Mroczny Rycerz

The Dark Knight
2008
8,0 552 tys. ocen
8,0 10 1 551858
8,0 73 krytyków
Mroczny Rycerz
powrót do forum filmu Mroczny Rycerz

czy będzie w najbliższym czasie na TVN ??

ocenił(a) film na 10
Kubeczek_filmaniak

Moim zdaniem we wrześniu gdyż ma być jesienią i pewnie tak jak np .: władce pierścieni będą puszczać co 2 tygodnie

ocenił(a) film na 9
matonio

dziękuję :), muszę przyznać że pierwszą część się ogląda całkiem przyjemnie (widać budżet :) )

ocenił(a) film na 8
Kubeczek_filmaniak

Na TVN "Mroczny Rycerz" będzie 14 września.

ocenił(a) film na 10
Anthrax91

Można wiedzieć skąd masz taką informację? :) Czy to jest pewne ? ;D

użytkownik usunięty
asia_92_12

Wystarczy wpisać " mroczny rycerz tvn " w google i wejść w pierwszy lub drugi link.

ocenił(a) film na 8
asia_92_12

Tak, nie sądzę żeby coś się miało zmienić. http://www.batcave.com.pl/2012/08/mroczny-rycerz-we-wrzesniu-w-tvn/

matonio

Już zaczęli puszczać bo wczoraj był Batman Begins.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 8
Kubeczek_filmaniak

W TVN jest straszne tłumaczenie, coś naprawdę strasznego, lepiej zainwestować i kupić, lub zgrzeszyć i zassać.

Xerxo

będziesz pisać to w każdym wątku? :|

ocenił(a) film na 8
przemson89

Nie. To jest pierwszy oprócz tematu na forum Batman początek, który dotyczyl właśnie tłumaczenia. Więc się spinaj bo ci żyłka pęknie. Przeszkadza ci to że dałem koledze obrą radę? Wskaż mi choć 2 tematy w którcyh to napisałem, prócz tego oczywiscie. Jesteś żałosny, nudzisz sie nie masz kolegów i spruwasz się na ludzi w necie sam nie pisząc nic sensownego. Współczuję ci głęboko. Jak nie masz nic do powiedzenia to zwyczajnie się nie udzielaj, zaoszczędzisz swój czas i miejsce na forum.

Xerxo

nie zrozumiałeś pytania. zapytałem czy BĘDZIESZ pisać to w każdym wątku??

ocenił(a) film na 8
przemson89

Zrozumiałem dokladnie. I dokładnie odpowiedziałem. Patrz pierwszy wyraz mojej ostatniej wypowiedzi.

Xerxo

żyłka już nie pęknie.

ocenił(a) film na 8
przemson89

Super.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 9
aew4334555

oglądałem wczoraj batman początek przez chwilę przez dekoder DVBT i nie było lektora, czyżby emitowali też wersję z napisami ??

ocenił(a) film na 8
Kubeczek_filmaniak

Tak w cyfrowym puszczali i z lektorem i z napisami.

ocenił(a) film na 10
Xerxo

ShiT! Gdzie można oberjzeć z napisami? Ja na TVN HD miałem wersję tylko z lektorem.

ocenił(a) film na 8
ShogunRua1

W "n" właśnie w tvnhd. Ale wydaje mi sie, że na naziemnych nadajnikach cyfrowych również można oglądać film z napisami.

ocenił(a) film na 8
aew4334555

Zauważyłem że lol to twoje ulubione słowo i to że prowokowanie kłótni jest twoim największym hobby. Mnie już więcej nie nabierzesz więc obrażaj, wyzywaj, smaruj epitetami do woli. Pozdrawiam.