a widzieliście może ten filmik ? http://youtube.com/watch?v=0OEtbNxAGaw&mode=related&search= to chyba nie fake skoro widac ze jest nagrywany kamerą
To jest tak ewidentny fake, jak tylko może być. Do tego nagrywany amatorską kamerą... Trzeba być niewidomym, żeby tego nie złapać...
Proponuje obejrzeć ten: http://www.youtube.com/watch?v=B27Ih15DQow&mode=related&search=
oceniając sceny i postacie jakie się w nim pokazują, jest to autentyczny zwiastun, niestety traw tylko 18 sekund ale jest ciekawe ujęcie z Joker.
marko zanim coś wrzucisz pomyśl trzy razy albo przeglądnij forum a nie urwałeś sie jak "filip z konopii" i piszesz, że to autentyczny zwiastun...Swoja niewiedza i ignorancja tylko sie ośmieszasz...
Szczerze mówiąc jestem zaskoczony twoją odpowiedzią, widać musiałem ciebie mocno zdenerwować tym co napisałem. Jeżeli dokładnie byś przeczytał to co napisałem to nie stwierdziłem że jest to autentyczny zwiastun....tylko napisałem że "oceniając sceny i postacie jakie się w nim pokazują, jest to autentyczny zwiastun" czyli przypuszczam a nie stwierdzam. Nie wiem co było pisane wcześniej na forum bo sie w nie aż tak nie wczytuję, ale z prostej analizy oceniam że sceny pokazane w tym klipie są autentyczne, czyli pochodzą z filmu, choćby ujęcie z Jokerem, lub tytuł artykułu w gazecie. Jeżeli czegoś nie wiem o tym filmie i jestem w błędzie wystarczy napisać co to takiego a nie nazywać mnie "filip z konopii".
"Jeżeli dokładnie byś przeczytał to co napisałem to nie stwierdziłem że jest to autentyczny zwiastun....tylko napisałem że "oceniając sceny i postacie jakie się w nim pokazują, jest to autentyczny zwiastun" czyli przypuszczam a nie stwierdzam."
hehe chyba nie wiesz sam co piszesz skoro przypuszczasz a nie stwierdzasz to czemu napisałeś, ze "jest to autentyczny zwiastun" a nie "przypuszczam, ze jest to autentyczny zwiastun" coś albo jest autentyczne albo nie...To nie jest polityka, gdzie czarne jest białe, a białe jest czarne...
"z prostej analizy oceniam że sceny pokazane w tym klipie są autentyczne, czyli pochodzą z filmu, choćby ujęcie z Jokerem, lub tytuł artykułu w gazecie."
widać twoja analiza jest zbyt prosta, gdyż taki filmik można zmontować co zresztą zrobił koleś o ksywie wormyt(patrz uważnie na twój rzekomo autentyczny zwiastun)i dla twojej wiadomości scena z Jokerem to film "Candy" a scena z Dentem " Dziękujemy za palenie" reszta tez zmontowana.
A tak poza tym to myślisz, ze jakby to był prawdziwy zwiastun to nie było by go na FW? wystarczy trochę poszukać to nie jest trudne:) Tak na marginesie wcale mnie nie zdenerwowałeś bardziej rozbawiłeś myśląc, ze odkryłeś "Us and A" :P
Proponuje zakopać topór wojenny, powiem tak, pisząc o autentyczności przypuszczalne, ale widać nie wyraziłem(opisałem) tego dostatecznie jasno(zrozumiale).
Jeżeli chodzi o ocenę poszczególnych scen w tym klipie, mogę tylko pozazdrościć wiedzy i sprawnego oka. Ktoś kto zmontował ten klip wykonał kawałek niezłej roboty, pewnie nie tylko ja dałem się nabrać ;)
Pozdrawiam.