Jasne, że wolę obejrzeć bez reklam na dvd czy kompie.Ale chyba powinniśmy się cieszyć, że w tv puszczają coraz ciekawsze filmy.A nie wciąż tylko narzekać.
ja tam wole poczekac na filmy az puszcza w TV przynajmniej sa przerwy na zrobienie sobie kolacji a ten film reklamowali juz od wrzesnia i tak od wrzesnia czekam kiedy bedzie i wreszcie jest!
co jak co ale na tvn-ie filmy ogląda się przyjemniej niż na Polsacie. Na tvn-ie w czasie filmu sa zazwyczaj tylko 3 reklamy po max 10 min. A dajmy na to w Polsacie 10-12 po 6-7 minut. ;]
Nie wiem jaki ty Polsat oglądasz, ale ja też taki chce. TVN puszcza gdzież 5 reklam (zaraz na początku i tuz przed końcem po ok 3 minuty i w środku trochę dłuższe), natomiast Polsat wali z 4 i każda ok. 10 minut (czasami nawet 15), co jest całkowitym przegięciem.
Chociaż ostatnio Polsat mnie nie interesuje. To co robi ostatnio TVN to masakra. Mnóstwo nowych, a przede wszystkim dobrych filmów.
Gdy oglądałem "Gorączkę" na Polsacie to 15 min przed końcem filmu dali reklamę na 15-20 min, przegięcie
Brawo dla TVN, stara się przynajmniej w filmach. Z pewnością obejrzę mimo iż znam na pamięc?
Ten film jest zajebisty. Z pewnością absolutnie obejrzę. Film zrobił piorunujące wrażenie (Joker najbardziej) Genialnie
będzie z napisami czy lektorem? bo coś tam było, że można sobie wybrać itp
ale ja żadnego wyboru nie miałem, widziałem tylko że coś już leciało z napisami parę tygodni temu w superkinie
Będzie z lektorem a z napisami można oglądać będąc posiadaczem czegoś tam (nie wiem jak to sie nawet nazywa xD). Ja obejrzę bo chcę wreszcie go "zaliczyć" ;D
Obejrzę obowiązkowo. Cieszę się, że TVN puszcza takie perełki. W końcu przecież wydali mnóstwo kasy na porządne firmy dystrybutorskie ;)
Film trwa 152 minuty i do 23:10 wiec reklam nie bedzie az tak duzo lacznie z 30minut wiec mozna wytrzymac
Mi tam reklamy,gdy chcę zobaczyć jakiś zajebisty film, nie przeszkadzają. Nawet po 1h każda ;>
reklamy są w sam raz na przygotowanie sobie czegoś do żarcia i wizytę w kibelku. Mnie nie przeszkadzają :D Przynajmniej te na TVN bo te na Polsacie to takie jakby dłuższe.
ArusArczes to jak pierwszy raz oglądasz to mimo wszystko polecam najpierw z napisami ;)
Nie obejrzę bo już oglądałem i nie zaimponował mi . Zresztą dziś Polska gra!! :D:D A w przerwie meczu Mów mi Dave pstryknę :)
Mam ten film na płycie DVD, ale i tak oglądne. Jakoś zniosę te reklamy, bo warto dla takiego filmu.
W dzisiejszych czasach w ogole ogląda ktoś reklamy? Ja najcześciej przełaczam program na jakis muzyczny lub wówczas robie sie jedzenie, wc, popatrzy sie przez okno i wraca się na film:)
Czasem nawet zdąrze się wykąpać podczas bloku reklamowego. Natomiast na tvp nie ma reklam i w taki sposób przegapiłem pare waznych momentów, bo musiałem do wc:D
Tak chciałam obejrzeć, ale nie uda mi się;( bo niestety muszę wyjść , ale mam nadzieję, że chociaż kawałek zobaczę..ehhh