Nie no - była najgorszą częścią batmana bigins i jeszcze wraca?? Mam nadzieję że będzie pierwszą śmiertelną ofiarą Jokera - tak jeszcze przed napisami początkowymi;D
Lepiej, żeby ona zagrała niż, żeby znowu nową dziewczyne Batmana dawali. Bo to raczej głupie było w przypadku poprzednich Batmanów :D
a to dlaczego? jeszcze może ma grać w całej trylogii?? eeeee tam.
jak dla mnie wymiana dziewczyny byłaby wskazana.
Zabardzo przypominałoby poprzednie Batmany a sam Nolan powiedział, że będzie wszystko robił by w żadnym stopniu ta nowa wersja nie przypominała starej :d Chyba, że Rachel Joker zabije gdy się dowie o tożsamości Batmana :D
Zabardzo przypominałoby poprzednie Batmany a sam Nolan powiedział, że będzie wszystko robił by w żadnym stopniu ta nowa wersja nie przypominała starej :d Chyba, że Rachel Joker zabije gdy się dowie o tożsamości Batmana :D
Mi osobiscie nie przeszkadza ze gra, Batman to nie seria o Bondzie zeby w kazdym filmie byla nowa laska.
/quote/ Mi osobiscie nie przeszkadza ze gra, Batman to nie seria o Bondzie zeby w kazdym filmie byla nowa laska /unquote/
tyle że Katie Holmes (nie równa się) laska;D
Jesli uwazasz ze jest brzydka to proponuje samemu (samej) zagrac i pokazac sie, to ze nienajlepiej gra nie znaczy ze jest brzydka. Proponuje zobaczyc jej fote na filmwebie, miodzio
jej uroda to kwestia gustu - mnie osobiscie ona przypomina lepsza wersje ropuchy. Ale jej gra to niska puleczka - a za to nie powinna sie pokazac w takim filmie:/
skoro ja wybrali to pewnie nie jest najgorsza;p;p ojj niech se dziewczyna zarobi te pare milionow na filmie a osobom ktorym przeszkadza jej wyglad radze by w czasie filmu zatykaly sobie oczka kiedy ona sie pojawia:D:D nie zebym byla jej fanka ale widocznie rezyser chce by fani "jeziora marzen" przyszki na jego film :D
DJ Jedi napisał:
"Jesli uwazasz ze jest brzydka to proponuje samemu (samej) zagrac i pokazac sie, to ze nienajlepiej gra nie znaczy ze jest brzydka. Proponuje zobaczyc jej fote na filmwebie, miodzio"
))Chyba nie rozróżniasz pojęć aktor/gwiazda i widz.
Poza tym nie napisałem że jest brzydka, ale w całej plejadzie pięknych kobiet które grały w Batmanach: Basinger, Pfieffer, Kidman, Thurman, Silverstone wypada wyjątkowo blado. Zarówno urodą jak i grą. Nie tylko moim zdaniem, batman zasługuguje na jakąś prawdziwą batmanowską kobietę, a panna Holmes
niech sobie kręci ze swoim ukochanym scjentologiem M:I 4.
ale od batmana - a kysz;D
hehe to zmartwie kolege zalozyciela tematu wg mnie jest nie najlepsza w tej roli ale mam tez nadzieje ,ze bedzie mniej widoczna:P aha news:P
Katie Holmes przygotowuje się do roli Rachel Dawes
"Według plotkarskich czasopism, Katie Holmes została poinformowana, że ma być gotowa do rozpoczęcia zdjęć do filmu The Dark Knight w styczniu 2007 roku. Podobna 27 letnia aktorka po urodzeniu córeczki, już zaczęła ostro trenować i stosować odpowiednią dietę, by być przygotowaną do ponownego wcielenia się w postać Rachel Dawes."
Źródło: www.lse.co.uk
Sonny napisał: "hehe to zmartwie kolege zalozyciela tematu wg mnie jest nie najlepsza w tej roli"
-nie martwię się:) - to twoje zdanie. ja tam mam własne.
wg mnie kobiety batmanowskie - 1.Pfieffer(bosko! najlepsza kobieta kot jaką widziałem - Halle Berry to w tym swoim nowym kostiumie wygląda żenująco:) 2.Basinger 3. Kidman(już widocznie słabiej od pierwszej dwójki). 4. Silverstone 5. Thurman (wyjątkowo kiepsko jak na nią). no i 6. Holmes (najsłaaaabiej, bez jakiegokolwiek uroku)
"ale mam tez nadzieje ,ze bedzie mniej widoczna:P'
Taaa musisz przyznać że jednak coś w tym jest;p
DJ Jedi napisał: "Proponuje zobaczyc jej fote na filmwebie, miodzio"
Taa, pozowane zdjęcia potrafią czynić cuda
nawet z Katie
http://katieholmes.fanhost.com/albums/Paparazzi%20(2005)/full/normal_zp05_123.jp g [katieholmes.fanhost.com...]
http://katieholmes.fanhost.com/albums/Paparazzi%20(2005)/full/pap05_008.jpg [katieholmes.fanhost.com...]
:P:P:P:P
Wiec kto twoim zdaniem powinien byc laska Gacka?? Ja sobie mysle tak, w koncu jest jakas partnerka superbohatera ktora wyglada jak zwyczajna laska. Kim, Michele, Kidman sa pewnego rodzaju symbolami seksu, wystarczy sobie zobaczyc filmy w jakich graly, ich role i to jak byly postrzegane. Alicji nie uznaje za laske Batmana, bardziej jest laska Robina:P
Ja nie mowie ze Katie jest superlaska, ale nareszcie jest jakas naturalna i przecietnej urody partnerka superbohatera.
Sonny czy wchodzisz czasem na strone Batcave?? hehe tam tez sa te newsy, widze ze obydwaj czesto bronimy Batmana Nolana:D pozdro
Jednak moim zdaniem dziewczyny w filmach na podstawie batmana powinny być bardziej sexy niż naturalne. W końcu w komiksach to przecież wszystkie był tak przerysowanymi pięknościami że aż szok(a Nolan przecież miał się trzymać komixu).
Co do aktorek które mogłbyby dobrze wyglądać i ZAGRAĆ to chociażby: Scarlet Johansson, Amanda Peet, Ashley Laurence, Evangeline Lilly, Gabrielle Anwar, Lena Headey...nie wiem no dużo może tego być, ale byle nie Holmes:D