Chodzą słuchy że choć Holmes nie zagra w tym filmie to jej postać może się pojawić grana przez inna aktorkę, pośród kandydatek wymienia się Rachel McAdams
http://www.hackblog.de/wp-content/photos/rachel_mcadams.jpg
Myślę, że by sie nadawała (tak na pierwszy rzut oka).
Ej ale takie zmiany aktorów grających daną postać są kompletnie beznadziejne. Mogliby by zrobic tak że Rachel Daves wyjechała gdzieś, a koło Batmana zakręciła by sięnowa dziewczyna tak jak to było w starych batmanach. A jeśli nowa aktorka miała by zagrać postać Rachel Daves to jestem na nie, mimo tego że Holmes jest mi obojętna.
Nie lubię jak się aktorów kimś innym zastępuje, nie mogłaby to być po prostu nowa dziewczyna Batmana?
to prawda, Joker mógłby zabić Dawes(jeszcze jako Holmes) na początku filmu;] a nowa dziewczyna niech będzie dopiero inną aktorką;]
Chyba, że czegoś nie wiemy i scenariusz jest taki, ze nie da się tego zrobić... Ale wtedy nie wywalałbym Holmes... Cóż, zobaczymy...
Wywalili ponieważ zrobiła wiele zamieszanie kolo siebie jak była premiera poprzedniego Batmana i producenci sie wkurzyli, ze głosniej jest o niej a nie o filmie. A poza tym Holmes jest totalnie beznadziejna:)
spoko, wg plotek Rachel nie bedzie na ekranie dluzej niz 10 minut :P a że Nolan potwierdził iż odegra kluczową role w fabule, śmiem podejrzewać że zginie z rąk Jokera, przez co ten stanie sie arcy-hiper-mega wrogiem nr 1 dla Batmana :P
takze niech zmieniają sobie aktorkę, Maggie Gyllenhaal na pewno nie będzie gorsza od Holmes, a ze nie bedzie jej na ekranie duzo.. wylane
A mi się wydaje ze skoro o tą rolę starała sie m.in. Rachel McAdams to nie będzie to tylko epizod ;p Po za tym to tylko ploty ;p
Po za tym Maggie jest troche podobna do Katie (ale jest 100 x ładniejsza) i najbardziej pasuje do tej roli ;p
hmm mi Maggie nie pasuje specjalnie..
chociaz i tak najwazniejsze jest to ze zagra Bale;]
Mi MAggie teżnie do końca nie pasuje do tej roli, ale wolę ją, gdyż wiem, że nie wyłoży tak, jak zrobiła to Holmes. Dlatego jestem na tak, jeżeli chodzi o ten wybór.
dlatego napisałam prawie:)))
i miałam na myśli aktorki, które można brać pod uwagę:D
EEE tam, na początku filmu Rachel Daves powinna dostać kulke od Jokera i po sprawie. Od razu bym jakąs inna laseczke fajniejszą i wogóle załatwił :p ... może Salme Hayek, albo Jessice Albe :p ....
Za Holmes nie będę na pewno płakał, bo poza niezłym wyglądem właściwie nie ma niczego do zaproponowania. Jednak rola dziewczyny Wayne`a to i tak nie jest sprawa najważniejsza, chyba że chodzi o obsadzenie aktorki w roli Catwoman - to już poważniejsza rzecz:)
będzie powtórka z catwoman?? czy to już przesądzon? trochę kiepsko, bo wątpie żeby zrobili to lepiej niż z pfieffer(mła:D), a i żeby nie wyszła taka tragedia jak kotka z halle berry.