Czy mi się wydaje, czy TVN postanowiła zrobić ten film infantylnym przez tłumaczenie?
Oglądałem oryginalne wersje z napisami i lektorem na DVD i tak dennie tłumaczonych kwestii nie spotkałem.
Zgadzam się, film traci na tym ich tłumaczeniu, ja mam jeszcze zastrzeżenie co do dźwięku jakiś przytlumiony jest ten dźwięk... Nie czuje się tego "kotła" w poscigach czy wybuchach...
Nie Ty jeden... Pamiętaj ''...że to co Cię nie zabije to Cię spaczy''
Tyle błędów... W filmie mówią szybko... lektor nie nadąża.. człowiek nie wie o co chodzi, próbuje się dowiedzieć i domyśleć... reklamy!
Pierwszym razem oglądałem ten film w internecie też z lektorem i bardzo mi się podobał, akcja robiła ogromne wrażenie, kiedy leciałna tvn chciałem go przypomnieć bo bardzo mi się podobał ale przyjemności z jego oglądania nie miałem żadnej:/ po pierwsze dźwięk, po drugie reklamy:/ reklamy podczas filmu to profanacja i brak szacunku dla jego twórców... film traci bardzo wiele przez reklamy. Cieszę się jednak, że po raz 1 nie oglądałem go w tv:)
wersja IMAX BluRay 1080p(17,5GB) + duże tv z systemem DTS urywa suty!! Włos się jeży od początku do końca :O:O