Mroczny Rycerz

The Dark Knight
2008
8,0 552 tys. ocen
8,0 10 1 551858
8,0 73 krytyków
Mroczny Rycerz
powrót do forum filmu Mroczny Rycerz

Jest tylko jeden sposób żeby nie zaśmiecać tego forum: nie dajcie sie prowokować!!! Inaczej dajecie powód prowokatorom żeby pisali dalej durne posty (tak jak mój;P hehe). Jak zaczniecie ich ignorować i po prostu robić swoje (uczestniczyć w tematach dotyczących filmu) to przestaną pisać takie "pierdoły". Po prostu ignor!! Żadnych odpowiedzi i reakcji!! Prosze!! Odwalą sie jak zrozumieją że macie ich w głebokim poważaniu i że nikogo nie interesują ich posty!! Pozdrawiam i mam nadzieje ze nikogo nie urazilem!!

ocenił(a) film na 8
gryzan

Spoko ! Ja to doskonale wiem więc ostatnio wogle się nie udzielam. Miałem chęć na napisanie jakiegoś fajnego posta, ale żadnych nowych informacji na temat "The Dark Knight" nie ma ;-(

Ultor

Jak widać Dark Killer, nic nie pomogło. nawet bym rzekł że jest jeszcze gorzej:)

ocenił(a) film na 8
gryzan

Przynajmniej my dwaj jesteśmy normalni :-)

ocenił(a) film na 9
Ultor

No ot jest was dwóch :p ... prawda jest taka, ze dopuki nie wyjdzie zaden oficialny trailer z TDK to nie ma co gdybać, a ludzie pokroju Tomaszka bedą tu sie zlatywać co chwile wypisując jakieś beznadziejne teksty ...

ocenił(a) film na 8
mieszkoxxx

Myślę, że Joker coś skombinuje przed premierą teasera (czyli przed grudniem).

Ultor

Ciekawe jakie Batmana zafundował by nam Kłenti TArantino czy tam jak sie go pisze. Podejrzewam że batman byłby strasznym psycholem a joker to już nie mowie wogóle.