CZY WIE KTOś MOżE JAKI UTWóR NA SOUNDTRACKU MROCZNEGO RYCERZA NAWIąZUJE DO UTWORU MOLOSUS Z BATMAN POCZąTEK - W SENSIE TEMAT MUZYCZNY KTóRY JEST PODOBNY DO UTWORU MOLOSUS , Z GóRY DZIEKI
A skąd ktoś ma wiedzieć, jak soundtrack wychodzi za niecałe dwa tygodnie? 

A poza tym NIE PISZ Z CAPS LOCKIEM!!!
OOF ostrzega!!! 

Skończcie z głupimi tematami na tym forum, albo dostaniecie w Pierre Doll! 

:D 

Słuchaj matt jak uwazam że nie założyłem głupiego tematu, zadałem poprostu pytanie i oczekiwałem oodpowiedzi, a tu koleś odrazu z bulwersem ża jak śmię pytać o coś takiego przecież jeszcze nie ma soundtracku !!! Przecież cholera mógł napisać spokojnie że sorry ale jeszcze ie wyszedł wieć nie wiadomo. Zauważyłem że na wszystkich forach, nie tylko tu u was także u nas na Indiane Jonesie jest coś takiego że ludzie szukają z byle powodu zaczepki (CAPS LOCK) przecież cholera poprostu szybko pisałem i nie zuwazyłem że mam włączony, nadal oczekuję odp na moje pytanie, A NIE NA GŁUPI KOMENTARZ
Trudno wyczuć który fragment będzie podobny, ponieważ jeszcze nigdzie na świecie nie było premiery soundtracku, nawet pirackiego nie dostaniesz jeszcze. Jak coś to wejdź na strone www.hans-zimmer.com, tam masz fragmenty utworów.