Mroczny Rycerz

The Dark Knight
2008
8,0 552 tys. ocen
8,0 10 1 551858
8,0 73 krytyków
Mroczny Rycerz
powrót do forum filmu Mroczny Rycerz

Postanowiłem podwyższyć mu ocenę gdyż obejrzałem go sobie po raz drugi i muszę przyznać że nadal robi wielkie wrażenie. Teraz już tylko pozostaje mi z niecierpliwością czekać na finałową cześć.

ocenił(a) film na 8
CordellWalker

podobało mi się prawie wszystko - ostatnia scena. Mam na myśli monolog "jakiż to szlachetny bohater *pełne sentymentu spojrzenie w stronę uciekającego Batmana*" Gary'ego Oldmana. Reszta bardzo mi się podobała, dobry film akcji :)

ocenił(a) film na 10
olelon

mnie tam to zakończenie w ogóle nie przeszkadzało, choć u Nolana widywałem dużo lepsze np. w Memento lub w Incepcji

ocenił(a) film na 10
CordellWalker

Dla mnie film MROCZNY RYCERZ to bardzo dobry film i z tego filmu nie zapamiętuje Batmana tylko Jokera. Heatha Ledgera - Oscarowa rola za drugii plan

CescNFI

Trzykrotnie użyłeś słowa "film" w jednym zdaniu - sądzisz, że kogoś zainteresuje twoje zdanie?

ocenił(a) film na 9
Juby_

Filmweb powstał po to, żeby każdy mógł wyrazić swoją opinię na temat filmów...

adzka22

Wiem, ale twojej opinii nie będzie nikt brał na powianie, skoro piszesz takim językiem.

ocenił(a) film na 10
Juby_

Juby nie jesteś dyrektorem portal filweb

ocenił(a) film na 10
CescNFI

masz jakiś problem z wypowiedżią na temat Mrocznego Rycerz to zwalaj o demie

CescNFI

Co to jest "filweb"? Co oznacza "zwalaj o demie"? Ile ty masz lat (nawet nie odpisuj, bo i tak nie mam zamiaru dłużej z tobą dyskutować)?

ocenił(a) film na 10
Juby_

miszczu a co to wg ciebie jest 'powianie'.moglbys sobie czasem darowac niektore komentarze.

sanczopansa

"powianie" to błędna poprawka czegoś co napisałem niepoprawnie i gdy po kliknięciu PPM wyskoczyły mi słowa zastępcze, kliknąłem w niewłaściwe.

ocenił(a) film na 10
Juby_

taa..
badaj ta strone!
mostwo komiksow figurek etc!:D

http://www.hobbymasters.pl/index.php