Mroczny Rycerz

The Dark Knight
2008
8,0 552 tys. ocen
8,0 10 1 551803
8,0 73 krytyków
Mroczny Rycerz
powrót do forum filmu Mroczny Rycerz

a jak wam podobał się dwie twarze?

ocenił(a) film na 8
karczewk

Jak dla mnie był żałosny, największy minus filmu.

ocenił(a) film na 9
kamilxmas8

proszę o rozwinięcie wypowiedzi

ocenił(a) film na 4
karczewk

beznadziejny.

ocenił(a) film na 9
karczewk

Tommy Lee Jones znacznie lepszy.

ocenił(a) film na 10
ocenił(a) film na 9
LeoMessi86

ale dlaczego? niczym prawie się nie różnił od sposobu zagrania jokera przez nicolsona. wstawiłbyś starego jokera do batmana forever i film by był taki sam.

ocenił(a) film na 9
karczewk

Według mnie bardzo dobrze został odegrany w finałowej scenie naprawde widać dramatyczność postaci two faca jednak do wyglodu mam zaszczeżenie mogli bardziej postawić na charakteryzacje niż komputerowa obrubka

mrPARADOKS

a jak chciales go przedstawic?zeby nie latal z odslonieta galka oczna?przeciez taki jest komiksowy pierwowzor.

użytkownik usunięty
karczewk

Bardzo dobrze zagrał Dwie Twarze.. Nie wiem o co wam chodzi?

zgadzam sie,moim zdaniem to 4 najlepszy badguy ze wszystkich filmow o batmanie.
joker>bane>pingwin>2face>ras>joker [nicholson]>kobieta kot [burton]>scarcrowe>>>>>>>miranda..

karczewk

2twarze był bardzo dobrze przedstawiony w filmie i ja wierze w HD .Aktor dobrze dopasowany który potrafił oddać ból i cierpienie swojego bohatera ,któremu wystarczyło lekkie popchnięcie ku obłędowi. (polecam przeczytać kilka komiksów by zrozumieć i polubić gackowych oponentów ;p

użytkownik usunięty
karczewk

Jak dla mnie wypadł całkiem nieźle.

ocenił(a) film na 10
karczewk

Świetny Dent - najbardziej rozbudowany i najlepiej przedstawiony ze wszystkich Dentów. Ten z Batmana Burtona miał jeden, jedyny plus - był to Lando Calrissian:) Ten z Forever no to jak koledzy wspomniali, oprócz beznadziejnej(dla mnie) charakteryzacji, skopiował Jokera