Wydaje mi się że w trzecim nowym batmanie (o ile będzie) pojawi się Robin. Moje przepuszczenie wynika z tego iż batman w TDK jeździ motocyklem (a motocykl to właśnie pojazd Robina) i w 3-ciej nowej części Robin będzie miał ten motocykl (chyba nie bez powodu w TDK batman ma motocykl). 
Ale to tylko moje przepuszczenia (i marzenia, robin to moja ulubiona postać w batmanie)
Niestety nie czytałem zbyt wielu komiksów o Batmanie i nie znam za bardzo postaci Robina ( tyle co z filmu i animacji). Prawda że w wydaniu filmowym, z takim jakim mielismy już do czynienia Robin rzeczywiście prawa bytu miec nie może, ale gdyby uczynić z niego postac bardziej tajemnicza i mniej kolorową, kto wie. Nie skreślałbym go tak od razu choć też nie jestem jakims zwolennikiem jego obecności. tak czy owak Noaln i Bale nie sa chyba zainteresowani...
Jakoś nie pasuje mi niańczenie jakiegoś szczyla przez Batmana :P 
A Nolan i Bane nie są raczej zainteresowani, bo widzą, że taki motyw nie jest ciekawy.
Nolan mowil ze w jego filmach nie zobaczymy Robina... a to ze ma motocykl moze wynikac z prostego faktu ktory kiedys byl podany... joker zniszczy Tumblera! Srodkiem zastepczym jest motor (samolot bylby przegieciem lekkim) Pozdro.
Ja slyszałem,że Robina zagra dzieciak z Tokyo Hotel...a tak na serio to jakby Nolan miał się zająć Robinem to wyszło by to pewnie dobrze ale po co Schumacherowac?