Mroczny Rycerz

The Dark Knight
2008
8,0 552 tys. ocen
8,0 10 1 551858
8,0 73 krytyków
Mroczny Rycerz
powrót do forum filmu Mroczny Rycerz

Oceniam ten film na 9/10. Prawie wszystko jest w nim idealne, jedynymi wadami jest wątek z sonarem, i brak śmierci Jokera ( nie ma znaczenia czy Ledger zmarł - zakończenie jego postaci powinno być w mrocznym rycerzu). Wcześniejsza ocena wynikała ze słabej jakości (ok 450 mb) a teraz obejrzałem w 8 gb i mnie zachwycił, zwłaszcza ujęcia IMAX i dźwięk

ocenił(a) film na 10
Bombur

Dla mnie osobiście film jest genialny, nie mam żadnych zastrzeżeń. Z niecierpliwością wyczekuję premiery ostatniej części, która z resztą niebawem.

ocenił(a) film na 8
Bombur

Bombur chłopie jak ty widziałeś ujęcia IMAX w domowym zaciszu to musisz mieć sporych rozmiarów telewizor. gratuluję!

_dominic_

przecież jak oglądasz w allplayerze to się zmienia rozdzielczość przy ujęciach

ocenił(a) film na 6
Bombur

Dopiero co skończyłem oglądać i dla mnie to 6/10. Głownie dzięki postaci Jokera i Harveya, bo sam Batman śmieszył mnie tym głosem, jakby miał raka tchawicy i szmatę w ustach. Tak to cała reszta na poziomie.

ocenił(a) film na 10
pixele

hahaahhaa :D jest prawie 3 w nocy, lub nad ranem (jak kto woli) ale parsknalem smiechem po przeczytaniu drugiego zdania a dokladniej jego drugiej czesci. tez sie zastanawialem nad ta jego dziwaczna chrypa, byle w powstaniu nie zachwycil nas akcentem IVONY! :)

ocenił(a) film na 9
mee_how333

Można znalezc ten film gdzies w internecie?

damiansport1

Tak. Na serwisie "playtube" można znaleźć film z lektorem bądź jeżeli wolisz z napisami:)

ocenił(a) film na 10
damiansport1

ktora dokladnie czesc?

ocenił(a) film na 10
mee_how333

Heh a jak ma mówić? Normalnie, żeby każdy rozpoznał go po głosie? Zrobił sobie taki a nie inny zniekształczacz głosu i ch*j :)

davidstar

Bombur jesteś najprostszym przykładem zwykłego idioty.

LetTheGamesBegin

argumenty?

Bombur

Też dodałem kilka oczek po ponownym obejrzeniu, ale nie tłumaczę tego jakością filmu xddd Po prostu bardziej mi się spodobał.