Mroczny Rycerz

The Dark Knight
2008
8,0 552 tys. ocen
8,0 10 1 551908
8,0 73 krytyków
Mroczny Rycerz
powrót do forum filmu Mroczny Rycerz

spokoj dzieci

ocenił(a) film na 9

tego sie juz nie da czytac. nagle wielcy fani od miesiaca jaraja sie kazdym newsem dotyczacym batmana. przed tym filmem pewnie nie slyszeli o polowie obsady, rezyserze, kompozytorze ale teraz wydaja sie znac kazdego jak swoja reke. dzieciaczki dajcie spokoj i nie urabiajcie sie na niewiadomo jakie fanfaranfy bo to jest smieszne.

ps. jeszcze bardziej smieszna sa tyle te dyskusje typu

@"nazwa użytkownika"

"cytat"
odpowiedz na wyzej podany cytat (oczywiscie musi mieszac go z blotem)

a nie przyszlo wam do glowy ze zdania wyrwane z kontekstu maja inne znaczenie??

ps2. spokojnie dzieciaczki juz latem bedziecie mogli sie chwalic kolegom ze widzieliscie dark knighta i dostawac orgazmu bo joker taki "zly, demoniczny, szalony"

zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalosne

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 9
RAPTORZIOM_2

gratuluje ci chlopczyku. do skasowania jest raczej twoj mozg (jesli juz tego ktos nie zrobil, bo na to wszystko wskazuje). o takich fanow jak ty mi wlasnie chodzilo. lecz swoje kompleksy, a najlepiej to zapadnij w sen i obudz sie na premiere koles bo jestes zagrozeniem sam dla siebie.

ocenił(a) film na 8
xabu

Jedynym dzieckiem jesteś tu ty ! Pierwszy raz pewnie wszedłeś na to forum i już zaczynasz wypatrywać błędy. No to wszedłeś na pierwszy lepszy temat i zobaczyłeś jak dzielimy się opiniami na temat zwiastunu i prologu. A wtedy chwyciłeś za klawiaturę i wpisałeś ten temat. Naprawdę żal mi ciebie !

ocenił(a) film na 9
Ultor

widze ze znasz mnie lepiej ode mnie samego. malo tego nawet wiesz co ja robie a czego nie. gratuluje.

i to nie jest pierwszy lepszy watek pod dark knight. tych watkow jest cala masa. w kazdym dzielicie sie swoimi opiniami na temat "plakatu, zdjecia z planu, plotki, wypowiedzi charakteryzatora, ilosci zuzywanego paliwa przez tumblera" etc.

powiedz mi w takim razie - dlaczego ja i masa innych ludzi ktorzy oczekuja na ten film z rownie wielka niecierpliwoscia jak Wy potrafi sie normalnie zachowac a nie robic z siebie za przeproszeniem bande jelopow na forum?

ocenił(a) film na 8
Despero

Wg. ciebie jesteśmy bandą jełopów bo piszemy na tym forum ? Bo odczuwam wrażenie, że ty myślisz sobie tak: ten kto dobrze oczekuję film to ten, który tu wogle nie pisze, nie dzieli się opinią (czyli wg. ciebie: jara się) i jest mu obojętne, o czym film jest. RAPTORZIOM dobrze powiedział: gówno nas obchodzi co myślisz o tym forum. Ten temat jest jak najbardziej do skasowania !!!

ocenił(a) film na 9
Ultor

pozwol ze cie zacytuje:

"wogle nie pisze" sie 'wogle' tylko 'w ogóle'
capisci?

mozna pisac ale bez przesady. co tylko ktos napisze joker to wy od razu dostajecie orgazmu. co to ma byc? cumming together?? wyluzujcie ludzie to tylko film a nie nowa biblia.

i zgadzam sie z innymi ludzmi z tego forum w kwestii - to film o batmanie a nie o jokerze. ale zawsze jest tak ze jak jest jakis psychol to takie dzieci jak wy widza w nim bozyszcze.

