Mroczny Rycerz

The Dark Knight
2008
8,0 552 tys. ocen
8,0 10 1 551949
8,0 73 krytyków
Mroczny Rycerz
powrót do forum filmu Mroczny Rycerz

ten film jeszcze nawet w USA nie miał premiery, a już na niego głosują. Ja wiem że nikt mi na to nie odpowie ale chciałbym by to zmieniono bo wystawianie ocen filmu którego się przecież nie widziało jest tylko świadectwem czyjegoś debilizmu!!!

użytkownik usunięty
The_Joke___Man

Dziewiąty jest mój - z dedykacją dla takich co się przejmują jakimiś głupimi statystykami na stronach takich jak filmweb i spędzają im sen z powiek takie bzdury :P

ocenił(a) film na 6

Żałosny jesteś,a jak myślisz do czego służy ten portal? Mnie statystyki na filmweb już kilka razy uchroniły przed wyrzuceniem kasy na filmy - gnioty.Ale rób jak chcesz twoje prawo do...

ocenił(a) film na 8
elina81

Dlaczego głosują idioci? Bo można było. Za co przepraszam, wkradł się drobny błąd.
Niestety takich osób jest sporo. Rzuci puszkę po piwie na trawnik, bo może. Gdyby nie było konsekwencji w postaci więzienia to by się na co dzień mordowali i ćpali aż by zdechli.
Wstyd mi jest, że takich osób w Polsce jest bardzo duży procent. Najpodlejsze jest, że głupota razi zawsze tych, którzy są zmuszeni ją obserwować, a nie samych właścicieli owej przypadłości.

Kristof

Dla mnie takie głosowanie przed premiera tez jest debilizmem :P
Teraz widzimy ile w Polsce jest jasnowidzów :)

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty

Jeszcze wyjasnię konkretnie dlaczego - mianowicie - dlatego:

"Rzuci puszkę po piwie na trawnik, bo może. Gdyby nie było konsekwencji w postaci więzienia to by się na co dzień mordowali i ćpali aż by zdechli"

Człowiek myślący tak debilnego zdania by tutaj nie napisał.