Mroczny Rycerz

The Dark Knight
2008
8,0 552 tys. ocen
8,0 10 1 551671
8,0 73 krytyków
Mroczny Rycerz
powrót do forum filmu Mroczny Rycerz

w Hollywood to chyba niedowidzacy pracuja, przeciez ona zupelnie nie pasuje do tej roli, dlaczego nie wybrali Rachel McAdams??

Happily_ever_after

nie należy skreślać jej nie widząc już nawet nie filmu,ale chocby trailera po którym można by się było do czegoś przyczepić, akurat Gyllenhaal jest utalentowaną aktorką i wydaje mi sie że poradzi sobie z rolą, Nolan wie co robi , byle kogo by nie brał.

callahan666

ja nie twierdze, ze nie jest utalentowana, ale niezbyt moim zdaniem pasuje z urody do Christiana

Happily_ever_after

To chyba lepiej niż 'keti holms' (specjalnie fonetycznie bo jej nie lubię).
Swoją drogą ciekawe co się tam u nich dzieje że Tom jej nie pozwala nigdzie grać i się pokazywać a sam grywa sobie w misjach specjalnych.

yo_man

dobrze że zastąpi Holmes , zobaczyny jak to wyjdzie na ekranie

użytkownik usunięty
Happily_ever_after

ostatnio widziałem Maggie w jakiejś małej roli w jednym filmie z Nicolasem Cage (adaptacja) i uitwierdziłem się w przekonaniu, że to był odpowiedni wybór. Zasadniczo nie lubię jak się zmienia aktorów ale tutaj zrobię wyjątek bo Katie była jedynym nie pasującym elementem BB.

ocenił(a) film na 9

Coś mi się zdaje ze w Dark Knight Rachel doprawi Gackowi niezłe rogi, a wszystko to za sprawą Harvey'a Denta :p .. . a Gacek przezuci sie na Europejki :D

Hmmm ale powiem wam ze ta Meggie jest troche podobna do Holmes, Nolan robi chytrze podmiane aktorki, na w podobną i bardziej wszechstronną, oj zobaczymy!

ocenił(a) film na 9
mieszkoxxx

W Donniem Darko przecież świetnie zagrała i na ten przykład mi pasowała =-)
Katie w retrospekcjach w kuchni bruce'a (tuż przed pójsciem na rozprawe i gadce o mleku) wygląda jak koszmar z ulicy wiązów. Jak zrobie screena z tej sceny to dam go tutaj:) Wydaje mi się, że ktokolwiek jest lepszy niż pani Holmes-Cruise