jesli ktos jeszcze nie widzial to tu link do kilkuminutowego fragmentu Dark Knight - Joker napada na bank - prawdopodobie jedna z pierwszych scen z filmu ( jakosc niestety "cam")
http://gizmodo.com/gadgets/batman/the-6+minute-dark-knight-bank-heist-trailer-33 4675.php
jesli ktos to juz dawal to sorry
dziwi mnie ze nikt tego nie dawal wczesniej bo ja to znalazlem juz z miesiac temu :)
o to kolejne do tego samego filmiku :)( wszystko jakosc "cam")
AKTUALNE na dzien 8 marca 2008 (wszystkie dzialają)
http://www.movieweb.com/video/V07L13gorBJKOQ
http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=28923809
http://gizmodo.com/gadgets/batman/the-6+minute-dark-knight-bank-heist-trailer-33 4675.php (ten co poprzednio)
http://www.gametrailers.com/player/usermovies/147101.html (slabsza jakosc od pozostalych)
Po pierwsze to nie jest zaden trailer tylko prolog z przed 3 miesiecy puszczany przed Jestem legenda w IMAX-ach, po drugie to juz bylo wielokrotnie wystarczylo przeczytac wczesniejsze tematy, co nie jest wyjatkowo trudne patrz--> http://www.filmweb.pl/topic/755386/Prolog+w+bardzodobrej+jakosci.htmli i po trzecie nie zaśmiecaj tego forum ale, że zapewne masz mierne pojecie o tym filmie i tym forum to to rozumiem, że chciałeś czymś zabłysnąć...przyrost takich jak ty "sezonowców" jest odwrotnie proporcjonalny do czasu pozostałego do premiery,wiec nie jesteś pierwszy ani ostatni...pozdrawiam:)
Po pierwsze - "Sezonowców" :):):):) to jakieś określenie używane w kręgu wybitnych znawców tego filmu?
Po drugie - ja tego jeszcze nie widziałem.
Po trzecie - użytkownik zakładając powyższy temat grzecznie przeprosił jeśli jego link odnosi się do czegoś co było już wklejone (wystarczyło przeczytać dokładnie to co napisał, co nie jest wyjatkowo trudne :):)) wniosek z tego taki, że to ty zaśmiecasz to forum. A jeśli masz tyle czasu żeby czytać wszystkie tematy to spędzasz chyba wiekszosc zycia przed komputerem.
Po czwarte :) - Już chyba wpadłem na to kim jest sezonowiec :) przykład podręcznikowy jest na twoim blogu :)
nie pozdrawiam, bo nie mam szacunku do podobnych jak ty hipokrytów :)
po pierwsze- nie to określenie pasujące do takich wybitnych znawców jak ty, którzy dowiedzieli się o filmie tydzień przed premierą, dodają materiały sprzed pół roku i uważają, że odkryli Amerykę...
po drugie- to mało widziałeś...a poza tym patrz wyżej...
po trzecie- no przepraszam, że w ogóle się udzielam szefie, przecież zwracając grzecznie uwagę zaśmiecam forum pod tym jakże wyjątkowym i wartościowym dla użytkowników tematem o prologu sprzed trzech miesięcy...może w ogóle pozakładajmy tematy o każdym zdjęciu z galerii bo tobie nie chce sie łaskawie kliknąć i wejść do galerii...pfff jesteś żałosny...
Po za tych tematów jest tak wiele, że naprawdę wymaga to tak wielkiego wysiłku intelektualnego, ogromnej pracy, żeby przeglądnąć wszystkie tematy...na prawdę przepraszam cię nie podejrzewałem, że masz z tym problemy, bo normalnego człowiekowi po klasie drugiej szkoły podstawowej zajmuje to trzy minuty...no wybacz moja wina za wysoko ciebie oceniłem...
