.........i emocje bardzo mieszane!!!!niestety z przykroscia musze stwierdzic ze film nie spelnil moich oczekiwan.Owszem, jest dobry,trzyma poziom, jest pelen akcji i napiecia, ale czegos zabraklo.Nie wiem, byc moze to przez moje zbyt wysokie oczekiwania spowodowane tym calym przedpremierowym napieciem:) Najgorsze jest to, ze w filmie jest troche za malo Jokera(zdecydowanie za malo), i za malo Brucea/Batmana....dziwne , a jednak!!!jak juz ktos wczesniej pisal, ten film nazley do Denta....ale najbardziej mi szkoda Jokera, bo jego potencjal nie zostal do konca wykorzystany...poprostu w filmie jest go malo, ale kiedy tylko pojawia sie na ekranie nie mozna oderwac od niego wzroku:))))) nie bede sie rozpisywal bo wiekszosc jest juz jasna!Heath Ledger genialny(Oscar musi byc),Bale taki jak w jedynce,trzyma poziom,no i bardzo ladny popis Eckharta-zagral swietnie.Szczerze mowiac nie sadzilem ze podola takiej roli:)))mile zaskoczenie!!Reszta ekipy grala na wysokim poziomie.Brawa!Aktorzy to chyba najwiekszy atut tego filmu.Jest jeszcze muzyka ale o to chyba akurat nikt sie nie martwil:))))
Podsumowujac, Nolan po raz kolejny stworzyl dojrzałe i mroczne dzielo,ktore przez caly czas projekcji trzyma w najwiekszym napieciu(szczegolnie koncowka:)))))Film bardzo dobry i naprawde warty obejzenia, ale niestety nie jest to arcydzielo.....jednym slowem-
UDERZAC DO KIN !!!!!!!