Mroczny Rycerz

The Dark Knight
2008
8,0 552 tys. ocen
8,0 10 1 551949
8,0 73 krytyków
Mroczny Rycerz
powrót do forum filmu Mroczny Rycerz

jak np victor zasz ten co nozem zabijał albo
albo jak by dali Azraela w tej zbroji mechaniczny batman????

Seba_23

Co inni powiedzą nie wiem, ale ode mnie masz tak:
- Zdania zaczyna się wielką literą, a kończy kropką (wykrzyknikiem, pytajnikiem, wielokropkiem).
- Victor Zsasz to imię i nazwisko, więc również wielką literą.
- Po "np" należy postawić kropkę.
- Pomiędzy słowami "ten" oraz "co" stawiamy przecinek.
- Słowo "jakby" piszemy razem, nie osobno.
- Żeby zdania miały sens, należy układać je w jakimś konkretnym szyku i stosować zasady interpunkcji... Np. "Albo jakby dali Azraela w tej zbroi - mechaniczny Batman"

Życzę szybkich postępów w używaniu języka.

Fettor

Ale z Ciebie master. Po co się czepiasz takich bzdetów. :D

ocenił(a) film na 10
bronekt

Bo poprostu sie nudzi w domu... I tylo pierdolami zaśmiecac fora potrafi...

RiDeR882

Od zaśmiecania, to na tym forum są użytkownicy z podstawówki, którzy nie wiedzą, że należy przytrzymać prawy "Alt", żeby pisać po polsku. I żaden miłośnik kreskówek, swoją biegłością dwunastoletniego umysłu nie wyprze się tego, wskazując tylko palcem na osoby których nie lubi / nie rozumie.

ocenił(a) film na 8
Fettor

troche sie z tobą zgadzam, bo jak przeczytalem wypowiedz seba, to nie mam pojecia o co mu chodzi....

ocenił(a) film na 10
Seba_23

Victor Zsasz pojawia się w "Batman: Begins", jest z nim krótki epizodzik. Polecam dokładniej oglądać filmy.

ocenił(a) film na 10
Filo_20

Rzeczywiście, to sądzony facet na sali sądowej, Crane stwierdza, że jest on psychiczny i bierze go do Arkham. (or something like that...) To taki łysy gość z kozią bródką. Na końcu wraz z grupą innych chorych chce zaatakować Rachel i chłopca. To w niego Rachel wycelowuje pistolet.