Mroczny Rycerz

The Dark Knight
2008
8,0 552 tys. ocen
8,0 10 1 551949
8,0 73 krytyków
Mroczny Rycerz
powrót do forum filmu Mroczny Rycerz

PYTANKO

ocenił(a) film na 10

CZY WIE KTOś MOżE JAKI UTWóR NA SOUNDTRACKU MROCZNEGO RYCERZA NAWIąZUJE DO UTWORU MOLOSUS Z BATMAN POCZąTEK - W SENSIE TEMAT MUZYCZNY KTóRY JEST PODOBNY DO UTWORU MOLOSUS , Z GóRY DZIEKI

użytkownik usunięty
arkadzik

A skąd ktoś ma wiedzieć, jak soundtrack wychodzi za niecałe dwa tygodnie?

A poza tym NIE PISZ Z CAPS LOCKIEM!!!

użytkownik usunięty
arkadzik

Istnieje tez takie zjawisko jak ortografia...

użytkownik usunięty
arkadzik

OOF ostrzega!!!

Skończcie z głupimi tematami na tym forum, albo dostaniecie w Pierre Doll!

:D

ocenił(a) film na 10

Słuchaj matt jak uwazam że nie założyłem głupiego tematu, zadałem poprostu pytanie i oczekiwałem oodpowiedzi, a tu koleś odrazu z bulwersem ża jak śmię pytać o coś takiego przecież jeszcze nie ma soundtracku !!! Przecież cholera mógł napisać spokojnie że sorry ale jeszcze ie wyszedł wieć nie wiadomo. Zauważyłem że na wszystkich forach, nie tylko tu u was także u nas na Indiane Jonesie jest coś takiego że ludzie szukają z byle powodu zaczepki (CAPS LOCK) przecież cholera poprostu szybko pisałem i nie zuwazyłem że mam włączony, nadal oczekuję odp na moje pytanie, A NIE NA GŁUPI KOMENTARZ

arkadzik

Ja tam nie zauważyłam by GIEFERG od razu z bulwersem... lub ktokolwiek inny.

ocenił(a) film na 10
Aveima

Trudno wyczuć który fragment będzie podobny, ponieważ jeszcze nigdzie na świecie nie było premiery soundtracku, nawet pirackiego nie dostaniesz jeszcze. Jak coś to wejdź na strone www.hans-zimmer.com, tam masz fragmenty utworów.

tsw90

do sieci wyciekł soundtrack , mozna posłuchac

ocenił(a) film na 10
FG1

Po co te głupie kłótnie, a co do wycieku mozesz podać link :>

użytkownik usunięty
Lodi

08 "Like A Dog Chasing Cars"

ocenił(a) film na 10

Skąd wiesz kolego że własnie ten utwór ?? Bo mnie tez to ciekawi

użytkownik usunięty
Lodi

Molossus = Like A Dog Chasing Cars zgadza sie ale o wiele lepsze są 02 - I'm Not A Hero i 03 - Harvey Two-Face , ogolnie cały soundtrack knighta jest kozacki :)