Mroczny Rycerz

The Dark Knight
2008
8,0 552 tys. ocen
8,0 10 1 551803
8,0 73 krytyków
Mroczny Rycerz
powrót do forum filmu Mroczny Rycerz

tvp polsat albo tvn? bo jakoś sobie nie przypominam.

użytkownik usunięty
krupy

Tak, jeżeli dobrze pamiętam tylko jeden raz w TVN i zamiast ciągle puszczać te same pierdoły co pół roku mogliby w końcu pokazać TDK, bo ostatnio to było chyba 2 lata temu

ocenił(a) film na 8
krupy

TVN i TVN7 pokazywały go napewno.

ocenił(a) film na 9
Xerxo

google milczy na ten temat

ocenił(a) film na 8
krupy

Widziałęm więc wiem. Emitowali go w piątkowym cyklu superkino.

ocenił(a) film na 8
Xerxo

Pierwsza emisja była 25 marca zeszłego roku.

ocenił(a) film na 9
Xerxo

coś mi świta, ale mgła jest konkretna.

użytkownik usunięty
krupy

Tak, transmitowali i to jeden po drugim. W pierwszym tygodniu Batman Początek a w następny TDK.

Mogliby znowu tak zrobić, przed premierą TDKR. Ale wolą po raz setny puszczać Tomb Raidera i Pottera :/

użytkownik usunięty
John_Shepard

Dokładnie, to już się robi nudne. Mogliby zrobić jakiś maraton z Batmanem. Dawno nie transmitowali a faktycznie przed premierą wzbudziłoby to w jakimś stopniu zainteresowanie ostatnią częścią.

Ludzie pracujący w tvn, jakoś nigdy nie grzeszyli inteligencją...

użytkownik usunięty
John_Shepard

No niestety. Ale przed premierą nowej odsłony Batmana nie ma co liczyć na maraton w TVN bo przecież jest Harry Potter, którego ciągle transmitują. O ile się nie mylę to jakiś czas temu było tak samo i te same części transmitował TVN.

ocenił(a) film na 8
John_Shepard

TVN i ITI ostatnio nie grzeszy pieniędzmi, byćmoże nie mają już prawa do emisji. Poza tym w związku z tym tematem przypomniała mi się charakterystyczna rzecz dostycząca seansu zafundowanego przez tvn, a mianowicie chodzi o tłumaczenie. Czy naprawdę chcielibyście oglądać film w którym np. batmobil nazywany jest "SKOCZKIEM"?
A to tylko jeden ze smaczków. Ja jestem szczęśliwym posiadaczem dwupłytowej edycji dvd, ale gdybym nie byl to wolalbym zgrzeszyć i ściagnąć film, niż oglądać go w wersji TVNowskiej.

Xerxo

taa na bank tvn7 puscil tdk,to ze na tvn mogl leciec co tez mi sie wydaje malo prawdopodobne ale dobra jest.

ocenił(a) film na 8
aew4334555

To se sprawdź program sprzed roku debilu, albo posty na filmwebie sprzed roku komentujące denne i debilne tłumaczenie tekstu. Mi się wydaje mało prawdopodobne ze taki idiota jak ty stąpa po tej planecie, a jednak.

Xerxo

morda psie.

ocenił(a) film na 8
aew4334555

Pij mi z dupy.

Xerxo

musze poczekac az twoj stary wyciagnie z niej swojego pindola.

ocenił(a) film na 8
aew4334555

Przecież on jest w pidździe Twojej starej psia końcówo.

Xerxo

widze ze riposta ostra jak noz do masla.no no no czego to w gimnazjum nie wymysla.
a teraz splywaj bo nudzisz frajerzyno.

ocenił(a) film na 8
aew4334555

Kto tu jest frajerem i kto sie ripostami nie potrafi popisać? Ty. Napisaleś bzdurę roku, nie potrafisz się do tego przyznać, więc pozostało ci obrażać. Zankomite frajerzyno.

Xerxo

bzdura roku to sa twoje wypowiedzi chlopczyku.
pokaz mi link gdzie jest napisane ze tdk lecial na tvn 7 babolu.

ocenił(a) film na 8
aew4334555

ale ty glupi jesteś babolu. Przed chwillą nigdzie nie lecial, teraz juz tylko na tvn7 nie lecial tak? ale dobra jest babolu.

Xerxo

taa na bank tvn7 puscil tdk,to ze na tvn mogl leciec co tez mi sie wydaje malo prawdopodobne ale dobra jest.'
czytaj ze zrozumieniem pierd.olo, a teraz zmiataj bo meczysz mnie swoja glupota podczlowieku.

ocenił(a) film na 8
aew4334555

Ty, a tobie jakieś żelazko na łeb spadlo jak byleś mały? Bo nie mogła to być książka. Pytam poważnie, bo byćmoze niepotrzebnie drwię z osoby upośledzonej.

