Mroczny Rycerz

The Dark Knight
2008
8,0 552 tys. ocen
8,0 10 1 551908
8,0 73 krytyków
Mroczny Rycerz
powrót do forum filmu Mroczny Rycerz

Napewno wszystkim gęby opadną jak zobaczą Heatha Ledgera w roli Jokera,na zwiastunach wypadł Genialnie coś oszałamiającego..W jakims stopniu ta rola przyczyniła sie do jego śmierci,ale to co pokaże chyba bedzie nie do zastąpienia...Jest mi niezmiernie przykro że to już ostatni jego Film,dla mnie Heath Ledger już jest Legenda...Chwała mu że był doskonałym aktorem...

ocenił(a) film na 8
Rrrr

Masz racje Heath jest legenda i to poswiadczy na Jego roli Jokera,zwiastun jest po prostu fantastyczny i naprawde nie moge sie doczekac premiery polskiej i rekacji takze po premierze swiatowej....mysle ze Joker w wykonaniu Heatha bedzie bardziej pamietany od Jokera Nikolsona to jest juz pewne..Heath byl swietnym aktorem i napewno pozostanie w naszej pamieci na dlugo

użytkownik usunięty
Rrrr

Po samym trailerze już wolę Jokera Heatha niż Jokera Nicholsona, mimo że przez kilkanaście lat cigle powtarzałe, że nie będzie lepszego Batmana niż Keaton i Jokera niż Nicholson. Co do Batmana zmieniłem zdanie po obejrzeniu Begins, o losie Jokera zadecyduje TDK ale jak dla mnie to jego los juz jest przesądzony.

Jedyny, słuszny Joker właśnie nadchodzi :)

Co do batmana - zgadzam się w pełni. Lepszego, niż Bale nie było i zapewne już nie będzie. A co do Jokera - przekonamy się już niebawem (jestem jednak dobrej myśli).

Rrrr

Pamietam jeszcze niedawno wszystkich balasków. Niewiadomo czy ten Heath jest dobry bla bla czy dobrze zagra, grał pedała bla bla, on nic nie pokaze, lepszy byłby ten ten lub ten i takie tam ciężkie gadki. A teraz wysypały sie mordy z podziemia i wszyscy mają ślinotok jak słyszą o Heathu. On jest legendą jest cudowny jest najlepszy ojebał bym mu sranie nikt nie zagra lepszej roli. To jak jest w koncu jest dobry czy nie, bo już nie wiem zmieniacie zdania co pięc minut. Ja wolałem sie wstrzymać z komentarzami zamiast walić cięzkie klocki żę jest kiepski a pózniej mizdrzyc sie że jest wypasiony. Czy musiał koleżka umrzeć żeby go docenić. Za życia nie można było ??? Jezzuuu nie moge normalnie ręce opadają

użytkownik usunięty
RAPTORZIOM_2

I po co trollujesz dziecko?

A co to wogóle znaczy trolować diecko.......