Z pewnością, Batmana nigdy mało :) Widziałem już chyba 7 razy ale nie zaszkodzi zobaczyć raz jeszcze :)
I męczyć się złym lektorem i reklamami? Lepiej puść sobie na dvd i tym samym czasie :D
Obejrzałbym ale:
- Nie wyobrażam sobie 12-minutowej reklamy w połowie pościgu/ fajnej sceny
- Wyobrażam sobie jak głos lektora: ''Panie, coś pan taki poważny?''
Niee, zdecydowanie nie. Zresztą i tak mam go na DVD razem z książką. Jeśli jednak reklamy nikogo nie zrażają to jak najbardziej polecam :)
W którym momencie filmu jest mniej więcej trick ze znikającym ołówkiem?
To sobie wtedy włączę TVN :D
Ostatni raz oglądałem TDK kiedy była premiera i nie pamiętam ale strzelam: podczas przesłuchania, jedno z pierwszych scen z Jokerem, może gdzieś po 40 minutach?
Z ciężkim sercem ale NIE. Lektor będzie zagłuszał kwestie Jokera :P i te reklamy..
Kilka tygodni temu oglądałem Batmana, to dziś nie mogę przegapić Mrocznego Rycerza. Dodam, że to będzie mój pierwszy raz :)
Pytanie na szybko. Warto oglądać ten film jeśli nie oglądało się poprzednich Batmanów? Czy poprzednie filmy są bezpośrednio powiązane z fabułą i wydarzeniami "Mrocznego Rycerza"?
Zainteresowałem się tym filmem dosłownie "przed chwilą" widząc dobre oceny i wasze pochlebne opinie. Czekam na szybką odp:)
Oglądaj spokojnie akurat w tym Batmanie nie jest istotne oglądanie 1. Wszystkie braki informacyjne będą wyjaśnione w taki sposób, ze nie popsują oglądania wcześniejszej części ;)
Raczej jest istotne, warto zobaczyć jak to wszystko się zaczęło aczkolwiek nie widzę przeszkód żeby obejrzeć poprzednika po seansie z TDK :)
No jednak oglądam, bo jest okazja:) nie wiem kiedy będzię następna. A co do 1 części, to najwyżej zafunduję sobie coś w rodzaju retrospekcji:)
I tak też zrób, jak już obejrzysz TDK i BB to koniecznie wybierz się do kina na TDKR :)
hm, a ja nie wiem czemu ale jeszcze nie oglądałem MR :D
ale dzisiaj chyba się "do niego zabiorę", mam nadzieję że to nie będzie czas zmarnowany ;)