RAPTORZIOM_2

Ty śmieszny admistratorze forum zawalasz mi codziennie skrzynke milionami postow typu bloggg wykasowujesz poszczególne komentarze chociaż widzisz ze ktoś zakłada posta który prowokuje wszyskich do jakieś dziwnej klótni zamiast wykasowywać tych którzy sie unieśli i wstawili w komentarz delikatnie zbyt ostrą riposte spowodowaną nadmierną pychą i zarozumialstwem pana dorosłego który założył post to może kasuj tego typu posty po prostu wtedy nie będzie niepotrzebnych sprzeczek. ojeeejj

ocenił(a) film na 9
RAPTORZIOM_2

moj post nie ma prowokowac nikogo. ja po prostu wyrazilem swoje zdanie na pewien temat. i wybacz ale twoje przeklenstwa to nie jest "delikatnie zbyt ostra riposta" tylko zwykle prostactwo, grubianstwo,chamstwo i drobno mieszczanstwo!

zapomnialem ze na filmwebie mozna wypowiadac sie tylko dobrze na temat ktorego sie pisze. obce sa tutaj zasady zdrowej dyskusji.

Despero

Despero znowu pigułek rano nie wziąłeś...taki słowotok.

RAPTORZIOM_2

Żałosny Despero to jesteś ty, nie wiem czy uważasz sie za jakiegoś pseudo kinomana którego boli to że ludzie wypowiadają sie na temat filmu i dyskutują nawzajem o wszelkich nowinkach z planu,zdjęciach,wywiadach czy filmikach zamieszczonych przez ciekawskich fanów.
To że ty nie piszesz i nie komentujesz nie oznacza że każdy inny kto poświęca chwile czasu żeby podzielić sie spostrzeżeniami jest "dzieckiem które robi z siebie jełopa na tym forum" - Nie chcesz nie pisz, twoja sprawa, ale nie udawaj arystokraty który ubliża innym ludziom tylko dlatego że dobrze sie bawią.

Co do Jokera to wcale sie nie dziwie że mamy go (póki co)więcej od Batmana, szczególnie że cała kampania promocyjna była ustawiana pod Mr.J, i jest to dla mnie jak najbardziej zrozumiałe gdyż wizję Nolanowskiego Batmana mogliśmy już zobaczyć, poznać, zrozumieć w poprzednim filmie.
Heath'a Ledgera i jego Jokera dopiero dostajemy, więc to normalne że chcemy go jak najwięcej - szczególnie że Nolanowska interpretacja tej postaci przypadła do gustu mnie i wielu innym,zresztą nie rozumiem co w tym złego że potrafimy wyrazić swój zachwyt nad kreacją Ladgera, współczuje jeśli ty nie możesz.

ocenił(a) film na 8
RAPTORZIOM_2

Despero - tyle, że z twoich postów leje się czysta arogancja i grubiaństwo w stosunku do osób tu piszących. Na dodatek obrażasz ludzi (post pierwszy twojego autorstwa) z którymi nawet nie toczyłeś dyskusji.
Więc jak taki post ma nie prowokować innych? I ty śmiesz pisać o zdrowej dyskusji? Przydałoby się trochę samokrytyki, zamiast prawić innym morały.

ocenił(a) film na 9
Flaj

ah skarby wy moje co ja z wami mam. i oto caly filmweb. napisz jedno to cala wataha sie zaraz na ciebie rzuci bo ktos smial ublizyc ich ulubionemu filmowi. poziom pokazali koledzy wyzej wyzywajac mnie od k***.

a tak w ogole to ten caly moj, jak to okreslasz, jad byl kierowany do konkretnej grupy ludzi wiec nie wiem po co wy, normalni ludzie, znizacie sie do ich poziomu i mnie objezdzacie. a moze mamy doczynienia z sytuacja - uderz w stol a nozyce sie odezwa?