Xerxo

dobra dobra juz nie czaruj tymi sucharami,albo podasz mi link gdzie jest zaznaczone ze mr byl emitowany na tvn7 albo wypierd alaj.
gwoli scislosci pajacu moj pierwszy post wyglada mniej wiecej tak: jestes jebniety skoro uwazasz ze na tvn7 lecial tdk lub bb,mozliwe ze emisja byla na tvn.
kumasz cieciu malinowy?

ocenił(a) film na 8
aew4334555

Nie kumam bo nie tak wyglądał twój wpis. Twoi rodzice naprawde muszą mieć ciężkie życie. No chyba że się dogadujecie, wtedy twoj poziom nie jest twoją winą.

Xerxo

dla wlasnego dobra zamilcz,nawet po tym jak wytluscilem ci o co mi chodzi nadal nie kumasz.
wiec po raz ostatni pisze-podaj link albo wypier dlaj pod kamlota z ktorego wypelznales robaczku.

ocenił(a) film na 8
aew4334555

Tak, dokładnie potwierdziłeś moje słowa i po raz wtóry zrobiłeś z siebie ćwierćinteligenta.

Xerxo

Zzzz..
a teraz spieprzaj do nauki,komisa nikt za ciebie nie zda.

ocenił(a) film na 8
aew4334555

Wzniosłeś sie na wyżyny własnego geniuszu, jeszcze raz gratuluję.

Xerxo

dziekuje ale nie trzeba bylo.
a teraz zastosuj sie do mojego polecenia.

ocenił(a) film na 8
aew4334555

Więc jednak prawdą jest to co napisałem niżej. Debil musi mieć ostatnie zdanie. Dziękuję za potwierdzenie moich słów.

ocenił(a) film na 8
aew4334555

W sierpniu ci puszczą pierwszą część Nolana, dla niedorozwiniętych, którzy przegapili rok temu.

Xerxo

dzieki za info frajerze,nie zeby kam napisal o tym 1h temu...

ocenił(a) film na 8
aew4334555

Jasne ze napisal, bo śledzi batcavea. Gdybyś ty śledził wiedzialbyś że film byl już w tv.
Coś jest w powiedzeniu że prawdziwy debil musi mieć ostatnie zdanie, więc ja już kończę i czekam na twój wpis byś tym samym powtierdził swoją tożsamość.

ocenił(a) film na 10
krupy

Na Tvn bo wtedy go pierwszy raz obejrzałem ;D

ocenił(a) film na 9
komunala

rok temu oglądałem na tvn i tłumaczenie trochę było jeszcz te 15 minutoe reklamy już lepiej oglodać mrocznego rycerza na DVD

użytkownik usunięty
mrPARADOKS

ale jeszcze lepiej na Bluray :)

ocenił(a) film na 9

ja jeszcze poczekam dwa lata jak stanieje na razie wystarczy mi dvd

ocenił(a) film na 9
mrPARADOKS

to aż dziw bierze, że nie puszczają go teraz kiedy trójka wchodzi do kin jako najgorętszy film ostatnich kilku lat.

ocenił(a) film na 8
krupy

Również się dziwie. Oglądalność napewno by im skoczyła.

użytkownik usunięty
krupy

UWAGA, wydarzenie roku !!!! 24 sierpnia o godzinie 20:00 TVN umożliwi nam obejrzenie filmu Batman Początek.

ocenił(a) film na 8

Ah sierpnia. No to mają nie za równo pod deklem. Spece od ukladania programu popisali sie inteligencją. Pogratulować.

ps. KamPlayer czy mi sie wydaje czy miało cię dziś juz nie być? ;p hehe

użytkownik usunięty
Xerxo

Pogratulować wyczucia czasu. Ciekawe czy tydzień później pojawi się TDK czy pozostaną tylko na Początku ?

ocenił(a) film na 8

Już mnie to nie obchodzi w sumie. Jestem szczesliwym posiadaczem obu filmów na dvd więc w nosie mam ich i ich reklamy.

ocenił(a) film na 9
Xerxo

przed premierą rises cena TDK u developerow pewnie podskoczyla a tefałenowi szkoda hajsu.

ocenił(a) film na 8
krupy

Paradoksalnie w tym okresie takie filmy są tańsze. Mają darmową reklamę i nakręcają ludzi na pójście do kin na kolejną część. Tymbardziej zachodzę w głowę czemu taka decyzja. To obupulna korzyść dla każdej ze stron.