Postanowiłem podwyższyć mu ocenę gdyż obejrzałem go sobie po raz drugi i muszę przyznać że nadal robi wielkie wrażenie. Teraz już tylko pozostaje mi z niecierpliwością czekać na finałową cześć.
podobało mi się prawie wszystko - ostatnia scena. Mam na myśli monolog "jakiż to szlachetny bohater *pełne sentymentu spojrzenie w stronę uciekającego Batmana*" Gary'ego Oldmana. Reszta bardzo mi się podobała, dobry film akcji :)
mnie tam to zakończenie w ogóle nie przeszkadzało, choć u Nolana widywałem dużo lepsze np. w Memento lub w Incepcji
Dla mnie film MROCZNY RYCERZ to bardzo dobry film i z tego filmu nie zapamiętuje Batmana tylko Jokera. Heatha Ledgera - Oscarowa rola za drugii plan
Co to jest "filweb"? Co oznacza "zwalaj o demie"? Ile ty masz lat (nawet nie odpisuj, bo i tak nie mam zamiaru dłużej z tobą dyskutować)?
miszczu a co to wg ciebie jest 'powianie'.moglbys sobie czasem darowac niektore komentarze.
"powianie" to błędna poprawka czegoś co napisałem niepoprawnie i gdy po kliknięciu PPM wyskoczyły mi słowa zastępcze, kliknąłem w niewłaściwe.