ps. ktos pisal o tym ze batmana nolan dal juz poznac i teraz czas na jokera. wiec po samej charakteryzacji tegoz jokera, sposobie jego zachowania, po samych nawet zapowiedziach jaki bedzie, nie trudno domyslic sie ze dostaniemy jokera zrobionego na wzor tego z komiksow oraz pierwszych filmow (i nie mowie tutaj o shicie w stylu "batman przyszlosci" czy jak to sie nazywalo) czyli zabojce z popapranym poczuciem humoru (w jednym filmie scena jak zabil jednego kolesia gazem rozsmieszajacym). alez skad wy to mozecie wiedziec prawda? przeciez znacie batmana zaledwie od... zawsze?

mamy czasy wspolczesne to i taka wizja jokera przyciagnie do kina nagrzanych nastolatkow chcacych zobaczyc sieczke (moze mi powiecie ze tdk jest robiony dla wrazen artystycznych a nie dla pieniedzy? jak prawie kazdy film zreszta). umowmy sie - joker nicholsona byl genialny ale w latach 80.

Despero

Ta twoja konkretna grupa ludzi jak to nazwałeś zakłada nowy temat po czym zapomina o jego istnieniu, wchodzi ponownie dopiero po tym jak coś nowego związanego z filmem zostanie opublikowane.Ja sie tego nie czepiam, to czemu ty sie tym tak przejmujesz, zakładasz nowy temat i piszesz że ludzie piszący tutaj są jełopami - obrażasz nie tylko tych ludzi ale i użytkowników którzy faktycznie interesują sie tym i mają coś do powiedzenia na ten temat.
Nie każdy jest "profesjonalnym" fanem Batmana, nie wszyscy przeczytali mase komiksów, ja osobiście zaliczyłem niektóre dzieła,czy to czyni ze mnie laika?.Twoje argumenty są poprostu żałosne, niektórzy znają Batmana z filmów Burtona, niektórzy z komiksów DC a inni poprostu wiedzą że jest, czy to ma być powód gorszego traktowania?...Przestań sie zachowywać jakbyś był Alfą&Omegą bo twoja prowokacja jest poprostu słaba.
Chcesz podzielić sie opinią na temat TDK, pisz, chcesz dalej ciągnąć to co zaczołeś, idź na inne forum, tam gdzie twoje pretensje będą uzasadnione.

Prawie każdy film jest robiony dla pieniędzy, i co z tego, studio dba o pieniądze, Nolan o to by film był dobry.
A Joker Nicholsona był świetny, wogóle Batman Burtona był czymś niesamowitym, uwielbiałem go jako dziecko i nadal mam do niego sentymen.Jednakże skończyłem już dawno swoje ostatnie -naście i chce czegoś nowego, świerzego spojrzenia na temat Batmana, wiecej realistyki, mniej fantasy.
Nowy wiek, nowy Batman

ocenił(a) film na 10
Despero

Co ty człowieku wiesz o tym filmie. Twoja wypowiedź była dla mnie tak samo śmieszna jak i bez sensu. Nie wiem co chciałes udowodnić piszac to w takim tonie, nie bardzo nawet wiem, czy ja mam się czuć w jakiś sposób dotknięty, czy jak ? Ja tam obserwuję produkcję tego filmu już jakoś od kwietnia - czerwca, a ty mi tu bluzgasz, że jestem jakimś małolatem, który się ślini na każdy njus o tdk. Weź sie człowieku zastanów 10 razy zanim coś takiego napiszesz, bo bez sensu umieszczać wypowiedź, która niby miała uderzyć, a jednak rozśmiesza.

ocenił(a) film na 8
tomaszey

Despero = http://pl.wikipedia.org/wiki/Trolling Nic dodać nic ująć :)

ocenił(a) film na 9
Flaj

Wejdź na ten link jeszcze raz i przeczytaj dokładnie wątek "dzieci neostrady".

A co do reszty z was tak wiem przepraszam jezu jak smialem obrazic fanow batmana ktorzy wszystko wiedza. skoro wszystko wiecie to po co caly czas szukacie niusow i sie nimi podniecacie jak banda przedszkolakow?

