Przecież tego się nie da opisać. Połowa pewnie nie oglądała filmu a druga połowa to ślepi fani ojca chrzestnego nie uznający faktu, że może pojawić się film lepszy.
Żaden film, nawet lipna podróbka nie zasługuje na taką ocenę. To musiało by być naprawdę DNO ale napewno nie jest nim Amerykańska Superprodukcja z takim budżetem. Jeżeli komuś film się nie podobał mógł wystawić ocenę 4,5/10 ale bez przesady.
Idioci i debile... dzieci
PS. Nawet Alexander dostał u mnie 4/10
PS nr.2 Nie jestem fanem i wyznawcom Hollywood, żeby nie było niedomówień
Niektórym nonkonformizm pomylił się z byciem na totalne "nie" przeciw wszystkiemu co popularne.. Wolność słowa jak najbardziej, ale jestem za jakimś przesiewem w stylu test inteligencji, bo czasem poziom dyskusji można ocenić 1/10...
to się nazywa antykonformizm i z nonkonformizmem mam mniej wspolnego niz konformizmem. Taki człowiek najpierw mówi NIE a potem *ewentualnie* myśli, czy jak w tym przypadku, idzie na film.
U mnie jedyne 1/10 ma Klątwa El Charro (który to film ma średnią 3,85) i myślę, że to w pełni uzasadniona ocena jak dla 'horroru' (gdyby to jeszcze było komediowe gore to może ocena byłaby lepsza...) który wygląda jak amatorska produkcja montowana w Microsoft Movie Maker z grą aktorką na poziomie kółka teatralnego ze szkoły specjalnej (a i tak chyba obrażam w tym momencie te dzieciaki)
Wracając do tematu, to gdzieś indziej już pisałem o tym, żę tacy ludzie się pojawią i TDK może się powoli żegnać z 1. miejscem na IMDB
no cóż, niektórzy trochę przesadzają.
myślę, że rozsądne minimum dla TDK to tak 6/10 xP
Pisz bardziej czytelnie i konkretnie bo nie wiem do kogo skierowane są twoje oskarżenia o wielki POLONISTO. :]
Poruszyłem bardzo ważny i chyba drażliwy temat o TDK
To jest nie do pomyślenia. Ja jedyną 1/10 dałem filmowi "Alien vs Hunder" czy jakoś tak. Marna podróbka aliena za psie pieniądze. Samo oglądanie sprawiało mi ból a "Alien vs Predator" było dla mnie wtedy niczym arcydzieło
AvP arcydziełem się zdawał? O matko, współczuję przeżyć związanych z tamtym drugim xP
Mam nadzieję, że po premierze (o ile film będzie faktycznie udany) polscy fani TDK zrobią sobię w końcu konta na IMDb i zagłosują jak trzeba. NIestety na IMDb liczą się tylko głosy tzw "regular voters" szczerze mówiąc nie wiem co to znaczy, ale w razie czego zagłosowałem już na 30 filmów, możliwe, że trzeba głosować w pewnych odstępach czasu. Więc jeśli chcecie się przyczynić do utrzymania uczciwej oceny TDK na IMDb, proponuję utworzyć konta już dzisiaj i zacząć głosować na inne filmy, by się upewnić, że wasz głos zostanie uwzględniony. pozdro
bezsens. choćby mi się na maxa i niewyobrażalnie spodobało - nie zarejestruje się ne imdb i nie będę brał udziału w tym szaleństwie oO
aha.. teraz już 4,171 ocen 1/10. Dlatego film spada... nie przez oceny normalnych userów ale przez tych niemyślących debili