po czwarte-no niestety ciężko u ciebie z logicznym myśleniem wybitny koneserze kina...patrz wyżej
po piate- hipokryto? bueheheh a to zabawne...dla twojej wiadomości ani razu nie założyłem tak bzdurnego tematu na tym forum jakiego ty jesteś adwokatem, a razem z kilkoma innymi chłopakami wrzucamy tu wiele ciekawych rzeczy od momentu kiedy ty nawet nie miałeś bladego pojęcia o tym filmie, wiec daruj sobie nazywanie kogoś hipokrytą szczególnie wówczas gdy nie masz bladego pojęcia o czym piszesz...Świadczy to tylko o twojej ignorancji, a o szacunek tak płytkich ludzi jak ty nie zabiegam...
po szóste-był to mój drugi i ostatni post pod tym tematem...a założyciela tematu, jeszcze raz pozdrawiam:)
Hipokryto - tyczyło się do "zaśmiecania forum" ignorancie:)
Mam zamiar być fanem numer jeden kolejnej części batmana (tej po "Dark knight"), dlatego dowiem się o jej nakręceniu jako pierwszy - tak postanowiłem, bo oświecił mnie pionier od wrzucania zdjęć do galerii :):)
i tak jeszcze na marginesie po przegladnieciu Twojego profilu - trzeba miec ostro nakopane w glowce zeby sie jarac jakims filmem tyle miesiecy przed premierą ( a Ty najwyrazniej sie wlasnie bardzo jarasz).
Tak zafascynowany "nieistniejącym jeszcze filmem" obejrzysz go w koncu i bedziesz pial z zachwytu bo najpewniej kompletnie straciles juz mozliwosc wystawienia mu obiektywnej oceny. I wlasnie przez takich ludzikow jak Ty pewne twory dostaja wysokie oceny zanim sie jeszcze ukazą i/badz dostają wysokie oceny zaraz po premierze. Trudno wszak ocenic slabo film (nawet jesli taki jest) jesli wertowalo sie kazdy na jego temat szczegol od roku a tu po obejrzeniu rozczarowanie, niedosyt... Czyli zapewne bedziesz staral doszukac sie nawet najmniejszych pozytywow nawet jesli ogolnie film bedzie kupą (Ja osobiscie nie sadze ze taki bedzie)... A wiec troche dystansu kolego... Zyj prawdziwym zyciem (mozesz nawet sobie poszerzyc usmiech nozem kuchennym jesli chcesz xD :)) a nie fikcją kreowana w USraju...
Po pierwsze podpisane jest chyba wyraznie 6 min trailer , a trailer to zwiastun czyli wg Ciebie fragment filmu nie moze byc zwiastunem stricte?
(abstrahuje juz od tego czy to prolog czy intro czy cos jeszcze innego)
Po drugie - niestety nie mam az tyle czasu zeby wertowac scisle wszelkie tematy bo mam na glowie wazniejsze rzeczy niz zajmowanie sie czytaniem pierdól w stylu " a ten trailer to fake a tamten jest fajny ale Joker jest zle pomalowany ..." TO BYLO DO/DLA TYCH KTORZY NIE WIDZIELI
Po trzecie - Ty masz napewno ogromne pojecie na temat filmu ktorego jeszcze nie ma -great- pewnie pracujesz przy produkcji tego filmu to masz ogromne pojecie- nie jestem psychopatycznym fanatykiem (w przeciwienstwie zapewne do Ciebie) ktory odnotowuje nawet pojedyncze "pierdniecie" 15stego z dziewietnastu dzwiekowcow z planu zeby moc pozniej toczyc "wielce filozoficzne" dyskusje i snuc domysly
zasmiecasz to forum wlasnie Ty wdajac sie zupelnie niepotrzebnie w dyskusje i mam gleboko w dupie jakiekolwiek ZABLYSKANIE tu bo mi to zwisa nie jestem jakims niedopieszczonym dzieciakiem ktory chce miec poklask u fanow goscia przebierajacego sie za latającego szczura
A co do tego to najwyrazniej Ty masz taka ochote - ZABLYSNAC JAKO ZNAWCA FILMU KTOREGO NIE MA - idz juz spac bo juz dawno po wieczorynce ... co do "sezonowca" - jestem niemalze pewien ze jak Ja ogladalem "Batmana 1" to Ty lales jeszcze w majtki wiec dzieciaku daruj se pouczanie
rowniez pozdrawiam :)
To nie jest trailer. Cała scena z filmu nie jest trailerem. Ten fragment był wyświetlany na specjalnych pokazach. Mam go zapisanego na komputerze od dwóch miesięcy i to Ty zaśmiecasz forum. Zanim wrzucisz coś "hipernowego" to sprawdź czy pół roku temu ktoś już tego nie umieszczał. A co do tłumaczenia, że to dla tych, którzy nie widzieli - to jest to totalny kretynizm umieszczanie czegoś jeszcze raz, bo ktoś nie widział. Jak chce zobaczyć to poszuka głębiej na forum. A Twój post też jeszcze na długo przed premierą zniknie gdzieś w odmętach tego forum i co wtedy? Zamieścisz link raz jeszcze? Gratuluję pomysłowości.
