Mroczny Rycerz

The Dark Knight
2008
8,0 552 tys. ocen
8,0 10 1 551949
8,0 73 krytyków
Mroczny Rycerz
powrót do forum filmu Mroczny Rycerz

....sie denerwuje przed premierą!??hehehehe!!!chcialbym zobaczyc jak ten jego chory usmieszek zmywa sie z tej buzki gdy tylko pojawi sie pierwsza recenzja w,ktorej przeczyta:Ledger przebil Nicholsona:)))))))))))

ocenił(a) film na 10
Funny_Man

I mam nadzieję że tak będzie. Każda epoka przemija. A wiecie że Nicholson miał grać Hanibala Lectera w "Milczeniu owiec" ale odrzucił propozycję. Co za głupek

użytkownik usunięty
Miszka_Kozlov

No , no nie tak ostro !
Jack stworzył wiele niezapomnianych ról i nie musi sie przejmowac konkurencją ze strony Ledgera nawet jeśli ten okaże się Jokerem lepszym
Ma tyle nie zapomnianych kreacji , że konkurencja to dla niego małe miki

ocenił(a) film na 8

zgodze sie!!!Nicholson jest swietnym aktorem,ale mi chodzi o sama role Jokera!!!denerwuje mnie jego pewnosc siebie i ta ignorancja!!!moze juz poprostu taki jest,ale dobrze powiedziane:"kazda epoka przemija",i czas swietności Nicholsona rowniez sie skonczyl,wiec pozostaje nam juz tylko czekac do premiery...jestem pewien ze Ledger bedzie lepszy i ze Jackowi bedzie glupio!!!...ale,pozyjemy-zobaczymy....

ocenił(a) film na 8
Miszka_Kozlov

a co do jego udzialu w milczeniu owiec to wcale sie zle nie stalo ze odrzucil tą propozycje!!!moim zdaniem Hopkinsa by nie przebil...

Funny_Man

JOKER ZE SZMINKA NA JAPIE)))))PARODIA!FILM JEST KOZACKI ALE LICZYLEM NA LEPSZA CHARAKTERYZACJE LEDGA A CO DO 2FACE NA COMINGSOON BYLA FOTKA OK))))))))))))))

Funny_Man

Trochę szacunku kolego,"ten stary pryk" to jeden z najlepszych aktorów wszech czasów. Poza tym tak,Nicholson nic nie robi tylko gryzie paznokcie ze strachu,że rola innego aktora zostanie oceniona wyżej niż jego. Strasznie dziecinne wyobrażenie,Jack musiałby być okropnie małym i całkowicie pozbawionym poczucia własnej wartości człowiekiem. Tego typu stres mogą ewentualnie przeżywać aktorzy dopiero rozpoczynający karierę,a nie gość z tak kolosalnym dorobkiem. Jeśli o rolę Heatha chodzi myślę,że nie będzie lepszym Jokerem - będzie po prostu innym,równie dobrym.

ocenił(a) film na 8
Grendel

a Ciebie by nie zdenerwowalo,gdybys zagral najbardziej wyrazisty czarny charakter w historii kina,i okrzyknieto Twoja role jako nie do przebicia, a tu nagle wyskauje jakis mlodzik i bije Cie na łeb????:)))))

ja bym sie wkurzyl!!!!nie mam nic do Nicholsona,ale irytuje mnie jego super ego,wielkiego-najlepszego.....tyle

użytkownik usunięty
Grendel

Te wszystkie teksty to na moją dyskusję który Joker lepszy, a jeżeli chodzi o Jacka to mówiłem wam już [tak samo jak kolega z góry ] , że stworzył on tyle wspaniałych ról , że to się dla nego nie liczy , nawet jeżeli z roli Jokera jest najbardziej rozpoznawalny i Ledger zrobi to lepiej.