Mroczny Rycerz

The Dark Knight
2008
8,0 552 tys. ocen
8,0 10 1 551803
8,0 73 krytyków
Mroczny Rycerz
powrót do forum filmu Mroczny Rycerz

Rachel

ocenił(a) film na 9

ale Rachel to mogli ładniejszą dać, bo ta to jakaś pokraka wizualna :/

ocenił(a) film na 9
Montoya

Za każdym razem, jak oglądam ten film mam nieodparte wrażenie, że Rachel bardzo niekorzystnie wygląda. Zmęczona twarz, niedbale ułożone włosy. Zastanawiałem się, czy to wynika z trybu życia, które prowadzi w filmie a może takie było założenie scenarzysty, ale nie znalazłem odpowiedzi. Jako kobieta będąca namiastką niespełnionej miłości Batmana powinna być bardziej wyrazista - i to nie w sensie - atrakcyjna. Wcześniejsza Rachel z "Batman początek" była z kolei komicznie infantylna i bardziej pasowałaby jej rola stażystki, niż pani prokurator.

użytkownik usunięty
efem_filmweb

Rachel w TDK tak miała wyglądać, była bardziej ponura i mniej głupkowata niż Katie, przez co bardziej pasowała do mrocznego klimatu TDK.

Montoya

Cieszę się, że w miarę szybko się jej "pozbyli". Psuła mi cały film. Doprawdy słaby dobór.

ocenił(a) film na 10
Montoya

Z jedynki ładniejsza, a czemu zrobili podmiankę ??

użytkownik usunięty
pawelc11

Ponoć Holmes była ostro krytykowana przez fanów za występ w pierwszej części i zrezygnowała.

ocenił(a) film na 10

To jestem szczerze zdziwiony mi tam pasowała :) Ta z dwójki też ale mogliby już też ją w jedynce dać ;p

użytkownik usunięty
pawelc11

Ale trzeba przyznać, że momentami w BB jej mimika pozostawiała wiele do życzenia więc fani mieli za co hejtować jej występ :)

użytkownik usunięty

Tak czy owak brakowało mi tej postaci w TDKR.

ocenił(a) film na 8
Montoya

Obie jej wersje są żałosne ;)

ocenił(a) film na 9
Joleke22

Niestety prawda.

ocenił(a) film na 9
Montoya

Z obydwóch wersji to już ta pierwsza była najlepsza. Ale to tylko moje zdanie.

ocenił(a) film na 6
Montoya

To żeś dowalił..

Montoya

Jak Joke powiedział "and you are beautifull" to miałem nadzieje że Alfred doda "and that's why they call him a Joker"

ocenił(a) film na 10
LuCypher

heeeeeeeeee xD