Mroczny Rycerz

The Dark Knight
2008
8,0 552 tys. ocen
8,0 10 1 551949
8,0 73 krytyków
Mroczny Rycerz
powrót do forum filmu Mroczny Rycerz

Wydaje mi się że w trzecim nowym batmanie (o ile będzie) pojawi się Robin. Moje przepuszczenie wynika z tego iż batman w TDK jeździ motocyklem (a motocykl to właśnie pojazd Robina) i w 3-ciej nowej części Robin będzie miał ten motocykl (chyba nie bez powodu w TDK batman ma motocykl).
Ale to tylko moje przepuszczenia (i marzenia, robin to moja ulubiona postać w batmanie)

ocenił(a) film na 7
michli

chyba żart

ocenił(a) film na 10
michli

Już wole zeby Alfred jeździł na tym motorze, niż żeby miał się pojawić Robin.

ocenił(a) film na 10
tsw90

Oby nie. Bale powiedział, że jak będzie Robin to nie będzie grał.

użytkownik usunięty
Replo

I słusznie. Jak będzie Robin to będzie porażka.

ocenił(a) film na 9
michli

Niestety nie czytałem zbyt wielu komiksów o Batmanie i nie znam za bardzo postaci Robina ( tyle co z filmu i animacji). Prawda że w wydaniu filmowym, z takim jakim mielismy już do czynienia Robin rzeczywiście prawa bytu miec nie może, ale gdyby uczynić z niego postac bardziej tajemnicza i mniej kolorową, kto wie. Nie skreślałbym go tak od razu choć też nie jestem jakims zwolennikiem jego obecności. tak czy owak Noaln i Bale nie sa chyba zainteresowani...

ocenił(a) film na 7
kokonotsu

Jakoś nie pasuje mi niańczenie jakiegoś szczyla przez Batmana :P
A Nolan i Bane nie są raczej zainteresowani, bo widzą, że taki motyw nie jest ciekawy.

ocenił(a) film na 10
michli

Nolan mowil ze w jego filmach nie zobaczymy Robina... a to ze ma motocykl moze wynikac z prostego faktu ktory kiedys byl podany... joker zniszczy Tumblera! Srodkiem zastepczym jest motor (samolot bylby przegieciem lekkim) Pozdro.

ocenił(a) film na 10
skibson

Ja slyszałem,że Robina zagra dzieciak z Tokyo Hotel...a tak na serio to jakby Nolan miał się zająć Robinem to wyszło by to pewnie dobrze ale po co Schumacherowac?

ocenił(a) film na 9
Wojtek_dpo

no właśnie... powtórzenie było by bez sensu