Moim zdaniem we wrześniu gdyż ma być jesienią i pewnie tak jak np .: władce pierścieni będą puszczać co 2 tygodnie
dziękuję :), muszę przyznać że pierwszą część się ogląda całkiem przyjemnie (widać budżet :) )
Wystarczy wpisać " mroczny rycerz tvn " w google i wejść w pierwszy lub drugi link.
Tak, nie sądzę żeby coś się miało zmienić. http://www.batcave.com.pl/2012/08/mroczny-rycerz-we-wrzesniu-w-tvn/
W TVN jest straszne tłumaczenie, coś naprawdę strasznego, lepiej zainwestować i kupić, lub zgrzeszyć i zassać.
Nie. To jest pierwszy oprócz tematu na forum Batman początek, który dotyczyl właśnie tłumaczenia. Więc się spinaj bo ci żyłka pęknie. Przeszkadza ci to że dałem koledze obrą radę? Wskaż mi choć 2 tematy w którcyh to napisałem, prócz tego oczywiscie. Jesteś żałosny, nudzisz sie nie masz kolegów i spruwasz się na ludzi w necie sam nie pisząc nic sensownego. Współczuję ci głęboko. Jak nie masz nic do powiedzenia to zwyczajnie się nie udzielaj, zaoszczędzisz swój czas i miejsce na forum.
Zrozumiałem dokladnie. I dokładnie odpowiedziałem. Patrz pierwszy wyraz mojej ostatniej wypowiedzi.
oglądałem wczoraj batman początek przez chwilę przez dekoder DVBT i nie było lektora, czyżby emitowali też wersję z napisami ??
ShiT! Gdzie można oberjzeć z napisami? Ja na TVN HD miałem wersję tylko z lektorem.
W "n" właśnie w tvnhd. Ale wydaje mi sie, że na naziemnych nadajnikach cyfrowych również można oglądać film z napisami.