P.S. Nie ma takiego filmu jak "Batman 1", więc daruj sobie teksty o laniu w majtki, bo zaprzeczasz próbie udowodnienia jaki to jesteś stary i stetryczały, a wszyscy naokoło to szczeniarnia.
hmmmm chciec komus pomoc a tu gromy z kazdej tzn przynajmniej z dwoch stron lecą... heh... jak komus sie nie podoba to niech nie czyta ... niech nie kilika... to wolny kraj... internet tez jest wolny i ja do ch. wafla jak bys sobie przesledzil nie dopisuje wszedzie po jednym zdaniu komentarza jak co niektorzy na filmwebie a wlasnie to nazwałbym zasmiecaniem ... było warto jesli nawet 2 osoby wiecej to zobaczyly ale dla was psychofanów ktorzy widzieli to juz 2 czy 3 miesiace wczesniej to wielka sprawa do wszczynania wojenek bo Wy juz widzieliscie...
PS jak mozesz sie czepiac "Batman 1"? napisalem tak zeby jasno bylo wiadomo o ktory chodzi... miało byc "Batman"? czy "Batman Tima Burtona"? czy "Batman część pierwsza"? a może film "Batman" ktory wyreżyserował Tim Burton? sorry ale to raczej nie to samo co napisanie tytułu "Rambo 1" kiedy to ten film ma tytuł "Pierwsza krew"
Niczego nie udowadniam. Nie napisalem ze wokolo szczeniarnia. I na bank stetryczaly nie jestem ale pierwszy raz "Batka" :) ogladalem z VHSu z kinowy z chinskimi napisami dawno, dawno temu (i to był jeden z pierwszych releasów jaki dotarł do Polski) wiec niech sie tu nikt nie kreuje na jedynego ktory ma prawo wypowiadac sie jako wszechwiedzacy fan...
pokoj fanom... smierc fanatykom...
Ja myślę, że powinieneś napisać: "Pierwszy film o Batmanie z jedynej słusznej serii reżyserowej przez Tima Burtona, którą niestety potem przejął Joel Schumacher i przestała być słuszna". Może wtedy wszyscy by zrozumieli o co chodzi. A tak przy okazji podpisuje się pod twoim ostatnim zdaniem.
Racja ale uważam ze lepiej dzielić te filmy na - serie Burtona i serie Schumachera. Wiem ze niby filmy Schumachera to ciągłość z serią Burtona ale wierze ze znakomita wiekszosc ludzi zamkneła sobie szczelnie furtke zaraz za "Batman Returns" :)...
Czy jedynie sluszna?? Hmmm... Mnie sie nie podobało to ze u Burtona to Napier zabija rodziców Bruce'a i to ze Dent jest czarny... hehe
Zobaczymy jak bedzie wyglądać seria Nolana i bardzo dobrze ze nie ma ona nic wspolnego z poprzednią gdyz tak mamy dwie alternatywne historie zamiast jednego (lepszego i gorzszego momentami) ciągu ...
"Batmana i Robina" nie obejrzałem do konca, nie wytrzymałem :)...
Nie - wystarczy "Batman". A co do Schumachera - to ta ciągłość fabularna w zasadzie nie ma miejsca. Zgodnie z planami Burtona fabuła do trzeciej części (Tim chciał zrobić trylogię, tak jak Nolan) była inna. Burton był producentem ale z tego co wiem to było w tym wypadku honorowe stanowisko, bez wpływu na kształt filmu. Fanatykiem nie jestem, tylko krew mnie zalewa po przeczytaniu 1560 wpisu pod tytułem "Ale Joker umarł!", więc sorry, że czasem się unoszę.
