dobra ogladalem pirata bo pirata ale widzialem...i nic rewelacyjnego film jest przereklamowany...beznadzieja;/
i co dalem jeden bo ten film nie wyroznia sie niczym szczegolnym niz wiekszosc komercyjnych gniotow,rownie dobrze mogl nakrecic go uwe boll....
te madralinscy jesli wogole widzieliscie ten fil to powiedzcie co w nim jest fajnego tak obiektywnie....
Gościu ale jesteś żałosny, i sam jesteś ,,dno!!!!!!!!!!!!!!!,,
Pewnie podnieca cię Fantastyczna czwórka i inne gnioty tego typu.
Jaki żal. To było do przewidzenia - jeszcze trochę i ocena spadnie do przynajmniej 7.5. Ciekaw jestem jakim cudem DNO, skoro 90% ocen na IMDB to 9 i 10, tak jak i zresztą chyba na Filmwebie. Te 10% to głównie zwolennicy filmów animowanych i słitaśnych filmów fantasy. Nie martwy się ludzie, ale tak ma być i będzie coraz gorzej - sieć to coraz częściej zgromadzenie dzieci Neostrady, niż uczciwych, "cichych" internautów.
Pomijając twoją opinie na temat TDK [pewnie błedna]nie można, jezeli ktoś daje produkcji typu Norbit 10 a np requiem dla snu 1 brać cie na powaznie wole ufać tej wiekszosci ludzi tym miliono które maja jakiekolwiek pojecie o filmie, wiec uznaje ze to zwykla prowokacja i twoja glupota.
mati s 90 czy Ty wiesz co to jest prywatna opinia?to nie jest zadna prowokacja poprostu tez bylem podjarany tym filmem ale obejzalem i uwazam ze jest wiadomo do czego...
i wogole kto dal ediemu murphy 10 za jego fil a kto 1 dla reklim dla snu bo nie wiem skad ci to wogole do glowy przyszlo.....
zgadzam sie z mati sem 90 :) wogule jak mozna dac 10 Date Movie o_0 , norbit 0_o widac ze lubisz głupie zeczy ogladac od jakis pozadnych klasowych filmów.
ciemna strona interneta kusi, powiem wam ze jak się pojawi dobra kopia, to nie wiem czy sam się skusze - narazie to taki parch się pojawił ze odradzam ... aaaa i tak kopia CaM ... TRWA 1O MINUT MNIEJ!!!!! TAKZE UWAGA!
widzę, ze sezon troluchow można oficjalnie uznać za otwarty...
jeszcze napisz, ze wg twojej opinii jestes lepszym kierowca od kubicy i lepszy skoczkiem niz adam malysz i bedzie juz wszystko git no nie hepie? nakarmiłem trola, przyznaje sie ale nie moglem sie powstrzymac, co za beton!
Heh. Ok.
Więc znalazł się w końcu ktoś, kto pomógł mi zrozumieć, że tłumy zachodnich recenzentów nie mają racji. Jak miło. Więc penie ten film nie jest świetnym filmem akcji podchodzącym miejscami pod dramat, z wyrazistymi bohaterami posiadającymi ciekawe portrety psychologiczne (czego tak rzadko uświadczamy w filmach rozrywkowych), a Ledger pewnie ssie.
Bywa.
Właśnie przez takich znafców (błąd celowy) kina oba "Batmany" Nolana mają niższe średnie na filmwebie niż na imdb.
PS: Po czytaniu takich tematów wszystkiego mi się odechciewa.
Taaaa... jeszcze jedno! pardon, ale zapomniałem dodać. To będzie tak do wszystkich.
LUDU!
Proponuję nie dyskutować i nie traktować poważnie ludzi, którzy oceniają jakikolwiek film jednym słowem. Ja przynajmniej nie zamierzam zniżyć się do poziomu "ch***owy/zajebisty jest, bo tak!".
No ale cóż...
W każdym razie już zapowiadam, że po polskiej premierze wyrażę obszerną opinię. I chciałbym, żeby powstał temat (może sam go założę), w którym znajdą się tylko takie posty - przemyślane i kulturalne. Bez jednolinijkowców i bluzgów. Oczywiście będą mogli się wypowiedzieć wszyscy - przeciwnicy i wielbiciele. Myślę, że to będzie miła odmiana, po tematach takich jak ten... oO ach no tak! O nie! Moje marzenia legły w gruzach... zapomniałem, że tu w ogóle nie działają moderatorzy.
