Oceniam ten film na 9/10. Prawie wszystko jest w nim idealne, jedynymi wadami jest wątek z sonarem, i brak śmierci Jokera ( nie ma znaczenia czy Ledger zmarł - zakończenie jego postaci powinno być w mrocznym rycerzu). Wcześniejsza ocena wynikała ze słabej jakości (ok 450 mb) a teraz obejrzałem w 8 gb i mnie zachwycił, zwłaszcza ujęcia IMAX i dźwięk
Dla mnie osobiście film jest genialny, nie mam żadnych zastrzeżeń. Z niecierpliwością wyczekuję premiery ostatniej części, która z resztą niebawem.
Bombur chłopie jak ty widziałeś ujęcia IMAX w domowym zaciszu to musisz mieć sporych rozmiarów telewizor. gratuluję!
Dopiero co skończyłem oglądać i dla mnie to 6/10. Głownie dzięki postaci Jokera i Harveya, bo sam Batman śmieszył mnie tym głosem, jakby miał raka tchawicy i szmatę w ustach. Tak to cała reszta na poziomie.
hahaahhaa :D jest prawie 3 w nocy, lub nad ranem (jak kto woli) ale parsknalem smiechem po przeczytaniu drugiego zdania a dokladniej jego drugiej czesci. tez sie zastanawialem nad ta jego dziwaczna chrypa, byle w powstaniu nie zachwycil nas akcentem IVONY! :)
Heh a jak ma mówić? Normalnie, żeby każdy rozpoznał go po głosie? Zrobił sobie taki a nie inny zniekształczacz głosu i ch*j :)