensing International (Expo), które rozpocznie się 19 czerwca i potrwa do 21.
O detalach nowego pojeździe Mrocznego Rycerza można dowiedzić się z tego artykułu w Los Angeles Times.
Motor jest tak horendalny, że ciężko uwierzyć że w ogóle go zbudowano. To nie tylko z powodu, że jest wyposarzony w haki i karabiny maszynowe. Przednie i tylne koło są ogromnych rozmiarów - 508 milimemetrów, silniki są w centrum każdego koła. Sterowanie nie odbywa się przy pomocy dłoni, ale ramienia, ponieważ nie ma kierownicy. Zamist tego są tarcze, które dopasowane są do każdego ramienia jak rękawy i mają możlwiość obracania się dookoła ramy motoru. Dwa pedały są ułożone około 107 cm z każdej strony czołgu, na którym kierowca leży twarzą do dołu. Ten czołg może poruszać się w górę i w dół, na wszelki wypadek, gdy Batman musiał uniknąć kul, lub prześlizgnąć się pod ciężarówkami.
http://www.batman-on-film.com/the-batpod1.html i fotki...jest zajebisty!!!
zrodło:http://www.batcave.stopklatka.pl/
Mi także się podoba, przypomina konstrukcyjnie bat-mobil z "Begins", który wcześniej bardzo mi się podobał.
szymonx2 swoją głupotę odziedziczyłeś po tatusiach?
Jesteś żałosny szymonx2, a Sammy Jankis zakłada te tematy, bo ma większy rozum od was spamerzy i przynajmniej w jego tematach będzie działa się jakaś dyskusja (bardziej kulturalna od tej tutaj) a tak na marginesie, nie zdziwiłbym się gdyby szymon był jakimś bardziej głupszym kolegą DARK KNIGHT. Pewnie sie skumali i robią bajzel. Od jutra 2 razy więcej spamu panowie LOL!
kurwa jakbym ja dodawal kazde gowno po koleji to wiadomo ze tez bym szybciej zapodal jakiegos newsa mimo ze nie wiem co w nim jest.Kurwa ze admin jeszcze was nie wyjebal - mam na mysli dark knight i jej pozal sie boze sprzymiezencow.
Myzrael normalnie tak mi dojebałeś z tymi Tatusiami że chyba się potnę,a tak wogóle chodzi mi to że Sammy Jankis jest hipokrytą a nie że zakłada głupie tematy,to on najeżdża na Dark Knight że zaśmieca forum a sam robi to samo,rzuci temat który już był i myśli że świeci.Dlaczego na identycznym temacie który był wcześniej niby nie może się toczyć inteligentna dyskusja?-bo wy od razu wyzywacie laske od idiotek chociaż założyła w miarę normalny temat.A ty pewnie jesteś małą cizią Sammego Jankisa ,,skoro się tak skumaliście".Głupi pozna swojego.