czytałem ze producenci rozwarzaja usuniecie jednej z ostatnich scen filmu w ktorej widoczny jest Heath ... nie chce zdradzic
Tak rownież słyszałam o tym i myślę, że to nie jest najlepszy pomysł, chociaż ludzie faktycznie mogliby robić problemy i krytykować takie sceny zwłaszcza po śmierci Heatha Ledgera. R.I.P.
uwazam ze powinni zostawic wszystko tak jak jest, tak jak bylo to zaplanowane......... 

mozliwy spoiler?!?!?!?!?!?!?!? 

swoja droga na "tej" scenie to juz sie chyba porycze jak bobr, tak bardzo mi szkoda tego aktora...
nie mialem na mysli Pudelka 
dobra wyjasnie ocb - po 1 - Joker nie umiera w tym filmie 
po 2 - scena z workiem jest w polowie filmu i jest to jeden z trików Jokera 
po 3 - napisalem to od razu w komentarzach na Onecie ale nie umiescili bo by wyszlo jak tandetni i niekompetentni sa ci co tam piszą pseudo newsy 
po 4 - uprzedzam pytanie - Skad to wiesz" - ano stad ze Ci ktorzy sledzą od dluzszego czasu newsy o tym filmie (i nie chodzi mi o jakies wnikliwe sledzenie zagranicznych stron) wiedzieli (i widzieli fotke Jokera w worku, ktora mozesz znalezc takze na tym forum) o tej scenie juz pol roku temu - a tu wyskakuje pismak z onetu z WIELCE , GORACYM NEWSEM (i w dodatku blednym) - zenada 
od razu mi lepiej:D powiem szczerze ze "specjalnie" nie czytam informacji nie szukam/ogladam fotek dotyczacych tego filmu nie chce spoilerow, chce isc na film nie wiedzac co zobacze, czego sie spodziewac, na oneta ( fakt to byl onet) trafilam zupelnie przypadkowo poprzez inna strone gdzie byl odnosnik do onetu, nie zagladam nawet tutaj (no moze sporadycznie) bo zdarzaja sie ciule ktore bez oporow sobie wpisuja zakonczenia filmow, kto zginie ,zabija,itp. a chce tego uniknac. 
pozdrawiam 
p.s spalic onet:DDDD
Masz rację Shamar z tym. Owszem nie powinno się wierzyć w ich stuprocentową kompetentność, ale oni wcale nie wyskoczyli z newsem, że w filmie pojawia się taka scena, ale chcieli powiedzieć, że zastanawiają się nad jej usunięciem i że jeden z aktorów tego nie popiera. Pozdrawiam!!! :)
"Christian Bale jest zbulwersowany apelem o usunięcie z filmu "Mroczny rycerz" ostatniej sceny z udziałem Heatha Ledgera." 

"Uwaga! W wiadomości znajduje się informacja, która zdradza finał "Mrocznego rycerza"!" -FINAŁ... (mam rozumiec ze juz Onet tą scene opisywal, no ok, nie sledze Onetu to nie wiem moze i tak bylo 

A więc newsem miala byc inforacja o usunieciu (czytaj nizej) :) 

- tekst o tym ze ta scena istnieje i moze powinna byc usunieta pojawil sie juz pol roku temu wiec zaplon mają PRZE... 

a zreszta nie komentuje juz zadnych onetowych "rewelacji" ...