Czemu POLICJA nie zmyła makijażu z twarzy Jokera by przekonać się jak on naprawdę wygląda ? Bez Sensu, Heloł !
a co by to im dało? wyglądał by tak samo jak bez makijażu, zresztą co on pod nim mógł ukrywać jakieś charakterystyczne pieprzyki czy co?
poza tym paly doszly juz do wniosku ze jest to czlwoiek widmo.zerdo dowodow(jakichkolwiek) tozsamosci.
Gordon powiedział jasno: "Odsunąć się! Wszyscy! Nie chcę aby jego adwokat miał cokolwiek do wykorzystania, zrozumiano?".
Wystarczy oglądać film z uwagą, a niemal wszystko będzie jasne. Oskarżenie by przepadło, gdyby wyciekło jakiekolwiek nadużycie siły przez policję, a ci byli wściekli po śmierci kolegów i przy "myciu" twarzy Jokera, mogłoby dojść do podobnej sytuacji jaka była w pierwszym "Rambo".
Dobrze gada - polać mu!
Zmycie makijażu nic by policji nie dało. Sprawdzali już jego odciski i inne ślady - żadnej tożsamości. Szukanie za pomocą rys twarzy też by raczej nie pomogło, ze względu na blizny. Poza tym, skoro nie znaleźli go w bazie po odciskach, to twarz też by nic nie dała. Po prostu nigdy nie był karany, nie był w marynarce wojennej, więc nie było go w żadnej bazie danych.
''Nie dyskutuję z papierowymi ludźmi, szybko się spalacie.''
Ze mną możesz., Jam jest Jezus - Boży syn !
Powiem ojcu by on powiedział świętemu Piotrowi, by święty Piotr powiedział tobie ''Spie*rdalaj'' kiedy staniesz pod bramą królestwa niebieskiego i dowiesz się, że to ja jestem Pan gdy wywrę moję pomstę na tobie !
Słowem mówiąc masz przechlapane na górze a dzień twojej śmierci jest bliski, gdyż dzień twojej śmierci jest równie szokujący jak brak potencjału twojego umysłu zniszczonego przez popkulturę, jechowych, dziwki i koks !
Brawo, dawno nie miałem okazji zobaczyć tzw. inteligentnego trolla - gością robiącego sobie jaja z "poważnych" idiotów ; ) Świetne
zastanawiam sie tylkop o co batman wycignal ten pocisk razem z kawalkiem cegly?!przeciez joker nie mial odciskow palcow.
Joker miał odciski palców, tylko ciągle chodził w rękawiczkach i policja nie miała go w bazie danych (a te zdjęte odciski, nie były po prostu jego). Jezu, ludzie ciągle zaskakujecie mnie swoją głupotą.
sory mistzru ze chialem sie czegos dowiedziec.jak ma ci sprawiac problem odp komus na pyt to se daruj synek.
Powody niezmywania makijażu są 3:
1. Mieli go nietykań
2. Nic by im to nie dało, bo nikt go nie zna bez makijażu, dowód strzelanina, tam Joker jest w mundurze policjanta bez makijażu
3. Joker nie zabawił w komisariacie za długo
LoL bo to był makijasz niezmywalny / permamentny moze co? Heloł ??!! F ogole takjego od razyu sie nie da zmyc, wes to pod uwage boshhhe -_-