w Hollywood to chyba niedowidzacy pracuja, przeciez ona zupelnie nie pasuje do tej roli, dlaczego nie wybrali Rachel McAdams??
nie należy skreślać jej nie widząc już nawet nie filmu,ale chocby trailera po którym można by się było do czegoś przyczepić, akurat Gyllenhaal jest utalentowaną aktorką i wydaje mi sie że poradzi sobie z rolą, Nolan wie co robi , byle kogo by nie brał.
To chyba lepiej niż 'keti holms' (specjalnie fonetycznie bo jej nie lubię).
Swoją drogą ciekawe co się tam u nich dzieje że Tom jej nie pozwala nigdzie grać i się pokazywać a sam grywa sobie w misjach specjalnych.
ostatnio widziałem Maggie w jakiejś małej roli w jednym filmie z Nicolasem Cage (adaptacja) i uitwierdziłem się w przekonaniu, że to był odpowiedni wybór. Zasadniczo nie lubię jak się zmienia aktorów ale tutaj zrobię wyjątek bo Katie była jedynym nie pasującym elementem BB.
Coś mi się zdaje ze w Dark Knight Rachel doprawi Gackowi niezłe rogi, a wszystko to za sprawą Harvey'a Denta :p .. . a Gacek przezuci sie na Europejki :D
Hmmm ale powiem wam ze ta Meggie jest troche podobna do Holmes, Nolan robi chytrze podmiane aktorki, na w podobną i bardziej wszechstronną, oj zobaczymy!
W Donniem Darko przecież świetnie zagrała i na ten przykład mi pasowała =-)
Katie w retrospekcjach w kuchni bruce'a (tuż przed pójsciem na rozprawe i gadce o mleku) wygląda jak koszmar z ulicy wiązów. Jak zrobie screena z tej sceny to dam go tutaj:) Wydaje mi się, że ktokolwiek jest lepszy niż pani Holmes-Cruise