Mroczny Rycerz

The Dark Knight
2008
8,0 552 tys. ocen
8,0 10 1 551803
8,0 73 krytyków
Mroczny Rycerz
powrót do forum filmu Mroczny Rycerz

Według tego raportu nowy pojazd Batmana, najprawdopodobniej motor, zostanie ujawniony przez WB podczas Licensing International (Expo), które rozpocznie się 19 czerwca i potrwa do 21.

O detalach nowego pojeździe Mrocznego Rycerza można dowiedzić się z tego artykułu w Los Angeles Times.

Motor jest tak horendalny, że ciężko uwierzyć że w ogóle go zbudowano. To nie tylko z powodu, że jest wyposarzony w haki i karabiny maszynowe. Przednie i tylne koło są ogromnych rozmiarów - 508 milimemetrów, silniki są w centrum każdego koła. Sterowanie nie odbywa się przy pomocy dłoni, ale ramienia, ponieważ nie ma kierownicy. Zamist tego są tarcze, które dopasowane są do każdego ramienia jak rękawy i mają możlwiość obracania się dookoła ramy motoru. Dwa pedały są ułożone około 107 cm z każdej strony czołgu, na którym kierowca leży twarzą do dołu. Ten czołg może poruszać się w górę i w dół, na wszelki wypadek, gdy Batman musiał uniknąć kul, lub prześlizgnąć się pod ciężarówkami.

ocenił(a) film na 10
Sammy_Jankis

http://www.batman-on-film.com/the-batpod1.html i fotki...jest zajebisty!!!

zrodło:http://www.batcave.stopklatka.pl/

Sammy_Jankis

Mi także się podoba, przypomina konstrukcyjnie bat-mobil z "Begins", który wcześniej bardzo mi się podobał.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 10
szymonx2_2

buehehehehehehehehehehehehehehe.................

użytkownik usunięty
Sammy_Jankis

oj Sammy. Dlaczego jestes taki nie wychowany?

użytkownik usunięty

"niewychowany

Moze zazdrosci mi, ze to on nie daje tych newsow?

szymonx2_2

Żałosny,zazdrosny,niewychowany,ograniczony a do tego poprostu głupi.

ocenił(a) film na 8
szymonx2_2

szymonx2 swoją głupotę odziedziczyłeś po tatusiach?

Jesteś żałosny szymonx2, a Sammy Jankis zakłada te tematy, bo ma większy rozum od was spamerzy i przynajmniej w jego tematach będzie działa się jakaś dyskusja (bardziej kulturalna od tej tutaj) a tak na marginesie, nie zdziwiłbym się gdyby szymon był jakimś bardziej głupszym kolegą DARK KNIGHT. Pewnie sie skumali i robią bajzel. Od jutra 2 razy więcej spamu panowie LOL!

ocenił(a) film na 10
Flaj

kurwa jakbym ja dodawal kazde gowno po koleji to wiadomo ze tez bym szybciej zapodal jakiegos newsa mimo ze nie wiem co w nim jest.Kurwa ze admin jeszcze was nie wyjebal - mam na mysli dark knight i jej pozal sie boze sprzymiezencow.

Peterson_B

Myzrael normalnie tak mi dojebałeś z tymi Tatusiami że chyba się potnę,a tak wogóle chodzi mi to że Sammy Jankis jest hipokrytą a nie że zakłada głupie tematy,to on najeżdża na Dark Knight że zaśmieca forum a sam robi to samo,rzuci temat który już był i myśli że świeci.Dlaczego na identycznym temacie który był wcześniej niby nie może się toczyć inteligentna dyskusja?-bo wy od razu wyzywacie laske od idiotek chociaż założyła w miarę normalny temat.A ty pewnie jesteś małą cizią Sammego Jankisa ,,skoro się tak skumaliście".Głupi pozna swojego.