Despero

Skoncz z tymi 'dzieci neostrady' oni wielcy fani batmana a ty co znawaca internetu?? od kiedu go masz pewnie tez od 2 lat :) i sam jestes dziecko!

użytkownik usunięty
Despero

Despero > zadaj sobie proste pytanie: czemu miał służyć ten temat? Przyciągnięciu uwagi do twojej osoby? Obrażeniu kogoś? Przeszkadza ci to, że ktoś lubi podyskutować o filmie na który czeka? O zdjeciu/plakacie/trailerze i czymkolwiek innym?

Zaczynasz temat w taki sposób żeby obrazić jak najwięcej osób a potem masz jakieś pretensje, że ludzie się czepiają. Następnym razem jak będziesz miał ochotę coś takiego napisać spróbuj walnąć głową o ścianę kilka razy, może ci przejdzie.

ocenił(a) film na 8

NIE KARMIĆ TROLLA! Błagam was :)

ocenił(a) film na 9
Flaj

idź poczytac wikipedie ty brzydki karakanie.

a ty kolego widze ze wkleiles sobie zdjecie jokera na avatar i jestes panem sytuacji? pewnie polowa z was ma tez ten film w ulubionych mimo ze widziala sam trailer.

nie odpisujcie wiecej blagam!! nie chce mi sie z wami juz dyskotowac bo to do niczego nie prowadzi. was i tak nie da sie przegadac. zebyscie przynajmniej madrze prawili. ale nie, wy same glupoty w kolko i kolko.

ocenił(a) film na 8
Despero

Jedynie tu popieram Myzraela. Nie kłóćcie się z debilem i z nim nie gadajcie :/

użytkownik usunięty
Despero

"a ty kolego widze ze wkleiles sobie zdjecie jokera na avatar i jestes panem sytuacji? pewnie polowa z was ma tez ten film w ulubionych mimo ze widziala sam trailer."

Tak mam go w ulubionych, bo mam w ulubionych nie ulubione filmy, a ulubione fora filmowe, czyli zarówno te poświęcone ulubionym filmom jak i również te, które są poświęcone filmom na które czekam.

"nie chce mi sie z wami juz dyskotowac"

Ty nie dyskutujesz. Wyłącznie próbujesz obrażać ludzi. I owszem, jesteś trollem.

użytkownik usunięty

PS. Olać ten temat, trolle szybko zdychają z głodu XD

OLAĆ TEMAT OLAĆ TEMAT OLAĆ TEMAT OLAĆ TEMAT.

ocenił(a) film na 9

jak juz tak cytujesz to i ja zacytuje sam siebie

"nie odpisujcie wiecej blagam" - wiec czytaj ze zrozumieniem.

"Tak mam go w ulubionych, bo mam w ulubionych nie ulubione filmy, a ulubione fora filmowe, czyli zarówno te poświęcone ulubionym filmom jak i również te, które są poświęcone filmom na które czekam."

z tego co wiem to zakladka "ulubione filmy" sluzy do ulubionych filmow a nie ulubionych for filmowych czy tez filmom na ktore czekasz. gosh, czego tutaj nie rozumiesz?????????????

i na koniec wyrwales moje zdanie z kontekstu tak zeby stracilo znaczenie. brawo. jestes trollem.

użytkownik usunięty
Despero

"z tego co wiem"

Gówno wiesz:)

"czego tutaj nie rozumiesz?????????????"

To ty zas**any trollu nie rozumiesz, że żaden regulamin nie określa do czego komu ma służyć która zakładka :)

""nie odpisujcie wiecej blagam"

Błagaj sobie do woli. Mam gdzieś twoje błagania :P

ocenił(a) film na 9

smiac sie czy plakac?
jesli chciales byc dowcipny to ci nie wyszlo.

Despero

Koleś nie wiem o co ci chodzi, jak ci tak przeszkadza , że sobie dyskutują na temat tego filmu inni użytkownicy to nie wchodź tu i nie czytaj tego , proste, a ty zaraz zaczynasz jechać po wszystkich i wyzywać każdego od dzieciaków :|