Mroczny Rycerz

The Dark Knight
2008
8,0 552 tys. ocen
8,0 10 1 551737
8,0 73 krytyków
Mroczny Rycerz
powrót do forum filmu Mroczny Rycerz

http://www.batcave.com.pl/2013/08/the-dark-knight-zdjecia-charakteryzacji-twofac e/

ocenił(a) film na 9
wort801

a myślałem że ta charakteryzacja to była komputerowo

dawid10809

no widzisz człowiek uczy się każdego dnia :)

ocenił(a) film na 9
wort801

trudno, jak będzie jakaś ważna okazja to sobie sam zrobię taką charakteryzację :)

ocenił(a) film na 9
wort801

a wiadomo coś w kwestii kolejnej części Batmana ale po Batman :Arkham Origins ?

dawid10809

podobno firma która zrobiła 1 i 2 część robi tajemnicą grę a aktor który dał batmanowi swój głoś powiedział ze pracuje przy kolejnym batmanem czyli napewno nie nad tym, chodzą nieoficjalne informacje że 2014 roku będzie nowa cześć na nową generacje konsol

wort801

czyli kontynuacja arkham city

ocenił(a) film na 9
wort801

fajnie byłoby gdyby w którejś części był motyw z Dentem-robisz wjazd do jakiegoś magazynu lub biura ,tłuczesz przestępców a Dent w tym czasie jest w biurze i szuka trefnych dokumentów itd

dawid10809

no :) na jakich przeciwników czekasz w origins ???

ocenił(a) film na 9
wort801

Dent,Deadshot i Bane :)

dawid10809

ja jeszcze na Poison Ivy, filefly ,i na talie z ojcem , i CLayface man nadzieje że oni jeszcze będą w grze i strach na wróble też mógł by byc :)

wort801

sorry chodziło mi o firefly zle napisałem sorry :)

ocenił(a) film na 9
wort801

i Victor Zszas :)

dawid10809

ok :)

ocenił(a) film na 9
wort801

dobijające jest to czekanie na premierę...

dawid10809

I w połowie była. Zwróć uwagę, że poparzenia na tych zdjęciach nie dotykają policzka i oczodołu, które w filmie były wypalone.

ocenił(a) film na 9
szmyrgiel

ale i bez tego policzka i oczodołu wygląda rewelacyjnie

dawid10809

Racja, doskonała robota, ale bez policzka i oczodołu nie wyglądał by jak Two-face;).

ocenił(a) film na 9
szmyrgiel

gdyby miał wyglądać jak two face jego poparzenia byłyby różowe,niebieskie,zielone itd :D

ocenił(a) film na 9
szmyrgiel

a teraz szukam po youtube instruktażu stworzenia takiej charakteryzacji :) Ale Dent w wykonaniu Eckharta świetnie by wyglądał nawet z charakteryzacją T.L.Jonesa