Spoko Loco :) wyluzuj... A Joker umarł ?? xD
ale łączą te filmy np. aktorzy i odgrywane postacie tj. Gordon i Alfred i raczej kazdy odbierał to jako ciaglosc z filmami Burtona... gdyby Batman returns rezyserowal ktos inny tez by mozna powiedziec ze nic go nie łączy z "jedynką" upsss z "Batmanem" :)bo o ile dobrze pamietam to nie ma tam zadnego powiazania w tresci... no niewazne zostawmy minione z tylu i wypatrujmy raczej tego co przed nami... ponoc dzis lub wczoraj (16 . 03. 08 )odbyl sie pierwszy zamkniety pokaz TDK w USA ale pewnie to stary news dla uzytkownikow tego f... heh
"ponoc dzis lub wczoraj (16 . 03. 08 )odbyl sie pierwszy zamkniety pokaz TDK w USA"
bzdura
Bzdura bo co? Chodzi tu o pokaz dla wlascicieli kin na imprezie ShoWest. Przy czym podaje tą informacje za "Interią" ktora byc moze cos pomyliła - nie wiem jeszcze bo nie szuakałem zrodla tych informacji (tak na marginesie to jest to mało wiarygodny portal heh. PODALEM to co mozna bylo przeczytac na INTERIA.PL wczoraj to wszystko...
http://film.interia.pl/wiadomosci/film/news/joker-wraca-do-gry,1076327
czytaj dobrze ...:)
kurwa film gotowy. jakieś bogole oglądają na zamknietych pokazach a my biedne żuczki dopiero w lipcu głupota ludzka nie zna granic. Przynajmniej by nic o tym nie mówili to bym sie może tak nie załamywał
bo po pierwsze wiem...a po drugie
"Wczoraj, w ostatni dzień targów ShoWest w Las Vegas, odbyła się prezentacja nadchodzących hitów wytwórni Warner Bros., wśród których nie mogło oczywiście zabraknąć "The Dark Knight".
Niestety studio nie zaprezentowało zbyt wiele nowego materiału. Pokazano znaną z kin IMAX sekwencję otwierającą film, w której Joker dokonuje napadu na bank. Tuż po niej nastąpił kilkudziesięciosekundowy montaż ujęć z filmu, wśród których znalazły się min. srebrne Lamborghini Wayne'a, Harvey Dent jadący na tylnym siedzeniu samochodu, prawdopodobnie oszpecony (pokazano to zbyt krótko), moneta wirująca na blacie oraz krótka scenka z przyjęcia w apartamencie Wayne'a, w której Dent pyta Alfreda o byłe dziewczyny Bruce'a. Materiał spotkał się z gorącym przyjęciem i był żywo oklaskiwany."
http://www.batcave.stopklatka.pl/index.php?subaction=showcomments&id=1205506912& archive=&start_from=&ucat=8&
Żebyś zrozumiał nie pokazano nic nowego oprócz prologu z grudnia znanego tez jako 6 minutowy trailer:P oraz sekwencje porwanych kilku sekundowych scen...
Heh... no wiem, wiem, kojarze ten dluuugi trailer :)
Moj błąd bo zapodalem info sugerując sie mało wiarygodnym portalem co
prowadzi do tego że należy poddac w wątpliwość także poniższy cytat z owej strony:
"Film trafi na ekrany amerykańskich kin 18 lipca. Tego samego odbędzie się też polska premiera "Mrocznego rycerza"."
Umiem czytać ze zrozumieniem... chyba...
PS i bez aluzji, ironii itp. :) mi tu...
musiałem coś źle rozkminić. W takim razie jestem usatysfakcjonowany w jakimś tam stopniu. pozdrawiam
zauważyłem, ze brak obiecanego wcześniej trailera nr 2, powoduje, że wszyscy na forum dark night łapią agresora ;)
co jak co, ale joker wykonuje mistrzowską robotę ;)