Mroczny Rycerz

The Dark Knight
2008
8,0 552 tys. ocen
8,0 10 1 551737
8,0 73 krytyków
Mroczny Rycerz
powrót do forum filmu Mroczny Rycerz

Chyba jestem za głupi żeby zrozumieć ten film ,nie podobał mi się ,a ma 8/10.Najbardziej podobał mi się w tym filmie joker -super zagrany przez Heatha
ledgera.To jest jedyna część jaką oglądałem ,chciałem po prostu spróbować obejrzeć taki gatunek ,ale dla mnie jest nudny jak flaki z olejem.Jeśli znacie
jakieś lepsze poprzednie wersje Batmana to napiszcie.

huytareoika

Jeżeli nie spodobał Ci się "Mroczny Rycerz", to prawdopodobnie nie polubisz żadnego innego "Batmana" Nolana.
Widać nie Twój gatunek filmowy, bo wysokie oceny nie biorą się z niczego.
Proponuje sięgnąć po wersje Burtona z 1989 i 1992 roku, jeśli jeszcze nie widziałeś

marcin261287

Dzięki za odpowiedź posprawdzałem sobie troszkę,ale chyba jednak zostane przy gangsterskich filmach jak na razie ,a za batmana nie bede sie nawet brał ,kompletnie nie czaje klimatu.

huytareoika

Powodem może być jeszcze fakt, że obejrzałeś najpierw środkową część, zamiast zacząć od początku. Batman Begins jest wprowadzeniem do całej historii i bez znajomości tejże można wielu rzeczy nie zrozumieć w tym filmie.

marcin261287

Właśnie też sobie pomyślałem,że to trochę głupi pomysł oglądać środkową część no ale akurat leciał w tv i się skusiłem ;)