SPOJLER
Ktoś wie czemu uśmiercili Rachel? Czy to było zaplanowane czy było jakies spiecię miedzy nią, a któryms z producentów lub rezyserow etc.
Kilkanascie razy i zawsze mnie to zastanawiało. Bo w Batmanie poczatku troche wskazywalo na to, ze jest to jedna z głownych rol i bedzie w kontynuacjach. Teraz mnie zastanawia czy to był celowy zamiar rezysera czy np. pani Maggie Gyllenhaal nie pokłocila sie z kims z obsady lub producentow.
uśmiercenie rachel było celowe ponieważ twórcy filmu chcieli tą tragednią napełnićdrugą połowe harvego denta
LOL - you made my day xD
stary, to lepiej nie oglądaj takiej Incepcji, bo udaru dostaniesz, a od filmów Cohenów, Antonioniego itp trzymaj się z daleka w ogóle, bo możesz nie przeżyć projekcji ;)
czemu? skoro jak sam napisałeś, po kilkunastokrotnym obejrzeniu filmu nie wiedziałeś, dlaczego uśmiercili dziewczynę, to nie wiem co w tym filmie poza tym, że się strzelali, w ogóle zobaczyłeś. Napisz mi pokrótce, o czym był ten film, bom szalenie ciekaw Twej opinii.
twierdzisz, ze nie rozumiem filmu tylko dlatego, że spytałem się czy Maggie Gyllenhaal miała jakieś problemy z rezyserem lub producentami...
no niestety trudno tego nie zauważyć kolego:) o tak oczywistą rzecz się pytać? dla mnie tez to zadziwiające jak dla kolegi skttrbrain. Przecież logiczne że dla potrzeb scenariusza harvey dent musiał przez coś stac sie naprawdę wściekły;)
jak dla mnie logiczne może być rownież fakt, że pani Maggie Gyllenhaal mogła mieć konflikt z osoba z produkcji. Nie rozumiem za bardzo o co wam chodzi skoro zadalem jedno proste pytanko związane z obsada. Jesli nie macie pojecia na ten temat to sie nie wypowiadajcie :], bo robicie spamm, który ja uwielbiam zgłaszać ;)
zgłaszać? zgłaszaj ile chcesz ale moje posty skierowane do Ciebie nie naruszają regulaminu, bo nie stosuję wulgaryzmów, nie staram się Ciebie obrazić, ani nawet prowokować, wyrażam po prostu opinię o tym co ty napisałeś i już!
A co do twojego zdania to dodam tyle że raczej było by coś słychać że były jakieś zgrzyty na linii wytwórnia aktorka:) nieprawdaż? Poza tym chyba obowiązywał ją jakiś kontrakt, co nie?:)
LOL :) stary, nie brnij, proszę :D Albo brnij, brnij bardziej, będzie jeszcze więcej śmiechu.
Trudno uznać za spamowanie dyskusję nad tym, jak to się stało, że nie wiesz dlaczego w filmie się tak stało. Dotyczy ona wszak sedna filmu, sensu jego i clue.
;)