Mroczny Rycerz

The Dark Knight
2008
8,0 552 tys. ocen
8,0 10 1 551858
8,0 73 krytyków
Mroczny Rycerz
powrót do forum filmu Mroczny Rycerz

Czemu POLICJA nie zmyła makijażu z twarzy Jokera by przekonać się jak on naprawdę wygląda ? Bez Sensu, Heloł !

użytkownik usunięty
Papierowy_Jezus_3

a co by to im dało? wyglądał by tak samo jak bez makijażu, zresztą co on pod nim mógł ukrywać jakieś charakterystyczne pieprzyki czy co?

ocenił(a) film na 10

poza tym paly doszly juz do wniosku ze jest to czlwoiek widmo.zerdo dowodow(jakichkolwiek) tozsamosci.

ocenił(a) film na 8
sanczopansa

a po za tym było go widać raz bez makijażu

Papierowy_Jezus_3

Gordon powiedział jasno: "Odsunąć się! Wszyscy! Nie chcę aby jego adwokat miał cokolwiek do wykorzystania, zrozumiano?".

Wystarczy oglądać film z uwagą, a niemal wszystko będzie jasne. Oskarżenie by przepadło, gdyby wyciekło jakiekolwiek nadużycie siły przez policję, a ci byli wściekli po śmierci kolegów i przy "myciu" twarzy Jokera, mogłoby dojść do podobnej sytuacji jaka była w pierwszym "Rambo".

ocenił(a) film na 10
Juby_

Dobrze gada - polać mu!
Zmycie makijażu nic by policji nie dało. Sprawdzali już jego odciski i inne ślady - żadnej tożsamości. Szukanie za pomocą rys twarzy też by raczej nie pomogło, ze względu na blizny. Poza tym, skoro nie znaleźli go w bazie po odciskach, to twarz też by nic nie dała. Po prostu nigdy nie był karany, nie był w marynarce wojennej, więc nie było go w żadnej bazie danych.

użytkownik usunięty
Papierowy_Jezus_3

Nie dyskutuję z papierowymi ludźmi, szybko się spalacie.

ocenił(a) film na 10

''Nie dyskutuję z papierowymi ludźmi, szybko się spalacie.''
Ze mną możesz., Jam jest Jezus - Boży syn !

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 10

Powiem ojcu by on powiedział świętemu Piotrowi, by święty Piotr powiedział tobie ''Spie*rdalaj'' kiedy staniesz pod bramą królestwa niebieskiego i dowiesz się, że to ja jestem Pan gdy wywrę moję pomstę na tobie !

Słowem mówiąc masz przechlapane na górze a dzień twojej śmierci jest bliski, gdyż dzień twojej śmierci jest równie szokujący jak brak potencjału twojego umysłu zniszczonego przez popkulturę, jechowych, dziwki i koks !

użytkownik usunięty
Papierowy_Jezus_3

Hahaha!
Bawią mnie osoby takie jak ty.

ocenił(a) film na 8
Papierowy_Jezus_3

Brawo, dawno nie miałem okazji zobaczyć tzw. inteligentnego trolla - gością robiącego sobie jaja z "poważnych" idiotów ; ) Świetne

ocenił(a) film na 10
Papierowy_Jezus_3

zastanawiam sie tylkop o co batman wycignal ten pocisk razem z kawalkiem cegly?!przeciez joker nie mial odciskow palcow.

ocenił(a) film na 9
sanczopansa

ale wtedy batman o tym nie wiedział że joker niema odcisków palców

ocenił(a) film na 10
mrPARADOKS

aha czyli on jednak chcial dociec kim naprawde jest joker.

sanczopansa

Joker miał odciski palców, tylko ciągle chodził w rękawiczkach i policja nie miała go w bazie danych (a te zdjęte odciski, nie były po prostu jego). Jezu, ludzie ciągle zaskakujecie mnie swoją głupotą.

ocenił(a) film na 10
Juby_

sory mistzru ze chialem sie czegos dowiedziec.jak ma ci sprawiac problem odp komus na pyt to se daruj synek.

sanczopansa

Spoko. ;)

ocenił(a) film na 10
Juby_

ciesze sie ze sie rozumiemy.

ocenił(a) film na 10
Papierowy_Jezus_3

Powody niezmywania makijażu są 3:
1. Mieli go nietykań
2. Nic by im to nie dało, bo nikt go nie zna bez makijażu, dowód strzelanina, tam Joker jest w mundurze policjanta bez makijażu
3. Joker nie zabawił w komisariacie za długo

waldus_5

Hehe.. Krótko zwięźle i na temat . Tak jak lubie :) Pozdrawiam ...
Powod 3 najkokretniejszy ;p

ocenił(a) film na 1
Papierowy_Jezus_3

LoL bo to był makijasz niezmywalny / permamentny moze co? Heloł ??!! F ogole takjego od razyu sie nie da zmyc, wes to pod uwage boshhhe -_-

ocenił(a) film na 10
xoMonisiaxo

helol! to raczej nie byl makijaz permanentny, monisu.

ocenił(a) film na 10
xoMonisiaxo

taaa... Dlatego nagle zaczal sie rozplywac...