Po polskiej premierze będzie tak jak z 70% filmów tego typu. Dużo noobów da 1, a jeszcze więcej zjedzie film równo w tematach. Filmweb jest potężnym portalem, w bazie jest ponad 40 tysięcy filmów, więc moderatorzy mają naprawdę wiele do roboty, a miło by było, gdyby zajrzeli tu od czasu do czasu...
bawi mnie fakt jak widzę już u ludzi avatary z nowego batmana, pozdro dla nastoletnich znawców
Filmu jeszcze nie widziałem, ale skoro wystawiasz Norbitowi 10 to już wiem, że ten Batman nie może być taki zły jak piszesz :D Poza tym Piraci z Karaibów: Skrzynia Umarlaka (moim zdaniem świetny film) też dostała od Ciebie 1 jak Batman, a więc naprawdę nie przejmuję się Twoją opinią i czekam na Batmana - w polskich kinach jak szanujący się obywatel :P
wiecie co zaloze sobie nowe konto i dam temu filmowi kolejna pale a wiecie czemu bo to ze wam sie podoba to nie znaczy ze mnie musi baranki...
poczytałam do połowy... i poziom tej konwersacji mnie dobija :/
Nie wypowie się o filmie, ale przynajmniej do momentu do którego doszłam trylko obrzucaliście sie błotem. A ortografia [tego akurat nie było] i oceny innych filmów to argumenty w których ktoś nie ma innych argumentóew :/ Temat jest o Dark Knight'cie, a nie o "czyms innym"
Z drugiej strony ktoś kto daje PZK 1... Dobra, sama się przed chwila czpeiałam ;)
hahaha.. ten frajer dał norbitowi 10/10
zostawcie go bo dziecko neo. kijem gó.na nie ruszać
przeczytałam całość... i choć nie mam jeszcze wyrobionej opinii na temat filmu, poza kilkoma ząłożeniami, i niepochelebnym zdaniem o "Begins"... muszę stwierdzić, że autor tego postu jest żałosny. Proste słowo
Zakładasz nowe konto? Tak ci zależy? To jakiś zakład, założe się, że doprowadzę do oceny 2,0 na filmwebie? Nie masz nic lepszewgo do roboty?
pewnie ludzie zgłaszali usunięcie całego tematu, ale moderator się zlitował i zostawił grzeczne odpowiedzi
w sumie dziwne, bo widziałam gorsze prowokacje;)
Eva :P ... ale autor tematu nieźle skórke zmienił phiiii .... a taki był ładny, nażelowany, szkoda ;P
film widzialem wczoraj, godna kontynuacja BB z 2005. Świetna kreacja Jokera, on poprostu wymiata, mimo że film długi bo 143 min to nie nudzilem sie choc oglądałem o 1 w nocy. 9,5/10
why so serious?`
ha, bo ty tu wcześniej nie byłeś:) wesoło tu było i wszystko nam wykasował moderator-świętoszek;/
na innych forach bywa dużo gorzej, ale tam nikt z łebków nie zagląda, to forum będzie przez najbliższy czas często infiltrowane;)
Eva, byłem ;P ... tylko nie chciałem się wam wtracac, .. zresztą jestem zdania ze nie warto nabijac komentrzy jakiemuś żel-boyowi, .. najlepiej jakby to wiesz na dole gdzieś zostało, pod grubą warstwą.
Bardzo dobry temat dla fanów to http:
//www.filmweb.pl/topic/863179/TEMAT+PRZE+i+bardzo+dlugi+czyli+%22+3ci+zwiastun%2 2+cd....html
i ostatnio, dwa równie dobre jednego autora, no jak ktoś się chce dowiedziec o filmie to nie ma lepszych, ...
http://www.filmweb.pl/topic/871992/Widziałem!!!.html
http://www.filmweb.pl/topic/872497/DLACZEGO+KOCHAMY+(LUB+NIE)+POSTAC+BATMANA+U+N OLANA.html
pozdrawiam,
nie dowiedziec się a raczej czego się można spodziewac po TDK, bo autor tak prowadzi dialog zeby nic nie zdradzic :)
a ten co nie wszedł, no u góry to oczywiście
http://www.filmweb.pl/topic/863179/TEMAT+PRZE+i+bardzo+dlugi+czyli+%22+3ci+zwias tun%22+cd....html
na poważnie przyjdę tu po obejrzeniu, na razie tylko tu wpadłam pokłócic się z trollami, fanami i antyfanami Jokera;))
Eva, wiedze ze lubisz na ringu się zabawiac ;P .... a wiesz mamy jakiś kisiel jak chcesz :)