Mroczny Rycerz

The Dark Knight
2008
8,0 552 tys. ocen
8,0 10 1 551858
8,0 73 krytyków
Mroczny Rycerz
powrót do forum filmu Mroczny Rycerz

TV

ocenił(a) film na 10

W ten piatek w superkinie bedzie na tvn wreszcie

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 10
matfilm

ciekawe ile beda reklamy trwac ^

ocenił(a) film na 7
dajkamienia12

oglądanie tego filmu na TVN to samobójstwo..

użytkownik usunięty
DLoN92

dlaczego samobójstwo?

ocenił(a) film na 10

Jasne, że wolę obejrzeć bez reklam na dvd czy kompie.Ale chyba powinniśmy się cieszyć, że w tv puszczają coraz ciekawsze filmy.A nie wciąż tylko narzekać.

ocenił(a) film na 10
edekL

ja tam wole poczekac na filmy az puszcza w TV przynajmniej sa przerwy na zrobienie sobie kolacji a ten film reklamowali juz od wrzesnia i tak od wrzesnia czekam kiedy bedzie i wreszcie jest!

ocenił(a) film na 6
monaker

Uświadomie cie na kompie albo DVD tez można włączyć pauzę :D

ocenił(a) film na 9
DLoN92

co jak co ale na tvn-ie filmy ogląda się przyjemniej niż na Polsacie. Na tvn-ie w czasie filmu sa zazwyczaj tylko 3 reklamy po max 10 min. A dajmy na to w Polsacie 10-12 po 6-7 minut. ;]

ocenił(a) film na 9
cerbering

Nie wiem jaki ty Polsat oglądasz, ale ja też taki chce. TVN puszcza gdzież 5 reklam (zaraz na początku i tuz przed końcem po ok 3 minuty i w środku trochę dłuższe), natomiast Polsat wali z 4 i każda ok. 10 minut (czasami nawet 15), co jest całkowitym przegięciem.

Chociaż ostatnio Polsat mnie nie interesuje. To co robi ostatnio TVN to masakra. Mnóstwo nowych, a przede wszystkim dobrych filmów.

ocenił(a) film na 9
karolthas

Gdy oglądałem "Gorączkę" na Polsacie to 15 min przed końcem filmu dali reklamę na 15-20 min, przegięcie

użytkownik usunięty
dajkamienia12

Brawo dla TVN, stara się przynajmniej w filmach. Z pewnością obejrzę mimo iż znam na pamięc?

ocenił(a) film na 10
dajkamienia12

Ten film jest zajebisty. Z pewnością absolutnie obejrzę. Film zrobił piorunujące wrażenie (Joker najbardziej) Genialnie

dajkamienia12

będzie z napisami czy lektorem? bo coś tam było, że można sobie wybrać itp
ale ja żadnego wyboru nie miałem, widziałem tylko że coś już leciało z napisami parę tygodni temu w superkinie

ocenił(a) film na 7
ArusArczes

Będzie z lektorem a z napisami można oglądać będąc posiadaczem czegoś tam (nie wiem jak to sie nawet nazywa xD). Ja obejrzę bo chcę wreszcie go "zaliczyć" ;D

ocenił(a) film na 9
bisban

Obejrzę obowiązkowo. Cieszę się, że TVN puszcza takie perełki. W końcu przecież wydali mnóstwo kasy na porządne firmy dystrybutorskie ;)

użytkownik usunięty
dajkamienia12

Film trwa 152 minuty i do 23:10 wiec reklam nie bedzie az tak duzo lacznie z 30minut wiec mozna wytrzymac

ocenił(a) film na 7

Mi tam reklamy,gdy chcę zobaczyć jakiś zajebisty film, nie przeszkadzają. Nawet po 1h każda ;>

bisban

ja pierwszy raz zobaczę mrocznego rycerza ;))

ocenił(a) film na 8
ArusArczes

reklamy są w sam raz na przygotowanie sobie czegoś do żarcia i wizytę w kibelku. Mnie nie przeszkadzają :D Przynajmniej te na TVN bo te na Polsacie to takie jakby dłuższe.

ocenił(a) film na 10
ArusArczes

ArusArczes to jak pierwszy raz oglądasz to mimo wszystko polecam najpierw z napisami ;)

ocenił(a) film na 7
dajkamienia12

Nie obejrzę bo już oglądałem i nie zaimponował mi . Zresztą dziś Polska gra!! :D:D A w przerwie meczu Mów mi Dave pstryknę :)

dajkamienia12

obowiązkowo oglądam. ;D

ocenił(a) film na 10
dajkamienia12

Mam ten film na płycie DVD, ale i tak oglądne. Jakoś zniosę te reklamy, bo warto dla takiego filmu.

ocenił(a) film na 7
stalowiaczek

W dzisiejszych czasach w ogole ogląda ktoś reklamy? Ja najcześciej przełaczam program na jakis muzyczny lub wówczas robie sie jedzenie, wc, popatrzy sie przez okno i wraca się na film:)
Czasem nawet zdąrze się wykąpać podczas bloku reklamowego. Natomiast na tvp nie ma reklam i w taki sposób przegapiłem pare waznych momentów, bo musiałem do wc:D

ocenił(a) film na 8
Tysma

To w kinie też masz problem.

dajkamienia12

Tak chciałam obejrzeć, ale nie uda mi się;( bo niestety muszę wyjść , ale mam nadzieję, że chociaż kawałek zobaczę..ehhh

ocenił(a) film na 10
Madame_Chloe

Ja po raz drugi oglądam twardo! ^^